Українська музика та трошки рифми

GGGanjaboy

У меня не покупать!
Повідомлення
5
Вподобайки
9
Репутація
10
Бали
38
Привіт народ! Вибачте мне вже, якщо може ця тема тут зайва, але нема мені з ким поділитись, реально, не дружу ні з ким, а тут я впевнений що знайдуться по духу подібні люди. Короче я просто хотів вам музики прикольної закинути, можете глянути канал цього тіпочка, я його не знаю, але контент подобається мені.

А ще короче, я тут чату GPT вирішив написати пару рифм, а він блять, представте, підхватив ідею без зайвих питань і ми з ним накидали за пару хвилин текст простенький, але прикольно так звучить, ну в моїй голові як мінімум, я читаю його в такому стилі наближенному до стилю Кровостока, або до когось подібного.

Це війна, де ніхто не головний, і кожен — мішень.
І найстрашніше — вона виглядає буденно.
Дим із труби, діти у дворі, синя ізолєнта під ногами.
Просто ще один день у місті, яке звикає, яке непомітно зникає,
І тут ніхто не знає що буде далі,

бо майбутнє розчиняється в дозі — без імені, без моралі.
Тут навіть сонце світить якось байдуже —
нема ні спасіння, ні навіть напруги.

Просто хтось знов не повернеться ввечері,
а хтось завтра стане тим, ким уже лячно бути.
І місто мовчить. Бо це не трагедія — це звичка.
Це війна без героя, без куль, без обличчя.

Будний день городского наркомана

А вы видели что уже ввели закон за прослушивание рф треков в общественых местах штраф , даже если у себя в машине с открыты окном случшаешь это расценивается как пропаганда

А вы видели что уже ввели закон за прослушивание рф треков в общественых местах штраф , даже если у себя в машине с открыты окном случшаешь это расценивается как пропаганда
Цікаво, сам шо думаєш про це?

Лучше слушать миладзе чем ОЛЕГ КРЕМБРЮЛЕ

Честно сказать я хоть и патриот Украины , но это перебор , у каждого человека есть вкус и не важно слушаю я на анг языке музыку или на руском
А шо якшо російский контент, який ми дивимось, або слухаємо є монетизованим і ти, получається, стаєш частиною тої спільноти, яка підтримала росію фінансово через податки, які платять автори того самого контенту. Один ти може і не вклав майже нічого, але таких я ти дуже багато і дуже багато з України і разом, получається ви скинулись на патрони ворогу. Якшо я не правий, критикуй і аргументуй

Ахуено навалил!)

получається ви скинулись на патрони ворогу
наш колишній президент торгував із ополчєнцами кешем, прямо мільярди доларів ішли тим, хто напряму вбивав наших людей, і зараз іде торгівля, платим за газ гроші, скидуємося цілою країною на патрони ворогу. Кричати, що в тебе відчинене вікно коли над головою немає даху - беззмістовно

наш колишній президент торгував із ополчєнцами кешем, прямо мільярди доларів ішли тим, хто напряму вбивав наших людей, і зараз іде торгівля, платим за газ гроші, скидуємося цілою країною на патрони ворогу. Кричати, що в тебе відчинене вікно коли над головою немає даху - беззмістовно
Згоден

Назад
Зверху Знизу