DN1PRYAN1N
Посвященный

Тестер Мужчина
31 рік
Вага 76 кг
Толерантність мощьна
Крос позавчора шиш Gorila
Вживання через дивайс CCELL 510 ручка (ваповайзер)
Vape Hybrid 1 ml natural terp CA!

.png)
Розігрівши трохи вакс починаю вдихати тягу цього неперевершеного диму, тримаю 5-7 секунд і видихаю, на перших секундах відчув смак солодкої хвої цитрусових відтінків у досталь так бомбезно коли на 4 секунді почало файно щімити у легенях по старинці як водний опустив якщо не покашляв не на пре

00:02 Вже відчуваю розслаблення організму , мозку, нервові клітини розслабилися , алє я ж дядько невгамовний..
00:11 розумію що напалює ефективно поступово без усіляких штормів та штурмів у голові як від синтетики бо як на мене усілякі ці дистиляти то є смерть... 00:20 а навалило то як файно, одразу почав робити справи ті що відкладалася на потім, роблю ще маленьку хапку тримаю 5 секунд кх кх кх кх кашляю

1:07 Розумію накрило добряче вже пройшла година а я ще цигарку не курив алє зробив багато справ, а головне що стан настільки звичний мені, бо я можу сказати надмірне вживання шишок для мене повсякдення 1грам стабільно на день..

02.39 Увесь час роблю творчість, розумові клітини запрацювали на усі 99% цей вакс навіть кращий по єфекту а ніж Moonrock 60% THC Amsterdam я курив такі, і скажу на досвіді вони схожі єфектом дуже дуже схожі це прилив розслаблення і в одночас внутрішньої гармонії енергетичного руху Людини в природі під взаємодією природи.
03:17 Вирубило міцно спати, дуже файно виспався прокинувся на ранок як младенец з ранку жодного негативного єфекту не відчув, алє трохи був ще накурений , це років 13 назад пам'ятаю коли після ядла прокидався ще напаленим))
Впевнений в тому що це оригінальний картридж без усіляких вагань варто своїх грошей та наших з вами легень ) Усім дякую за увагу, мирних напасів)

Якість продукту 10/10

Сервіс магазину 10/10

Стелс 10/10+

Original 10/10

Тривалість органіки 4-6 годин якщо перекурити то спати вирубить через хвилин 40 ))
Бажаю вам успіхів в вашій праці Dreamers Shop

Останнє редагування: