andrik1488
Гуру
Oracle Group [Клады / Отправки / Доставка] D-Meth, A-PVP, МЕФ, АМФ - [Опт / Розница] Лучшие Вакансии
Закладки в Белой Церкви, Броварах, Днепре, Житомире, Киеве, Луцке, Львове, Новомосковске, Чернигове, отправки по МП

Тестер: 190см/100кг
Речовина та вага: Мокрий мет 0.5г
Толерантність до речовини: середня
Кросс-толерантність: ВІДСУТНЯ
Передмова:
Побачив, що ведеться запис на пробу мокрого мету у Oracle Group . Поспішив записатись, адже мокрий мет особисто для мене залишає зачасту приємні спогади постфактум після його вживання.
Мою кандидатуру одобрили. Став очікувати відправки.
Після кількох днів очікування, головний перепитав дані у ЛС, і уже на наступний день посилочка була відправлена.
Нажаль, так склалось, що саме в той вечір їбана в рот русня кошмарила місто звідки повинна була виїхати посилка.
Коротше, трошки більше доби посилка висіла у невідомому стані. Але надалі рушила як і мало бути.
І ось день Х настав. Посилка у мене в руках.
Стелс:
Доволі простий, але надійний як для ваги котра очікувалась.
Сам стафчик був ультрамега запакований заталований, розгортав доволі довго.
Але головне - стелс РОБОЧИЙ.
Ну і ось, мокрі кристалики перед мною.

Не довго думаючи, малюю невеличку стежину в 40мг.
Скажу чесно, до цього моменту я підходив будучи в чистоті уже певний час.
ПОГНАЛИ НАХУЙ.
00:00 - 00:15
Мокрий уже в ніхдрях.
Ухххххх... чуваки...Це не передати.
Як же ж носик запекло. Сльоза покотилась спочатку з одного ока, ахаха, потім з іншого.
У носі відчувається легка нотка яблочка, ну ви розумієте про що я.
Бля, десь хвилин 10-15 підтекали сопельки, і з кожною хвилиною я відчував як мене розганяє.
00:15 - 01:00
Чуваки, уже на всю катушку їбашить колонка, чайок попивається, і я на всіх парах починаю шукати собі справи блядь.
Дуже сильно розганяє! Потрібно бути обережним з дозуванням. Особливо якщо ви певний час не юзали "бистрі", як я. Здається 40мг для старту вийшло забагато.
01:00 - 03:00
Не помітив як пролетіла година.
У телеграмі уже 5 активних чатів. Нахуя я їх почав? Хуй його знає. Мені здалось що моя думка надважлива в дану секунду. Навіть якщо вона нахуй нікому не здалась)))
Слава богу, на другій годині прухи я чую дзвінок у домофон - татишо, бро приїхав за мною. Я й забув з тими чатами їбаними ненужними що я про щось домовлявся.
Залітає бро до мене.
Стелю йому 25мг метику.
Роблю йому чай, і паралельно насипаю всяку хуєту за жилі-билі йому на вуха.
03:00 - 09:00
Розігнав кореша. Попизділи, запили піздьож наш чайком. Ну і пора вже видвігатись з бази.
Вечір обіцяв бути багатообіцяючим. Тому рішили їхати в ТЦ за бурбоном та текілою.
А також поугарати і покадрити дівчаток.
Про догон поки й мови не може бути.
Тримає дуже потужно і дуже рівно. Мегавпевнено.
Розказувати всі деталі з прогулки немає сенсу. Купили все що потрібно, під вечір приїхали на базу.
Мені було дуже цікаво затестити як триматиме саме перша дорожка.
Нагадаю я заюзав стежину у 40мг.
09:00 - ~~~
Наступив вечір. Відчуваю що активність моя спадає, трошки став розсіяним.
Вирішую доганятись уже 50мг.
Вжухххх.
Мокрий мет знову в мені.
Знову сльозина, хоч уже і слабша.
Ліфти гіркуваті доречі. Забув про це вказати на початку.
Але запивончик допомагає з цим справитись.
Так як догнався я уже вечором, зрозуміло що про сон ніякої мови і бути не може.
Хоч я і пив алкоголь, майже до самого ранку, тяга мету мене не попускала аж ніяк.
Висновок:
Даний мет залишив по собі дуже круті емоції. Потужна тяга, з которою потрібно бути обачним. Дуже важливо не перебільшувати дозування.
Я залишився задоволеним даним примірником. Дуже цікаво по якому прайсу буде він у Oracle Group
Всім любителям швидкої тяги рекомендую скуштувати!
Дякую Oracle Group and Oracle Supp за довіру.
Останнє редагування: