Тріп-репорт на Canna-Waffle від магазину OnlygasOG

BullDog

Сектант
Повідомлення
106
Репутація
126
Вподобайки
117
Бали
228
Силка на магазин:
Тестер: M | 176 | 69 | 18
Спосіб доставки: пошта
Пробник: вафля з ТГК
Дозування: 1 ціла вафля
Спосіб вживання: прийом в їжу
Толер: присутній (3 місяці і 18 діб щоденного куріння шишок)
Кросс-толер: Нет

Після того, як дозволили отрамити пробу звʼязався з оператором, домовились за доставку поштою і я став очікувати.

Через 4 години після замовлення вафля в стелсі вже їхала до мене в поштомат. Наступного дня в післяобідній час мені прийшла посилка і я пішов забирати свою вафлю; відкривши комірку я побачив акуратний деревʼяний бокс, щільно обмотаний харчовою плівкою. Стелс був достатньо хорошим, щоб не було жодної проблеми йти додому з ним в руках. Прийшовши додому зважив вафлю і на вагах показало 63,77 грама. На запах вафля була водночас поєднанням звичайної вафлі з вершковим ароматом і ніжними нотами канабісу.

00:00 Я зʼїв спершу половинку, а незабаром і цілу вафлю. Немало важливий смак вафлі: першу секунду перебування в роті відчувається чіткий смак шишок, але зразу за ним слідує ніжний і солодкий смак вершкової вафлі, що вже взагалі не є схожим на продукцію з канабісом; просто така-собі смачна вафля.
00:30 почався легкий запаморочливий ефект, не помітити який не є чимось складним; він відчувається як легесенький туман в голові до першої ранішньої кави.
00:45 Запаморочення стало достатньо сильнішим, щоб на нього неможливо було не звертати уваги. Також думки стали глибшими і заплутанішими, а плани, заплановані того дня почали відходити по важливості на задній план.
01:00 Запаморочення стало сильнішим, почалися проблеми з координацією в просторі. Теж зʼявилися невідчутно затягуючі думки, які не несли абсолютно ніякої смислової нагрузки, але від реальності ще не відривало кінцево.
01:30 Дуже різко ефект став набирати перед неприємних відчуттів і тільки більше наростав. Зʼявився сильний голод, якому складала конкуренцію фонова нудота. Все набрало плавності і насторожливо спокійної обстановки.
02:00 Ефект ТГК набрав своєї перед пікової кондиції: нудота переросла з легкої і фонової в відчутно сильну, думки стали непередбачувано-хаотичними, стали частково набирати тривожного характеру, стали чутись шарудіння, стуки.
02:30 Ефект паніки не зникав, але після прийому їжі нудота поступово спала. Стало фізично важко знаходитись в любій позиції окрім лежачи.
03:30 Почався спад ефекту: паніка розвіялась, поступово зникало запаморочення, зʼявлялась ще більша важкість в кінцівках.
04:00 Основні ефекти розвіялись. Залишилась важкість, лінь і голод.
Ефект повністю спадав ще протягом 3-х годин

Якість отриманого товару на пробу: Висока
Спілкування з продавцем: Приємне
Якість стелсу: Хороша

Висновок: Ця вафля ідеально підходить як і для досвідчених поціновувачів канабісу, так і для новачків. Але вживати в їжу зразу цілу раджу виключно людям, які давно знайомі з ТГК і мають високу толерантність.

Вкладення

• IMG_0269.jpeg
    IMG_0269.jpeg
    51 КБ · Перегляди: 4
  • IMG_0268.jpeg
    IMG_0268.jpeg
    62 КБ · Перегляди: 4
  • IMG_0267.jpeg
    IMG_0267.jpeg
    52.3 КБ · Перегляди: 4
шана та повага кондитеру за вироби)

Блєдний завітав, співчуваю (