• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ

Тріп-репорт на пробу амфетаміну від Медичного Центру "Панацея"

SpiritOF4tun3

Сектант
Повідомлення
357
Репутація
925
Вподобайки
460
Бали
534
Тріп-репорт по амфетаміну від Медичного Центру "Панацея"

Назва магазину: Медичний Центр "Панацея"
Саппорт: Асклепий
Тестер: SpiritOF4tun3 | +30, 185/75
Стафф: амфетамін (сульфат)
Толерантність: Низька
Дозування: +150мг
Вага, оголошена продавцем: 2г
Фактична вага: 1. 31 (включно з зіплоком)
Оперативність відправки: все чітко, без зайвих затримок.

Вступ
Мені пощастило записатись на тест на амфетамін (сульфат) майже на закритті комплекту щомісячних тестів.
Відправку очікував лише на прикінці місяця, як то було заявлено магазином,
проте відправку у додатку нової пошти вже побачив майже одразу, в перші дні після запису.
Що дуже порадувало.

Детальніше про речовину (органолептичне оцінювання)
Порошок білий, без аби яких відтінків. Консистенція речовини абсолютно суха.
У порошку наявні тверді грудочки середньої та малої фракції.
Щодо запаху: ледь помітний, не стійкий аромат хімічних складових (через зіплок не проглядався/відчувався).
Назагал, як я бачу із синтезуванням і очисткою стафу все в порядку.

cgjvbknl.png

Таймінг
00:00
На столі вже все готово до юзання. Вживати буду по класиці - інтраназальним способом. Окресливши дорогу, яка на око становить 150-170 мг, взяв пластикову трубку і силою вдоху почав транспортування порошку із поверхні столу до свого носу/легень. Вдувши все до останньої крупинки, зрозумів що добряче почало у носоглотці пекти...почали спостерігатись одразу соплепотьоки, очевидно амфетамінові...тож щоб не зіпсувати "трапезу" вмостився на диван у горизонталку до низу спиною/затилком, одразу почав відчувати як соплепотьоки спрямувались у потрібному напрямку
00:05
Надоїдливі ліфти вже не надоїдають...провалив їх всередину остаточно, відчуваю впевнену пекучість слизової носа та стінок горла. Почав потрохи безлад у думках ранжуватись та вистроюватись у порядок, а подумковий безладній хаос зник! Зфокусувався. Ясно почав вбачати горизонт планування дій на осяжне майбутнє.
00:15
Відчуваю своє серцебиття, відчуваю як хвиля тепла повільно накрила мене. Різкість зору та слуху суттєво покращились. Спала на думку гарна ідея...ввімкнути на фон прогрессивного трансу музику. Почав міркувати не думками, а масивами думок, заміряти б якось кпд цієї мозкової феєрії...чи це неочікуване народжування генію думки чи ілюзорне/швидкоплинне діяння речовини..шкода, проте вірна відповідь всім відома.
00:35
Далі промайнула думка, що влучним кроком буде "дозаправитись"! Ось вже лезо в руці...швидко подрібнюю порошок до задовільного стану...окреслюю дві невеликі полоски, на око десь ~ 70 мг кожна. Наступним кроком потягнувся за трубєнью і го... . Цього разу ліфти відкатались дуже швидко...зафіксувався у відчутті надлюдини...скачки у роботі серця та коливання температури поверхні тіла зникли...в цьому сегменті також вбачаю що вийшов на "плато"
01:10
Не помітно летить час, в мені хороший настрій відчувається прямо в повному обсязі. Невідкладно відчув що треба кому небуть негайно щось розповісти...не напездіти проте пропездіти. Дзвін до кєнта, знаю що там заре не сон, а такий же торч, тому нахєр не пошле, а залюбки попиздякає....впасти на вухо не вдалось, бо скільки виговорив у мікрофона, стільки ж почув із динаміку...Обмін енергетикою та інформацією можна вважати відбулась....і із почуттям що наговорився завершив недодіалог. В бесіді почув від кєнта за слоти...тож понісся на них...приборкувати шалене бажання гри та азарту)

Післясмак
На подив, "ухода" зустріли мене не так, як я очікував, тобто я ледь помітив їх... це напевне через те що фєн гарної якості та без будь-яких домішок. Легка апатія перемежовувалася з фізичною слабкістю, яка через декілька годин успішно залишила моє тіло. ШШ допомогла прийти до більш спокійного стану і вирубитись на боковій.

Оцінки
Стимуляція/Ейфорія: 80/20
Якість: 10/10
Стелс: 9/10

Останнє редагування:
Ахуетть больше 200 мг за пол часа ну и дозняки у вас товарищ

гуд репорт

Назад
Зверху Знизу