• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

📝👨🏻‍🔬Трип-репорт: 🚄Мефедрон = 4-MMC → молекула-потяг → ❤️‍🔥Хім-Sex — квиток у край насолоди → ProTest →

Издательство «Просвѣщеніє». Изданіє третє (=meow-meow=). Кіевъ, 2025

Це мій 3-й тріп-репорт у статусі PRO. Хочу подякувати гуру @shit_paradise за досвід яким ти ділишся. Він закладений в основи цього т-репорту.
Disclaimer. Цей тріп-репорт створений виключно в інформаційних цілях. Експерименти з речовинами залишаються особистою відповідальністю кожного.
Перехід на більш чистий продукт після споживання розбавленого домішками може неочікувано спричинити передозування.

Характеристики товара и тестера

Вага проби: заявлено 2 грам меф
Характеристики тестера:

• Зріст: 180 см
  • Вага: 76 кг
  • Вік: 30 роки
  • Стаж вживання речовин: 10 років
Вживання інших речовин за останні 48 години: крайній раз вживав амф рівно 72 годин тому.
Назва магазину/нік продавця:
KLAD777
Гілка - https://labrc.name/threads/prajs-kontakti-aktualni-mista.27772/
Сайт -
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

AD_4nXc2nxJnbHnbWT_dORJ0O0gw9TtCz7-4EfmHJSu6RCV4T9DpQnF8H3kqfWAPAq0njYGtKQg79ZnxSabIRD7G6OmzwjzaqinuY4f0XZ7mDQYcfKqp1OoJzkCSS7aQUgPD0AnNbxagqA

Магазин KLAD777 — це не якийсь там окремий ларьок десь у Київській області. Це повноцінна розгалужена мережа супермаркету, яка орієнтована на продукти вищу середньої якості з тенденцією до найвищої якості (на мою субєктивну думку) доступність і стабільність. Стелс якісний. Спілкування тепле лампове.
Географія присутності охоплює ключові регіони України:

• Центр — Київ
  • Південь — Миколаїв, Одеса, Нова Одеса, Вознесенськ, Первомайськ, Очаків, Южноукраїнськ
  • Схід — Харків, Чугуїв
Забезпечує в пʼяти напрямках продуктів (амф, меф…) і має всі ознаки масштабної, а не локальної присутності. Є доставка мусорською поштою.
AD_4nXcOuZuOOGji3wfbYmOUBhUSHN6s-MlZpOzhZQcDh2asfegvgNqwWLYCI6X46yayA1DZIzvO8mXgHvGvnLShu7xuSW8gBl9IdJCPR2A6_zdPx2vq9Av0I5fhxcKP9k1lFDRrJNacQw

Товар/речовина: не фармацевтичний мефедрон.
Академічні назви - 4-метилметкатінон (2-метиламін-1-(4-метилфеніл)пропан-1-он) також зустрічається як 4-MMC, 4-MeMC, β-кето-метамфетамін, C₁₁H₁₅NO.
Жаргонні назви - меф, мефедрон, мяу-мяу (meow-meow), кетон, 4ka, четвірка, white magic, energy crystal, substance M (в обхід цензури).

Це точно меф? А давай-но перевіримо.

AD_4nXdbwA2zuhV5aE65ObDBXUBhqQw-d-H9T-eUTZjHLLCiD3Qg2YfgC8B9x0lJ91YJ6o5Axq_e12SlXrDxXdser8Z89SNxz0rEpcgF609PtNs1ueaAStjtsHw9OsT-SrBJp-jWlItaVA

Уявімо себе помічниками Doctor White які забрали на пошті посилку, несуть іі доктору і хочуть дізнатись що ж це за білий порошочок. У нас є набір кольорових пляшечок, кожна з яких допомагає розкрити частину правди.
AD_4nXfshx_xUnQjlUVVV_-p1y9Vw5u8G3-SEygsdoFkFbUsgi1vwFOjQbsLIa9s31gixgNmu7SP_lId6KYJCrRE-ITqT2q_6ybUiM-bj_vKo2SIhnoiEYKpqwZCJhAn7GIlBVp009FD8w

Польова хімічна аналітика — це як детективна сцена допиту. Але не звичайного - а радше у стилі лабораторного BDSM, де кожен реагент - окрема постать із власним характером і технікою тиску.
AD_4nXdxw8bGmAvUKmmPEZ4twKQdfJJNUj27cTzbO6RCTWjZCmCZ37DhKJrcLxzJlN322cbvLPPxVxdnwM184D9m2wiKRZKR4asAFDGYUiTmFziA8vX_-tyh3AUAFPssJ8d6A3PeY_qc

