«Тепло зсередини: ніч з Мазераті, екстазі від Крамниці Анатолія Грибенка

Так нормальний репорт. Швидше за все зроблено базовий текст, можливо і російською. Для того щоб підтримати якось мене, людина звернулася до чат боту щоб він переклав Українською та додав українського стилю.

Мені, як замовнику тріп репорта, все подобається.

Людина зробила все оперативно та якісно, що дуже важливо для продавця який тільки відкрився.
Я ничего не имею против. Написано отлично, читать приятно!
Просто есть свои мысли и вопросы на этот счёт, не более

Повідомлення об'єднано автоматично:

Дядька значит я пишу так же как ии
Понял,возможно ты переводил с помощью ии ?просто есть некоторые фразы будто написал ии,но могу конечно ошибаться,без всякого…
Вообщем репорт прикольный и читабельный;)

Понял,возможно ты переводил с помощью ии ?просто есть некоторые фразы будто написал ии,но могу конечно ошибаться,без всякого…
Каждая фраза будет встречаться в ии, только ии написал человек)

Спасибо

ты переводил с помощью ии
Да я ведь его оформлял

👍Гарний репорт

А толер був ? Наче 300 мг мдма за раз може бути передоз

Ну так я поспав поїв перед прийомом та і досвід був вже
Досвід в смислі ? Толер був до мдма ?
Якось взяв пів-єшки , де було заявлено 300 мг, пройшло 30 хв, показалось мало, добавив ще 1/4 і передоз був

DeLaos

Балів: 0
    Тримай
Якось взяв пів-єшки , де було заявлено 300 мг, пройшло 30 хв, показалось мало, добавив ще 1/4 і передоз був
Я завжди куштував цілу було норм

Ну десь рік куштував табли, ще в рахунок візьми мою вагу

Друже, цей кабан на всю свою вагу цю мдма туди сюди прогнав по тканинам і піхуй. Тому так, типовим полюблювачам хімкі з зовнішністю кощєя - виплавлює інакше зовсім таке дозування)

Назад
Зверху Знизу