• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Тріп-репорт на мет.гх (мокрий мет) від Oracle

andrik1488

Гуру
Повідомлення
20 574
Репутація
7 187
Вподобайки
28 315
Бали
3 364

Тестер: 190см/100кг
Речовина та вага: Мокрий мет 0.5г
Толерантність до речовини: середня
Кросс-толерантність: ВІДСУТНЯ

Передмова:
Побачив, що ведеться запис на пробу мокрого мету у Oracle Group . Поспішив записатись, адже мокрий мет особисто для мене залишає зачасту приємні спогади постфактум після його вживання.
Мою кандидатуру одобрили. Став очікувати відправки.

Після кількох днів очікування, головний перепитав дані у ЛС, і уже на наступний день посилочка була відправлена.

Нажаль, так склалось, що саме в той вечір їбана в рот русня кошмарила місто звідки повинна була виїхати посилка.
Коротше, трошки більше доби посилка висіла у невідомому стані. Але надалі рушила як і мало бути.

І ось день Х настав. Посилка у мене в руках.

Стелс:
Доволі простий, але надійний як для ваги котра очікувалась.
Сам стафчик був ультрамега запакований заталований, розгортав доволі довго.
Але головне - стелс РОБОЧИЙ.

Ну і ось, мокрі кристалики перед мною.

1000001224.png

Не довго думаючи, малюю невеличку стежину в 40мг.
Скажу чесно, до цього моменту я підходив будучи в чистоті уже певний час.
ПОГНАЛИ НАХУЙ.

00:00 - 00:15
Мокрий уже в ніхдрях.
Ухххххх... чуваки...Це не передати.
Як же ж носик запекло. Сльоза покотилась спочатку з одного ока, ахаха, потім з іншого.
У носі відчувається легка нотка яблочка, ну ви розумієте про що я.

Бля, десь хвилин 10-15 підтекали сопельки, і з кожною хвилиною я відчував як мене розганяє.

00:15 - 01:00
Чуваки, уже на всю катушку їбашить колонка, чайок попивається, і я на всіх парах починаю шукати собі справи блядь.
Дуже сильно розганяє! Потрібно бути обережним з дозуванням. Особливо якщо ви певний час не юзали "бистрі", як я. Здається 40мг для старту вийшло забагато.

01:00 - 03:00
Не помітив як пролетіла година.
У телеграмі уже 5 активних чатів. Нахуя я їх почав? Хуй його знає. Мені здалось що моя думка надважлива в дану секунду. Навіть якщо вона нахуй нікому не здалась)))
Слава богу, на другій годині прухи я чую дзвінок у домофон - татишо, бро приїхав за мною. Я й забув з тими чатами їбаними ненужними що я про щось домовлявся.
Залітає бро до мене.
Стелю йому 25мг метику.
Роблю йому чай, і паралельно насипаю всяку хуєту за жилі-билі йому на вуха.

03:00 - 09:00
Розігнав кореша. Попизділи, запили піздьож наш чайком. Ну і пора вже видвігатись з бази.
Вечір обіцяв бути багатообіцяючим. Тому рішили їхати в ТЦ за бурбоном та текілою.
А також поугарати і покадрити дівчаток.

Про догон поки й мови не може бути.
Тримає дуже потужно і дуже рівно. Мегавпевнено.

Розказувати всі деталі з прогулки немає сенсу. Купили все що потрібно, під вечір приїхали на базу.
Мені було дуже цікаво затестити як триматиме саме перша дорожка.
Нагадаю я заюзав стежину у 40мг.

09:00 - ~~~
Наступив вечір. Відчуваю що активність моя спадає, трошки став розсіяним.
Вирішую доганятись уже 50мг.

Вжухххх.
Мокрий мет знову в мені.
Знову сльозина, хоч уже і слабша.
Ліфти гіркуваті доречі. Забув про це вказати на початку.
Але запивончик допомагає з цим справитись.

Так як догнався я уже вечором, зрозуміло що про сон ніякої мови і бути не може.

Хоч я і пив алкоголь, майже до самого ранку, тяга мету мене не попускала аж ніяк.

Висновок:
Даний мет залишив по собі дуже круті емоції. Потужна тяга, з которою потрібно бути обачним. Дуже важливо не перебільшувати дозування.
Я залишився задоволеним даним примірником. Дуже цікаво по якому прайсу буде він у Oracle Group
Всім любителям швидкої тяги рекомендую скуштувати!

Дякую Oracle Group and Oracle Supp за довіру.

Останнє редагування:
мікродозінг? фото шедевру кухні не видно
Фото не якісні - признаю і вибачаюсь.
Так спішив затестити, що висипав на гуд девайс стафф, а в руках був більш хуйовий, вже рішив не копошитись і так зафоткав.

Фото не якісні - признаю і вибачаюсь.
Так спішив затестити, що висипав на гуд девайс стафф, а в руках був більш хуйовий, вже рішив не копошитись і так зафоткав.
фото тут нема ваще

та я просто інший тріп читав на цей продукт, там є, найдеш, ото мені й цікаво

фото тут нема ваще

Ну і ось, мокрі кристалики перед мною.

imgonline-com-ua-resize-9szz3ykfom-png.86778

Бро він правий фото немає , в мене це теж не відкривається.

У меня тоже фотку не показывает, классный репорт, Гуд стафф

Гарний репортаж!
І мет доволі непоганий, я так зрозумів!

Чотко і доступно....Хороший репортаж

Эммммм… уже второй подряд трип репорт по мокрому мету читаю, и никак не могу понять зачем вы его нюхаете? Если ты хочешь нюхать, то берешь себе мет на псевде(хрустящие стекляшки), если ты берешь мет на эфедрине, то это значит, что его нужно курить или в/в. Зачем вы так издеваетесь над собой и над метом — я не понимаю. 🤷🤷🤷

Эммммм… уже второй подряд трип репорт по мокрому мету читаю, и никак не могу понять зачем вы его нюхаете? Если ты хочешь нюхать, то берешь себе мет на псевде(хрустящие стекляшки), если ты берешь мет на эфедрине, то это значит, что его нужно курить или в/в. Зачем вы так издеваетесь над собой и над метом — я не понимаю. 🤷🤷🤷
Это мет на псевде, ало

Ты меня удивил , а чем мет на псевде отличается от мета на эфедрине ???

Ты меня удивил , а чем мет на псевде отличается от мета на эфедрине ???
Ну он наверно имеет ввиду к примеру этот Мокрый мет на псевде. А есть стекло который дмет на л-эфедре.
Короче, пусть сам рассусоливает ахахахах

Назад
Зверху Знизу