(1) Marquis — починає першим. Він жорсткий і прямолінійний: тицяє пальцем і каже - «Це точно не цукор! Якщо колір змінюється - щось цікаве в тобі є». Він не церемониться -його стиль у грубій перевірці активності.
(2) Froehde — мовчазний фетишист нюансів. Пильно вдивляється в кожну зміну кольору і шепоче: «Схоже на типову реакцію... але тут щось нечисте». Він не скаже, як порошочок зроблений, але відчує, чи є в ньому бруд, залишки кислот чи гліцидатний шлейф.
(3) Simon’s A + B — це пара агентів-реагентів, що спеціалізується на тонкій диференціації. Один гладить, інший стискає - і разом вони виводять на чисту воду: якщо стає синім - вторинний амін, якщо мовчить - первинний. Вони чітко визначать, хто ти - амфетамін чи метамфетамін.
(4) Zimmermann A + B — пара мовчазних інтелігентів. Один копається в архівах, інший читає між рядками - без поспіху, але завжди точно. Й нарешті кажуть:
«Так, це катінон… але явно не той, що був у 2000-х. Це щось із відхиленням, можливо - обхідна синтетика».
(5) Morris A + B — це вже не гра. Це фінал 🏁. Якщо всі до нього сумнівались, Morris підходить з холодним блиском в очах і каже: «Так, це мефедрон». Або кидає «пробу» в кут, дивиться зверху вниз і шепоче: «Дно. Ти навіть на домішку не тянеш».

Разом вони змушують пробу “зізнатися”, "ким" проба є насправді.
AD_4nXfnGGC1sDosAzq4rVD0BR7vbNRnGb_pBjGklAFY3I_zPbEISpfH0NWMxopmFBrMUBab3qsGxVt4KIC8p6yoM_fm3LaN7ttqboAa9FaKyWVMXOgogDOwAGfW_kbljl-AIrr3JBYSgQ

Очікувані результати для мефедрону / катінонів

(3) Реагент SIMON’S A + реагентр SIMON’S B
Реагент Simon поступово стає синім із катінонами, але миттєво з MDMA, метамфетаміном або PMMA.
Темно-синій колір. Для меф він саме таким і повинен бути
AD_4nXceVVE7jCwIPEknzKr-XRWfD2qSy2jvcS7OrWUSYN4PvO7VjaRh6Ix6k4WiPIW_wJuFW9OP9bwf-bbvzXvNci_61ZOs9KJMGQyuvmvcgPww0kUGIi-XYA_2claJjzr1jOIwpp_G5A

(4) Реагент ZIMMERMANN A + реагент ZIMMERMANN B
Фіолетова / коричнева реакція може проявитися повністю фіолетовою або у вигляді фіолетових плям у бурій калюжі.
Фіолетовий: мефедрон
AD_4nXfb_bpyTa4dT94Pm7OkFupSHKnQtIRJNm_0xYdJ2Ys2kZbvAIsWEqdYLZD-imLCCLgB5kVC5uKH4BLhaz8Ekl-tWxSUzo5Kxmm4XS82pva7OFewJ3Omyi72167NFWeygqj0GeQE_w

(5) Реагент MORRIS A+ реагент MORRIS B
Цей реагент допомагає підтвердити наявність катінонів, зокрема MMC (мефедрон). Після змішування частин A та B потрібно ретельно перемішати зразок 30 секунд.
Для мефедрону (MMC): реакція дає темно-фіолетовий або синьо-фіолетовий колір
AD_4nXd34MP-xRmFnCsOxPFnVr3BVQ5xzYwnUvKmFZx-kA9TtHvL_F4880c1GZ42YcqqiMG5lFIDywHZBOJlD1B_sYc2JbXATuyjbpvukUmm5CbYgEmZgSgsopz3lcvEOxWJeoWf_5rcJQ

Для позитивного результату з MMC — колір повинен бути насичений фіолетово-синій, не блідий. Разом перевіряємо колір 👆🏼👇🏼
30 секунд: реакція вже виражена — помітний насичено-синій / фіолетовий центр. Це свідчить про те, що катінон або схожа речовина дійсно присутня і вже вступила в реакцію.
1 хвилина: реакція стабілізувалась, колір залишився глибоким, без ознак «фейкового» розмиття чи блідості. Це означає, що концентрація активної речовини середньо-висока.
При високій концентрації катінону в тесті Morris A+B на першій хвилині Ви побачите таке: інтенсивний темно-синій або фіолетово-синій центр - колір буде насичений, глибокий, без просвітів.
Реакція почнеться дуже швидко, вже в перші 10–20 секунд
Колір не буде розмитим чи бляклим, а навпаки — щільним, густим
2 хвилини й більше (на 5 хв): колір починає дещо тьмяніти / дезактивуватись, це природно, тому що тест уже завершився — саме тому в інструкціях і вказано: не враховуйте зміни після 1–2 хвилин.

