Тестер: 75 180 old
Отримано: трішки більше 2г

Товар: биті шш
Дозування: 100мг (один козацький)

Толер: високий(курю 3 день поспіль)
Кросстолер: нету
00:00 Водний апарат в повній бойовій готовності, напалюю запальничкою Fox.
00:01 Викурюю все за один напас, дуже насичений аромат, давить на легені, пару раз кашляю. По смаку смачні шишки з хвойно-лимонним смаком.
00:05 Потроху відкашлявся, відчуваю наплив хай ефекту, закурюю сігу в моменті розумію, накурює тещо треба.
00:15 Очі стали важкими, посмішка з лиця не сходить, вирішив повтикать в тіктоці трішки перевести дихання.
00:35 Напас навалив мене, коли засипав напер не думав що таке можливо з одного, відчуття змінюються на сильні індичі.
00:55 Виліз з дивану в пошуках чогось смачного, по обідав з неймовірним апетитом.
1:30 Ефект накуряності присутній з дикими перевалом в індичу сторону. Приліг відпочить послухать музику.
2:30 Година пройшла непомітно для мене. Ефекти на цьому часі уже спали відчуваю, що потрібно робить другий, але вже менший, щоб не кашляти.
ВИСНОВОК
Биті шишки без насіння та гілок, сативний хай на початку, далі іде зміна на індичу накурку.
Позиція на вітрині магазину варта уваги. Краще не спішить насипать відразу повний, думаю після одного поміняє заядлих планокурів.
Оцінки
Відправка 8/10
Продавець 10/10
Товар 9/10
Дякую магазину за приємні враження!
Пробу видав: ToRChFOXadm
Гілка магазину:
labrc.name
Стелс: чудовий, вакуум і зіп-лок присутні Гілка магазину:

Гора СИОН🌄 Вся Украина🇺🇦 Отправки 🚀Meest Expres📨 Пробы, Конкурсы, Скидки!!!
Приветствую Вас дорогие братья и сёстры на горе СИОН :party-time: Хотелось презентовать Вам наш бренд и нашу продукцию. ☘️:kos::kur-uch28: Наш девиз: "Бизнес по Божьим законам" Наша продукция все дары природы. Всеми любимая марихуана, в виде целых бошек выращенных с любовью на югах нашей...

Отримано: трішки більше 2г

Товар: биті шш
Дозування: 100мг (один козацький)

Толер: високий(курю 3 день поспіль)
Кросстолер: нету
Тест
00:00 Водний апарат в повній бойовій готовності, напалюю запальничкою Fox.
00:01 Викурюю все за один напас, дуже насичений аромат, давить на легені, пару раз кашляю. По смаку смачні шишки з хвойно-лимонним смаком.
00:05 Потроху відкашлявся, відчуваю наплив хай ефекту, закурюю сігу в моменті розумію, накурює тещо треба.
00:15 Очі стали важкими, посмішка з лиця не сходить, вирішив повтикать в тіктоці трішки перевести дихання.
00:35 Напас навалив мене, коли засипав напер не думав що таке можливо з одного, відчуття змінюються на сильні індичі.
00:55 Виліз з дивану в пошуках чогось смачного, по обідав з неймовірним апетитом.
1:30 Ефект накуряності присутній з дикими перевалом в індичу сторону. Приліг відпочить послухать музику.
2:30 Година пройшла непомітно для мене. Ефекти на цьому часі уже спали відчуваю, що потрібно робить другий, але вже менший, щоб не кашляти.
ВИСНОВОК
Биті шишки без насіння та гілок, сативний хай на початку, далі іде зміна на індичу накурку.
Позиція на вітрині магазину варта уваги. Краще не спішить насипать відразу повний, думаю після одного поміняє заядлих планокурів.
Оцінки
Відправка 8/10
Продавець 10/10
Товар 9/10
Дякую магазину за приємні враження!
Останнє редагування: