• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Трип репорт на тему проба от Магазина Вили вонка

Поставив лайк, чисто за те, що репорт написаний, більш менш, фото присутні, а це +.
Загалом зачасту проходжу мимо репортів на альфу, хоча іноді тут дискусії і веселі коментарі присутні.

Мене цікавить дещо інше. Автор, у тебе кростоллер присутній? Інші речовини вживаєш, чи тільки паялово?

Поставив лайк, чисто за те, що репорт написаний, більш менш, фото присутні, а це +.
Загалом зачасту проходжу мимо репортів на альфу, хоча іноді тут дискусії і веселі коментарі присутні.

Мене цікавить дещо інше. Автор, у тебе кростоллер присутній? Інші речовини вживаєш, чи тільки паялово?
Так вживаю :алкоголь, ШШ ,АМФ ,МЕФ

Так вживаю :алкоголь, ШШ ,АМФ ,МЕФ

Зрозумів. Тобто періодично чергуєш деякі речовини?
Розуміючи тягу амфу та мефу, можеш сказати, що саме тебе мотивує заюзати альфи?
Я довго висів на меті та амфі колись.
Потім появилась альфа, ну по своєму прикольно їбашило. Колись. Такої альфи вже немає, і я викреслив для себе цю "речовину".

Цікаво твоє бачення прочитати, що притягує тебе до альфи. Бо амф зрозуміло, меф зрозуміло, шиш тим паче і алко.

Потім появилась альфа, ну по своєму прикольно їбашило. Колись. Такої альфи вже немає, і я викреслив для себе цю "речовину".

Цікаво твоє бачення прочитати, що притягує тебе до альфи. Бо амф зрозуміло, меф зрозуміло, шиш тим паче і алко.
Я навпаки відмовляю прямим текстом людей,а в основному підлітків від цеї ХУЙНІ!!!!

Цікаво твоє бачення прочитати, що притягує тебе до альфи. Бо амф зрозуміло, меф зрозуміло, шиш тим паче і алкомен

Алко в порівнянні з цими речовинами саме страшне ,потім МЕФ потім альфа,а дай дураку скляний хер ,то він і хуй поб'є і руки поріжте!

Назад
Зверху Знизу