Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Та я почутка по чутка и в семь вечера уже говорил с трудом. Пил только слабоалкоголку и пиво. Ну такое себе удовольствие от синьки ещё менье чем от ПАВ ,но правда компании совершенно иные.
Та я почутка по чутка и в семь вечера уже говорил с трудом. Пил только слабоалкоголку и пиво. Ну такое себе удовольствие от синьки ещё менье чем от ПАВ ,но правда компании совершенно иные.
Повідомлення об'єднано автоматично:
Та я ахренел когда увидел шо победил, я думал eDRONDONDON до последнего будет драться.
Повідомлення об'єднано автоматично:
Та я ахренел когда увидел шо победил, я думал eDRONDONDON до последнего будет драться.