Висновок:

Так, речовина дійсно присутня у достатній концентрації, щоб дати стійкий ефект.
Отже, Morris тут підтверджує: мефедрон є.

Прийняте дозування, відмінна особливість ПАР

AD_4nXdWrYQAylbyQsDuuo57JGOMsW4W_kXoXx8p9EGOcwnhe-GU40WmTpiMHrxY-RM-dQ8-O-HXAOehOgmaA8rRAIfPc1b-WpQjl3T3s2AMIe3wMUDfZ7PMzaqXd0jglOqNrAk3-hB9

Зважування (до провітрювання) — 2.0 г
Зважування (після провітрювання) — 2.0 г
AD_4nXfo3uMkodMtuHhFt8NMiab9YSSLxjKWOFqRxM1zq3iG_UvggjfkIHbe0CkQ2OurTVx-8OTpPskmUc8cYF-HWnAJI1xZdBXWM158xOaU1khwdUoQB1ugUid1t3087VuiQFrwtTS7zg

Вартість ваги 1 г в Миколаїві: 1028₴
Запах — відсутній запах хімії.
Вологість (невисушеність чи пересушеність) — порошок до кінця просушений.
Домішки — візуально перевірив меф на домішки. Просвітив білим світлом, помітив, що білий порошок отримав жовтий колір з темно-жовтим відтінком. Простий, але дієвий метод для оцінки присутності домішок навіть у білому порошку.
AD_4nXdgXIL4TEqMxRFTM5nOqUNgBuCzhdehAzx8T8C3_VtQJh4W0sXmhaHOZj2lzygWJ8CvMe3rVUtuxAvSP-25nsdOxXOtzg--dYHIHb_k5BqBZh0deOI5pO0Cgnwmh9PsSE1W9qL4vA

На нижніх фото очищений.

Навіщо я світив та просвічував мєф різними світлом (білий, червоний, ультрафіолет)?

AD_4nXc50lz-CugHBPP-hXmddpDumlMLkE60ZsazDs2KIvIpxxXQFys3mogG5FBbnM2BqHT9raY5EIta2H1YofNm-AHUuGjCg3c5lbeSW6NghXttxbRZvMDng1DVh7qNOpDM761FbBunhA

Проста світлова перевірка використовується для оцінки чистоти, наявності домішок солі мефедрону, який був отриманий не фармацевтичним способом.
AD_4nXdKFsSAcuG_JHLPK1omISVMffG_1CwAlNBpuCFBNn-dUsZjPi8dpR9nifpd9Sy7xah3os9ZqXS8UtSD313OykbSXiwxrFO3tfKtCp1RCEYBRBCKi006F_PuwG7mvI_w5LfPd8Wc8Q

Різні типи світла допомагають виявити різні характеристики порошку. Але сьогодні не про це.
Коротко. Деякі солі мефедрону (наприклад, гідрохлорид) у воді майже не флуоресціюють, тоді як інші (наприклад, фосфати) — можуть давати характерне блакитне/бірюзове свічення. Фото очищеного водного розчину меф. Зліва вода, зправа меф. Зверніть увагу як проходять промені світла.
AD_4nXfFCneuoPa7aoPCpF7qpf2ftXHiBrByluaKQu7DY6CSoGgjAnlBoSqDWf2iIE5E1kHf1IyZENN440QyEeizB2QeYmzDBiKs1kripkDXoFLqNVjodxltAo7q7DLEyzMizsR-nkR2

Детальніше про це тут
Зовнішній вигляд товару (дроблений вигляд чи цілий) — максимальний розмір камінця до 1 сантиметр мінімальний менше 1 міліметра.
AD_4nXcck_yBO6V9_8wV90poKmZq1nN4bMX_YCLdSq__BCp5r8aQDbzo_8OYjFcj5Dx93nNbe4lom8ucoG5us7qXvk_JkdKoGMMrjVcDN1WaBqc-P8tsB25hnSGSJtUS_rZxhEUJWgdCpA

Прийняте дозування — після очищення випив 0,1 з теплим (25С) зеленим чаєм

AD_4nXcQcXcZ3RwYc1Zje9nfpV0RXVcBeCErd4ipl-z3D7MEBLUChbmyMJvlw9RWtTxJL4HPKG1A_6MJ6SWXiQ8Vjrjxz5hoKo4fblHzdNXarfoCGaId5w6brfekcikphSUCIwcMt1zjsw

🚂 Методи синтезу молекул-потягів мефедрону: від конструктора з готових деталей потяга — до збирання з частин літака, корабля й трактора.

🚃 C10H12O + 🚃NH2OH → 🚃C10H13NO + 🚃NaBH4 → 🚂4-C11H15NO (меф)
На уроках хімії я собі уявляв, що молекули — це потяги 🚂. Довгі ланцюги атомів - вагонами, а стрілка між ними — зчепленнями, які тримають потяг разом.

Давай разом уявимо, що мефедрон — це потяг, а схема синтезу — це спосіб, яким ми збираємо потяг із деталей конструктора. Існує 4 популярні схеми синтезу мефедрону.

1. Класичний синтез (через 4-MMC кетон). Це як купити конструктор з готовими деталями потяга. В наборі конструктора вже є вагони, колеса, рейки. Залишилось зібрати. Все швидко, рівно і красиво, бо деталі ідеально підходять одна до одної. Нюанс в тому, що цей набір важко знайти. Чому важко знайти “деталі”? 4-MMC (прекурсор) контролюється, і його легально не продають, тому “набір” рідкісний

2. Обхідна схема (через гліцидат). Це як збирати потяг із конструктора, який взагалі не про потяги. Наприклад як з конструктора літака. Більшість деталей треба переробити, підпиляти-підточити вручну. Потяг вийде, але їхати буде не рівно, може бути якийсь шум, або потяг буде трохи перекошений/перекручений. Зате такий конструктор продається майже в кожному магазині.
Чому “деталі не ті”? Гліцидат нестабільний і чутливий до вологи (волога - ворог мефу). Не підходить напряму і його треба “перепаяти”, щоб зібрати потяг-молекулу.

3. Схема з бромо-пропіо=фенону (феніл–CH(Br)–CH₂–C(=O)H). Це як купити недобудований потяг із неправильними рейками. Тобі доведеться знайти колеса, підрізати рейки, пошукати в неті інструкцію… Потяг поїде, але деталі можуть скрипіти, трястись або потяг може розвалитися на повороті, якщо зібрано абияк.
Чому “рейки не ті”? Якщо неправильно зробити перехід — молекула-потяг «не поїде», тобто синтез зірветься або вийде інша речовина

4. Модифікований шлях з іншого кетону. Це як збирати конструктор потяга із деталей від літака, корабля і трактора. Це можливо, але треба дуже добре розуміти, що ти в біса робиш. В зібраному стані потяг лише нагадує потяг: виглядає дивно, їде не по всіх рейках залізної дороги, постійно ламається і потребує ремонту.
Чому “виходить щось дивне”? Бо не ті рельси до тіх зєднані. Не ті хімічні “з’єднання”. Вони не утворюють потрібну 3D-модель молекули

Але якщо немає де взяти ідеальний набір-конструктор, все одно можна зібрати — головне знати як, і добре очистити.

Це “pro-очищення” мефедрону. Покроково.

AD_4nXeWCtw5sjio1z4eH5DOyUjqA4mKTt20SoT-Au6pdexbklRThlotzbkI9YXDj84DvG7tvdLEKZGqV8OyrUY_5cNUQV63ZON0YDC-sdferQ7BDFdQAwOtn10UBqMZGZ7PU4rUUjtjKg

AD_4nXeEkZLy4Xj61tvu_FB5qsF75_mwh75jW2GVUTNDFDg7NfWyzBqZJe4okWhYJ3bvTnK61BE9faDU7UioXot6O01Ek-V0j9d7WuSFe5z8_QhuPJfEskBym1rmBewlo89_AklBSGAc

Чому ацетон?

Промивання холодним ацетоном — це ключовий етап м’якої очистки.
AD_4nXfsBE2jyOOvvDl5Ucj33wgKCH73TMRTTzEseQY3OH7y9CCEym4z37jD773NmhS6vH7KS8Ztf-Yw31ssblG4DNqXGUTZOEqLAtDutV51FRJJLGFfg7qmAWmzz2j57XVqH2g8CsiQ1A

1. Ацетон (99,98%)
AD_4nXf9M3AGxmjZ3byXzqYcJKXSd5Lpm3v0fAmaX-YbDfxG7Zqp2-MbPlDIobFEKLdKdJF7in2d5G0zTV7u6EWvur8sYhqM-_bnyVKRHjGIbdhWOIUyRiM8oKE7nkBSCtrZLK21NQtQKQ

