Паяльник
Конфуций
Вітаю вас! Цей тріп буде на бробу мєфчику отриману мною від магазину Tip Top і товариша @Darkseid, за що їм вельми вдячний!
🔝Tip - Top Shop🔝 https://24tip.top 🔝 Сайт автопродаж 24/7 🔝 A-PVP, Амфетамин, Меф, XTC, ШШ 🔝
Закладки в Киеве, отправки по Meest, МП

Посилка їхала надзвичайно швидко, стелс був присутній, так що нема до чого доколупатися.
Порошок абсолютно сухий, кристалічний, містить маленькі прозорі камінчики, хрустить, має ледь помітний солодкуватий запах типічний для речовини
Порошок абсолютно сухий, кристалічний, містить маленькі прозорі камінчики, хрустить, має ледь помітний солодкуватий запах типічний для речовини

Тостер - 32\190\80
Речовина - мефедрон, 3г
Кростолер - шш, алко
Дозування - заходи ~0.2
Насипаю приблизно 0.2 на глаз, дві доволі таки плотні траси. Порошок трішки хрустить, від карти чутка розлітається. Залетіло напрочуд легко, слизова у мене якраз зажила від попередніх двіжів, лиш з легким печіння. Відчуваю як порошок одразу плотно в'їдається в носоглотку.
0-03
Буквально моментально відчуваю виражений доволі потужний вхід, кривлю морду ліца, морщусь, вилазить піт під очима і на лобі, трішки піднялась температура тіла, відчуваю досить такі неприємні хоч і не об’ємні гіркі ліфти. Голова починає паморочиться, картинка в очах чутка розпливається. З'являється легкий стім, бажання рухатись, але я знаю по досвіду що це все зовсім ненадовго.
0-10
Довольно таки сильно наростаюча ейфорія розливається по моєму тілу. Картинка в очах починає досить активно пливати, прям по всякому-різному, хвилі тепла наповнюють і розливаються по організму. Абсолютно всі думки відводяться кудись на задній план, голова ніби стає практично пустою, типова фішка хорошого мефу, він просто забирає з реальності, досі відчутні неприємнні враження від гірких і противних ліфті у горлі,будь яких інших негативних нюансів не спосерігаю. Серцебиття трішки пришвидшене, досі присутнє легке потовиділення.
0-15
Ейфор досі продовжує наростати, з‘являється загальне відчуття повної радості й безтурботності . Всі давним давно знайомі речі що мене оточують починають виглядати по новому, яксравіше і приємніше, так ніби бачиш звичну для себе картину не кожен день а уперше. Доволі так плотно ліпить, відчуваю що буде дуже весело, оскільки продукт достойної якості. Вилажу на балкон, спостерігаю за оточуючим мене світом, він віддає приємним добром і позитивом, підсилюючи мій і так доволі позитивний настрій
30-00
Складається враження що ефект перестав наростати і вийшов на своє логічне плато. Голова досі ніби повністю порожня, таке враження ніби з неї вже усе хтось забрав, включно з рештками здорового глузу, а залишив натомість мішок блаженства, і ще й підмішав туди великий дозняк ейфорії в якості приємного бонусу
1-00
Вирішую догнатися ще, трасами такого ж розміру. Цього разу пече значно сильніше, і прям моментально вступає в дію, доганяє і підсилює ефект, одразу сильно закрутилась голова, кинуло в піт. Чую що вєра пєтровна буде газувати конкретно, морально готуюсь. Буквально через дві хвилини дуже сильно поплавило картинку, спочатку вона просто помутніла, а далі взагалі почала блимати, як в телевізорі зі слабким сигналом. Іде слайд шоу, я аж слєгонца розгубився.
1-30
Піздячить впевнено і досить сильно. Ейфор знову почав наростати потужно, безкомпромісно, прям вибиває з себе. Причому картинка світу продовжує бути дуже видозмінено. Повна мазаніна лежачи на дивані, нада би порішати деякі дєла, відписати людям а в мене не те що башка не варить - букви на екрані розпливаються, а ті що на клавіатурі - тікають від мене. Потреба відписати по ділу товаришу сталаю для мене цілим квестом, оскільки це було ну прям надзвичайно важко. Заліпило до такої степені що починаєш забувати думки які виникли буквально пару секунд тому, це навіть не можна назвати "втиком", це іменно "заліп" причому наглухо.
3-00
Повалявший розмазаним по дивані як масло по бутерброді і з великими зусиллями відписавши пару речень куди треба я потрошки освоївся, ефект трішки підрівнявся, і жаба всередині мене звісно ж захотіла догнатися. Наступна порція порошку вже не дала сильновираженого пріходу, а просто підсилила і підрівняла попередній стан. Як результат - повна дезорієнтація, знову прокидається лиш зовсім чутка збавжений дикий ейфор, тотальний тупняк і повна пустота в голові. Вмикаю чілову музичку і просто лежу насолоджуючись ліпниною.
5-8
Навалявшись на ліжку удосталь, але так і не прийшовши повністю до себе моя жаба знову активізовується. Нова порція порошку дала ще один недовготривалий але доволі відчутній прихід, а далі все розмазалося ще більше ніж було до того, просто розліпило повністю, в такому стані просто не реально займатися будь якими справами, тупо зомбі режим. Надалі сьогодні я вирішив вже більше вирішив не доганятись, так як сенсу мало, хоч і бажання було. Опісля того як чутка попустило я доволі довго не міг заснути, годин 5-6, але прийняв таблетку гідазепаму, заспокоївся, і у мене все вдалось.

Манагер - 11\10
Доставка - 11\10
Мефчік- 9\10
Тривалість дії - 8\10
Ейфо\стім 80%\20%
Останнє редагування: