Паяльник
Конфуций
MARVEL24🦸♂️ |ВІДПРАВКИ❣️СКАРБИ| РОЗДРІБ❣️ОПТ |АМФ❣️ПВП❣️ШИШ❣️МЕФ❣️МДМА|
Закладки в Днепре, Киеве, Костополе, Тернополе, отправки по Meest Express, МП

Почтовичек

Вміст посилки представляв собою лайтовий стелс з потужним обмотом, відправник нормально запаявся пакуючи все це діло, на розпаковку виділилось багато часу і зусиль, навіть з застосування спец інструменту. Всередині мене чекало ось таке дійство

- Тестер: 32/190/~80кг
- Речовина: зелена таблетка з мавпочкою, заявлена як екстазі
- Дозування: 1 табла
- Толер: відсутній
- Кростолер: мєф, фєн за 2 дні до вживання, шишки, алкоголь
0-00-40
Табла досить легко піддається ножу, трішки хрустить під ним, але крошиться вміру, непогано тримає структуру. Усередині має типічне наповненя яскраво салатово кольору з вкрапленнями крейди, що є нормою. Закидаю в себе половину, запиваю водою, і починаю очікувати на ефект. речовина нормально так гірчить при контакті з язиком, що є хорошим знаком. На разі чітко виражених змін не відчутно, однак складається враження легкого тепла у шлунку і початку його роботи. Для ще більшого погруження в тріп підараси вирішують вимкнути мені електрику, щоб нічого не відволікало мене від дії продукту. Валю ще другу половину, надіюсь на позняковий вхід.
1-00
Досі в очікуванні ефекту. з перестрахом що його взагалі не буде.
1-30
Починаю відчувати певні зміни, проявлення, на які якщо чесно вже й не чекав. Настрій плавно й несподівано для мене почав покращуватись. Мягкі хвилі тепла розходяться від шлунку і наповнюють мій організм радістю і добром. Думки в голові сповільнються. Вхід доволі плавний, розмірений і поступовий. Думки в голові помітно заторможуються, відчуваю легкий тремор і холод в кінцівках, хоча загалом у тілі тепло Насолоджуюсь входом в стан ейфорії, присутнє певне нервове збудження, легка паніка і іхмєна від змін в організмі, чуток підтрушує
1-50
Двіж доволі чітко себе проявляє, думки стають радісними й безтурботними, всі життєйські проблеми відходять на задній план. Зір розфокусований, картинка ніби в тумані, силуети оточуючуго розмазані, трішки розпливаються і рухаються яз затримкою пои переведенні погляду. Дивлюсь у зеркало, зрачки помітно збільшені, піт під очима, давольна усмішка на лиці
2-20
Достатньо яскраво виражений ефект хімічного щастя, воно навалює мій організм приємними хвилями, які поступово і незупинно добавляють чудес у даний тріп. Картинка в кабіні нормально так розпливається, все що мене оточує яскраве, ще й чуток миготить яскравими вогнями по всій картині. Присутній легенький стім, але ейфор явно думінує над цим легким бажання рухатись, чи думати. Досить помітно гаряче, пітнію, так присутній доволі сильний сушняк і легка нудота, більше негативу не помічаю.
2-50
Ефект перестає наростати і переходить у стадію «плато». Приємна і контрольована мазаніна, досі сильно мутиться картинка в очах, досить ефектно виражена ейфорія тримається встановленого нею значення, легкий стім, але слабопомітний. Для повного занурення в тріп як я вже й казав мені вимкнули електрику, але є ще можливість слухати музику, чим я й займаюсь, насолоджуючись лайтовими ефектами даної табли.
3-30
Ефекти поволі пішли на спад, однак ще декілька годин нагадували про себе приємними постефектами, в купі з приємним настроєм. Конкретних негативних ефектів від даного досвіду відмітити я не можу.
Саппорт і магаз - 10\10
Стелс - 11\10
Таблетка - 7\10
Ейфор\стім - 70\30%
Тривалість - 7\10
Останнє редагування: