blankblank
Сектант
Посилання:
labrc.name
labrc.name
labrc.name
Замовлення і сервіс
Після минулого відгуку було запропоновано +2 грама, які стали по факту +5 тому чекнув асортимент і обрав Big Bang. Оператору респект, бо це, я вважаю, найприємніша людина в спілкуванні, після оплати надав дані для відправки й почав чекати. Але і цього разу шось не задалося, і посилка не була відправлена, а опер пропав з онлайну. як потім виявилося опер загубив доступ до телеграму і як тільки зʼявився то одразу відписався і моментально відправив з бонусом до ваги. Стелс посилки в цей раз був не дуже, минулий раз був топчик, а тут таке собі, сам товар в вакуумі, тому запахів нема.
Товар
Шишки добре спресовані, гарний манік та лікування, здається що трошки пересушені, семок або палок не було знайдено, принаймні в четвертіні яку прогріндерив
В минулий репорт не зробив фото тому в цей раз виправляюсь
Тестер: хлопець, 29 років, зріст 182 см, вага ~85 кг
Речовина: шишки Big Bang (15 грам)
Дозування: по 0.12-0.15 г
Метод: механічний вапорайзер DynaVap
Толерантність: покури раз-два на тиждень інколи раз в місяць ТГК печиво
Крос-толерантність: алкоголь
🌳ШИШКИ ОПТОМ🌳[SEROTONIN]🌳 Мастерклады⭐️Отправки⭐️Гарант ВСЕГДА В НАЛИЧИИ🍀ЛЮБОЙ ВЕС
Закладки в Днепре, Запорожье, Киеве, Кривбассе, Кропивницком, Черкассах, отправки по Meest Express.

SEROTONIN

9IRa GYRY

Замовлення і сервіс
Після минулого відгуку було запропоновано +2 грама, які стали по факту +5 тому чекнув асортимент і обрав Big Bang. Оператору респект, бо це, я вважаю, найприємніша людина в спілкуванні, після оплати надав дані для відправки й почав чекати. Але і цього разу шось не задалося, і посилка не була відправлена, а опер пропав з онлайну. як потім виявилося опер загубив доступ до телеграму і як тільки зʼявився то одразу відписався і моментально відправив з бонусом до ваги. Стелс посилки в цей раз був не дуже, минулий раз був топчик, а тут таке собі, сам товар в вакуумі, тому запахів нема.
Товар
Шишки добре спресовані, гарний манік та лікування, здається що трошки пересушені, семок або палок не було знайдено, принаймні в четвертіні яку прогріндерив
В минулий репорт не зробив фото тому в цей раз виправляюсь
Будь ласка,
Увійти
або
Тестер: хлопець, 29 років, зріст 182 см, вага ~85 кг
Речовина: шишки Big Bang (15 грам)
Дозування: по 0.12-0.15 г
Метод: механічний вапорайзер DynaVap
Толерантність: покури раз-два на тиждень інколи раз в місяць ТГК печиво
Крос-толерантність: алкоголь
Хронологія
- 00:00-00:05– Руками обережно відламую четвертину шишки, ніби зриваю квітку для мрій. Кидаю її в гріндер, де вона перетворюється на ароматний пил, що несе з собою обіцянку затишку. Решту ховаю назад в вакуум, ніби зберігаючи спогад. Чотири рази прогріваю, і вже після третього вогняного подиху ніжно прокидається приємний вхід у світ спокою.
00:05-00:15 – Велика хвиля тепла, як ніжний плед, огортає всю свідомість, затишно ховаючи мене від дрібних турбот. Втрачаю думки в просторі, мов мандрую лабіринтом, де кожна кімната приховує інший сенс, але кроки стають легкими, а спогади — туманними.
00:15-01:00 – Ейфорія, мов ранковий прибій, м'яко накатує на береги свідомості. Разом із приливом енергії виникає бажання творити: варю супчик, віддаючи себе кожному руху, і краєм ока залипаю на смішні шоу в YouTube. Час плине повільно і водночас швидко, як хвиля, що лише торкнулася, але вже тече далі.
01:00-02:30 – Дружина кличе пообідати після тренування, і цей момент здається ідеальним. Вулиця наповнена світлом, сонце ласкаво торкається обличчя, прогулянка до кафе перетворюється на маленьке свято. Ми сміємось, і слова течуть легко, мов весняний струмок. Люблю, коли трава додає активності, а не занурює у глибокий спокій.
02:30-03:30 – Поволі відчуття стихають, немов злива, що минає. Час йде, і до кінця третьої години повертається ясність. Я стою в новій миті, відчуваючи себе бадьорим і вільним, ніби весь цей досвід був лише теплим сном, що залишив приємний слід.
Висновки
Big Bang від Serotonin — це чудовий сативодомінантний сорт, я не дуже гарно можу описувати, але перечитуючи цей репорт бачу що мабуть це Big Bang написав замість мене.- Органолептика: 8/10
- Ефекти: 9/10
- Стелс: 4/10 - можна сказати його майже і нема
- Обслуговування: 10/10
- Сервіс: 10/10(трохи змусили почекати, але для мене то не проблема)