Тріп-репортаж на ШИШ DELICIOUS COOKIES від Mj Wizard

DN1PRYAN1N

Быдлятина
Повідомлення
822
Вподобайки
739
Репутація
900
Бали
840
Усім Братам та Сестрам Привіт )
IMG-b4beb66f8fd24ab77f8ece7e7b9193c0-V.jpg
Мені файно повезло отримати смаколик від шопу Mj Wizard
Тестер: Мужчина 31 рік з
толерантністю 10/10 вживання через воднік :cool:
Сорт - DELICIOUS COOKIES 60% Sativa 40% Indica Delicious seeds
Вага проби 1.45г
Крос: палив з ранку Gagarin Auto 0.5г
Отримав Поштою
tumblr-n63cyg-WNPr1tchubjo1-400 (1).gif
Списався з оператором, файна Людина, відповідає швидко, виконує свою роботу на усі 1000% сервіс мені дуже сподобався, а головне стелс , для мене дуже важливо це безпека товару котрий відправник відправляє, за усі часи скільки я забирав по пошті, ЦЕЙ СТЕЛС БУВ САМИМ ПРОДУМАНИМ, дійсно за це вам Респект !!!
Отримав смаколик відкрив і ахуел оце ЗАПАШОК ОЦЕ ШИШУЛЬКА OMG

IMG_20250625_182917.jpg
IMG_20250625_182856.jpgIMG_20250625_182927.jpg
🔥Чік Чік Сік ШИШУЛЬКА перебита
18:35 Дозування 0.15г
Подзвонив Кентюріку приїхав до мене в гості, починаємо накурку напалюю полотну баночку цієї соковитої шишкі смак нагадує дуже фруктові ноти настільки смачна тримав в легенях для більш яскравого розуміння смаку та лікування , кх кз кх (кашляю) очі закривалися індюшатіна мм люблю цей приход.
18:40 Кентюріку напалюю полотну бідолагу не так накрило сеньйор помідор 🍅 кх кх кх каже оогоо перший раз куримо такий сорт дуже дуже почало накривати з перших 5ти хвилин.
18:59
Розвалило файно спеціально покурили по пілотній банці, перші 10 хвилин поступово приходило натхнення до життя обговорювати, кайфувати від життя міркувати з філософією в середині себе..
19:25 Заліпнули в нардішкі, гребе смачно!
20:05 Трохи живіт почав курчати треба підкріпитися..
20:37 вирубаюсь спати
7:35 Просинаюсь і розумію що ще напалений, вивід такий вживаю надмірно і хочу написати що шиш дійсно якісні полотна шишуля з яскравими сахарними нотками , фруктовий смак, приблизно 24% тгк тривалість ефекту 4 години стабільного накуру.
Результат мого тріп-репортажу
Стелс 10/10
Якість 10/10
Сервіс 10/10
Про-лікування шиш 10/10

Безмежно вдячний за таку смакоту , раджу усім спробувати цей сорт!
Магазину процвітання !
Усім нам мирного неба !

Вкладення

• IMG_20250625_182917.jpg
    IMG_20250625_182917.jpg
    4.2 MБ · Перегляди: 8
  • IMG_20250625_182917.jpg
    IMG_20250625_182917.jpg
    4.2 MБ · Перегляди: 8
Останнє редагування:
яскрава боха

Усім Братам та Сестрам Привіт )
Переглянути вкладення 104575
Мені файно повезло отримати смаколик від шопу Mj Wizard
Тестер: Мужчина 31 рік з
толерантністю 10/10 вживання через воднік :cool:
Сорт - DELICIOUS COOKIES 60% Sativa 40% Indica Delicious seeds
Вага проби 1.45г
Крос: палив з ранку Gagarin Auto 0.5г
Отримав Поштою
Переглянути вкладення 104576
Списався з оператором, файна Людина, відповідає швидко, виконує свою роботу на усі 1000% сервіс мені дуже сподобався, а головне стелс , для мене дуже важливо це безпека товару котрий відправник відправляє, за усі часи скільки я забирав по пошті, ЦЕЙ СТЕЛС БУВ САМИМ ПРОДУМАНИМ, дійсно за це вам Респект !!!
Отримав смаколик відкрив і ахуел оце ЗАПАШОК ОЦЕ ШИШУЛЬКА OMG

Переглянути вкладення 104580Переглянути вкладення 104578
Переглянути вкладення 104580Переглянути вкладення 104581
🔥Чік Чік Сік ШИШУЛЬКА перебита
18:35 Дозування 0.15г
Подзвонив Кентюріку приїхав до мене в гості, починаємо накурку напалюю полотну баночку цієї соковитої шишкі смак нагадує дуже фруктові ноти настільки смачна тримав в легенях для більш яскравого розуміння смаку та лікування , кх кз кх (кашляю) очі закривалися індюшатіна мм люблю цей приход.
18:40 Кентюріку напалюю полотну бідолагу не так накрило сеньйор помідор 🍅 кх кх кх каже оогоо перший раз куримо такий сорт дуже дуже почало накривати з перших 5ти хвилин.
18:59
Розвалило файно спеціально покурили по пілотній банці, перші 10 хвилин поступово приходило натхнення до життя обговорювати, кайфувати від життя міркувати з філософією в середині себе..
19:25 Заліпнули в нардішкі, гребе смачно!
20:05 Трохи живіт почав курчати треба підкріпитися..
20:37 вирубаюсь спати
7:35 Просинаюсь і розумію що ще напалений, вивід такий вживаю надмірно і хочу написати що шиш дійсно якісні полотна шишуля з яскравими сахарними нотками , фруктовий смак, приблизно 24% тгк тривалість ефекту 4 години стабільного накуру.
Результат мого тріп-репортажу
Стелс 10/10
Якість 10/10
Сервіс 10/10
Про-лікування шиш 10/10

Безмежно вдячний за таку смакоту , раджу усім спробувати цей сорт!
Магазину процвітання !
Усім нам мирного неба !
дай трип на 230грамм шишек Кинга
Я шучу если шо)))

Не плохой трип-репорт

Клоун що ти добиваєшся ?? Уйобок тупорилий, ти мене реально виводиш зз себе своєю тупістю. Підріло тиловий ти ще хочеш підняти цю тему ?
А что тут поднимать?!:sneaky:

Ты кидала и бонусом быдло
Повідомлення об'єднано автоматично:

Да ничего не добиваюсь. Просто тяну прикол, а то что ты с такой агресией на это реагируешь лишний раз доказывает что это правда

ти мене реально виводиш зз себе
Ну ничего страшного, переживешь

А что тут поднимать?!:sneaky:

Ты кидала и бонусом быдло

Да ничего не добиваюсь. Просто тяну прикол, а то что ты с такой агресией на это реагируешь лишний раз доказывает что это правда

Ну ничего страшного, переживешь
Клоунішка, скільки тобі платять за цей цирк чи ти довбойоб такий і по життю ?

Клоунішка, скільки тобі платять за цей цирк чи ти довбойоб такий і по життю ?
Ну с самооценкой у тебя все в порядке если ты думаешь что кто-то может платить за то что я комментирую твои посты:troll-(131):

ти довбойоб такий і по життю ?
От долбоеба слышу

вообще красотка шишка

Ну с самооценкой у тебя все в порядке если ты думаешь что кто-то может платить за то что я комментирую твои посты:troll-(131):

От долбоеба слышу
Завали тогда свой пездак і не пезди хуйні, де ваші обещані статуси петушня а ?

Останнє редагування:
Ой да иди на хуй хуила не вменяемая!!!
Тут уже все поняли кто ты и что из себя представляешь.
Ясненько, школотка ти перед тим як щось написувати у темі не по темі, думай своєю макітрою дура безголова ти намагаєшся що більше людей подивляться на ваш цирк , так я тільки ЗА)

Назад
Зверху Знизу