DN1PRYAN1N
Быдлятина
Усім Братам та Сестрам Привіт )

Мені файно повезло отримати смаколик від шопу Mj Wizard
Тестер: Мужчина 31 рік з
толерантністю 10/10 вживання через воднік
Сорт - DELICIOUS COOKIES 60% Sativa 40% Indica Delicious seeds
Вага проби 1.45г
Крос: палив з ранку Gagarin Auto 0.5г
Отримав Поштою

Списався з оператором, файна Людина, відповідає швидко, виконує свою роботу на усі 1000% сервіс мені дуже сподобався, а головне стелс , для мене дуже важливо це безпека товару котрий відправник відправляє, за усі часи скільки я забирав по пошті, ЦЕЙ СТЕЛС БУВ САМИМ ПРОДУМАНИМ, дійсно за це вам Респект !!!
Отримав смаколик відкрив і ахуел оце ЗАПАШОК ОЦЕ ШИШУЛЬКА OMG

Чік Чік Сік ШИШУЛЬКА перебита
18:35 Дозування 0.15г
Подзвонив Кентюріку приїхав до мене в гості, починаємо накурку напалюю полотну баночку цієї соковитої шишкі смак нагадує дуже фруктові ноти настільки смачна тримав в легенях для більш яскравого розуміння смаку та лікування , кх кз кх (кашляю) очі закривалися індюшатіна мм люблю цей приход.
18:40 Кентюріку напалюю полотну бідолагу не так накрило сеньйор помідор
кх кх кх каже оогоо перший раз куримо такий сорт дуже дуже почало накривати з перших 5ти хвилин.
18:59
Розвалило файно спеціально покурили по пілотній банці, перші 10 хвилин поступово приходило натхнення до життя обговорювати, кайфувати від життя міркувати з філософією в середині себе..
19:25 Заліпнули в нардішкі, гребе смачно!
20:05 Трохи живіт почав курчати треба підкріпитися..
20:37 вирубаюсь спати
7:35 Просинаюсь і розумію що ще напалений, вивід такий вживаю надмірно і хочу написати що шиш дійсно якісні полотна шишуля з яскравими сахарними нотками , фруктовий смак, приблизно 24% тгк тривалість ефекту 4 години стабільного накуру.
Результат мого тріп-репортажу
Стелс 10/10
Якість 10/10
Сервіс 10/10
Про-лікування шиш 10/10
Безмежно вдячний за таку смакоту , раджу усім спробувати цей сорт!
Магазину процвітання !
Усім нам мирного неба !

Мені файно повезло отримати смаколик від шопу Mj Wizard
Тестер: Мужчина 31 рік з
толерантністю 10/10 вживання через воднік
Сорт - DELICIOUS COOKIES 60% Sativa 40% Indica Delicious seeds
Вага проби 1.45г
Крос: палив з ранку Gagarin Auto 0.5г
Отримав Поштою

Списався з оператором, файна Людина, відповідає швидко, виконує свою роботу на усі 1000% сервіс мені дуже сподобався, а головне стелс , для мене дуже важливо це безпека товару котрий відправник відправляє, за усі часи скільки я забирав по пошті, ЦЕЙ СТЕЛС БУВ САМИМ ПРОДУМАНИМ, дійсно за це вам Респект !!!
Отримав смаколик відкрив і ахуел оце ЗАПАШОК ОЦЕ ШИШУЛЬКА OMG

18:35 Дозування 0.15г
Подзвонив Кентюріку приїхав до мене в гості, починаємо накурку напалюю полотну баночку цієї соковитої шишкі смак нагадує дуже фруктові ноти настільки смачна тримав в легенях для більш яскравого розуміння смаку та лікування , кх кз кх (кашляю) очі закривалися індюшатіна мм люблю цей приход.
18:40 Кентюріку напалюю полотну бідолагу не так накрило сеньйор помідор

18:59
Розвалило файно спеціально покурили по пілотній банці, перші 10 хвилин поступово приходило натхнення до життя обговорювати, кайфувати від життя міркувати з філософією в середині себе..
19:25 Заліпнули в нардішкі, гребе смачно!
20:05 Трохи живіт почав курчати треба підкріпитися..
20:37 вирубаюсь спати
7:35 Просинаюсь і розумію що ще напалений, вивід такий вживаю надмірно і хочу написати що шиш дійсно якісні полотна шишуля з яскравими сахарними нотками , фруктовий смак, приблизно 24% тгк тривалість ефекту 4 години стабільного накуру.
Результат мого тріп-репортажу
Стелс 10/10
Якість 10/10
Сервіс 10/10
Про-лікування шиш 10/10
Безмежно вдячний за таку смакоту , раджу усім спробувати цей сорт!
Магазину процвітання !
Усім нам мирного неба !
Вкладення
Останнє редагування: