Тріп на амф від PRITON

а що з шишками тобі не сподобалось? це тіпа я проєбався?
перекрестная толерантность это же по типу «тестирую меф, кростолер к кокаину» потому что вещества разные но схожий механизм действия и толер от одного может дать «толер» к другому. Но люди всегда пишут про шишки понимая кростолер как «на чем я еще зависаю»

перекрестная толерантность это же по типу «тестирую меф, кростолер к кокаину» потому что вещества разные но схожий механизм действия и толер от одного может дать «толер» к другому. Но люди всегда пишут про шишки понимая кростолер как «на чем я еще зависаю»
єбать єбать, спасіба тобі ат души брат за то шо ти вньос ясность в мою помилку.

тепер я вже точно всьо поняв, дякую за то шо така авторитетна людина як ти мене просвітлила, я прям аж ахуєл, відкрився третій глаз, побільше би таких розумних людей як ти

Вітаю вас ! Це тріп присвячений амфу який я отримав з рулєтки від магазу PRITON

Менеджер дуже культурний, відправили дуже оперативно, навіть сповістили мене що і як запаковано буде, сервіс на висоті.
По факту замість 5г прислали 4г, але на пакеті написали "5", сказали що претензії щодо призів не обговорюються

Камені білосніжні з легким типічним для речовини запахом, не штиняє.
Середньої плотності по структурі, трішки липне до карти, пушиться під час нарізання, збільшується в об‘ємі

Переглянути вкладення 78278
Тостер - 32\190\80
Речовина - амф
Дозування - 2 заходи, ~0.15+0.12 мг
Толер - середній
Кростолер - 2 сутки чистий, до того меф, дмет, єшки і шш

0-00
Залітає дві плотні такі доріженьки, загалом приблизно 0.15 на око. Печіння ледь відчутне, я би сказав лайтове. Відчуття таке ніби все залишилось на базі і ліфтів не буде.

0-03
Практично одразу викупаю що роздуплило, зняло сонливість, активізувало морги голови. Мінімальні ліфти неочікувано напали на мене, я здивувався чому вони такі гіркі і противні

0-10
Починає досить виражено стимулювати, красиво і плавно, причому доволі приємно, але складається враження таке що недостатньо виражено. Стім починає чутка прям навалювати, хочеться шото делать. Починаю з діалогів в інтернетах, планую дальнєйший план дєйствій. Підташнює слєгонца, в горлі гірко, запиваю всьо то діло водов

0-30
Разгон доволі яскраво себе демонструє, проте якраз в міру, не сказав би що сильно. Мінімальний ейфор також присутній. Швидкую по всіх напрямках де тільки можна, і там де неможна також. Трішки помузонився і порухався під музику, що вельми підсилило як ейфор так і стім, сильно покращило настрій і загальний ефект.

1-30
Самопочуття продовжує залишатись доволі таки піднесеним. Досі стімить відчутно, але таке враження ніби трішки чогось не вистачає для повного щастя. Повєсєлілся чутка, поугарав з трюкачів-циркачів в цих ваших інтернетах, а тоді вирішив ще децл догнатися, і спробувати зайнятись чимось корисним, оскільки таке враження що ефект почав спадати. Нова порція чуть меншого ніж першого разу розміру злегка догнала стім, а також добавила в тріп нових фарб, і викликала легку тахікардію.

2–6
Карта лягла так що внєзапно і різко мене всім піздєц як нада стало по роботі. Благо що я доволі таки легко зміг зосередитись і сконцентруватися на корисному ділі. Грьоб досі доволі середній, нічого особливого. Підозрюю що якби я не сидів в онлайн трансляції з людьми і нічим би не був зайнятий, то схарився би і накрутити собі бігудєй. Далі пішов чутка перепад настрою, але я не звертаю на це уваги, головне що я швидко і ефективно зміг вирішити проблемні для мене питання , і стаф мені у цьому допоміг. Доганятись далі я не став оскільки сенсу нема.

8-0
Я було уже очікував «затишье перед бурею», але не так сталося як гадалося. Воно далі гребе, однак ефект почав відчутно слабшати. Через годинку-другу перекусив салатіком, позаліпав, і заснув
Переглянути вкладення 78279

Манагер - 11\10
Доставка - 11\10
Оператор - написав мені шоб я свої ваги перевірив :troll-(138): . Голову собі перевір, голова

Амф - 8+\10
Хороший трип, жаль что недовес

єбать єбать, спасіба тобі ат души брат за то шо ти вньос ясность в мою помилку.

тепер я вже точно всьо поняв, дякую за то шо така авторитетна людина як ти мене просвітлила, я прям аж ахуєл, відкрився третій глаз, побільше би таких розумних людей як ти
Ой та все щас от передоза сарказма прямая кишка вылезет и начну сектантов как на лассо ловить

Назад
Зверху Знизу