Ацетон має низьку полярність та високу леткість. Він майже не розчиняє катінони, особливо у холодному стані, зате дуже добре витягує полярні та напівполярні домішки (реакційні залишки, залишки кислот, побічні продукти). Це дозволяє залишити кристалічну форму активної речовини недоторканою.
2. Піпеточне точкове промивання (ПТК).
AD_4nXcWUZtvoRXtcHWktSH4Ru2p2hdzEFTZXjry_A3vlGWlDXofRIuuNYVZRokTX1G0RiCb2D7PBWzVH656R1prm0cXEV4P8TQ41uW2mqb6MkciVFDP3xOuSSZukQubcAoa-i0DiKs

ПТК - це контрольована селекція. Коли ми заливаєм холодний ацетон невеликими порціями (2–3 мл), після кожного циклу відсмоктуємо верхній шар піпеткою (що мав зробити хімік-технолог в лабораторії). Ми діємо точково, знімаючи домішки поступово, без деструкції активної речовини.
AD_4nXdkVj4WQs6648wIrVhCN6c4Rk26QzszFqlQfc7P3Lcqr6Kl_dy-Sh1lYdACO_G28rsWZI9Mq3lhQKX5vPrGhysmnF_EJR7RdYYC4V8I-pghcrf6OEkqat0lGgm8KMbA01oGP6Xj

Такий поетапний підхід (4–5 разів) набагато ефективніший за разове промивання — подібно до того, як декілька полоскань набагато краще «стірають» тканину, ніж одне.
3. Вода
AD_4nXf-saR2vXcRfjg8xXgH31J-LMwSEN__DUxLFNgABlU6K4mNOMPLu5qpPZ4s6Uvx-4ZYEuuH4-kYlMGlI2RKb7IM_-YJwkKRJPfP3ZETy-A1LdinaxMhEGLDBU2OuT9A4VI54_hjOA

Н2О розчиняє активну речовину і не видаляє всі домішки. Активоване вугілля дає часткову очистку (як і з амфетаміном). Вода не для делікатного етапу кінцевого очищення.
4. Ізопропіловий спирт — розчиняє меф частково. У теплому стані іпс розчиняє мефедрон / амфетамін частково, а ще й довше випаровується, ніж ацетон.
Він краще підходить для перекристалізації, але не ідеальний для вибіркового промивання, бо частина речовини знову піде в розчин.

5. Фільтрувальний папір
AD_4nXdhKF1t3u8VOYav9z5SQSfAJP2cmdUgajBmPOKLwqg9OY_hB72e_ZR1DYuJOYkU1VL6LweXVzi_6tC1QvCedUmThTlmeCDAA2hOPIi4vGqnTqVHkKB7dWEbUzT_P7JRW9OqVt0x8A

Після 4–5 промивань фільтрувальна бумага — як фініш. Вона збире мєф, дрібні механічні частки, нерозчинні залишки (пісок, вугілля, нерозчинені мікродомішки). Ацетон легко проходить через фільтр і швидко випаровується, залишаючи суху, кристалічну, світлу речовину.
AD_4nXfjpQ2qt1-ZbhI6K0QF_ZEc9U_YcBbny37Gpy2TxT-os0hX1h13lBC1uzp463bAN_eUztfHmw8O_Oj8l9s_EtlZ3cry14mFCsJHjjvSp4lNq0vMskqaxV9V5_tGJKKFZkwzrPTpkQ

Опис ефектів за таймінгом.

Спосіб доставки речовини: перорально 0,1г (з зеленим чаєм 25С)

=XIM-SEX—після-вечері=

00:00 Все починається з того що я запросив її на вечерю.
Після ми поїхали до мене. Вона та я. Меф від KLAD777, чекав вдома. Коли ми піднялись до мене вона зняла куртку, залишаючи у повітрі легкий запах диму сигарет, шкіряної куртки й парфумів.
00:00 Я поставив чайник. Усмішки. Перше тепло після рєстіка. Вона була теж не проти спробувати щось нове і я змішав нам обом з зеленим чайєм 0,1 г кристалів мефедрону.
00:30 Випивши чай я першим щось почав відчувати. Вона ще ні.
00:50 «Це як звук під шкірою» - в якусь хвилину пролетіла думка 💭
Відчув як тиск у грудях легко змінювався. Не було страшно-страшно. Було приємно-приємно. Пульс як прискорений джаз або d’n’b. Я почав розуміти, шо Кадрило накатило.
01:35:00 — Наші дотики стали мовою, якої ми не вчили. Її пальці пройшли по моій шиї і тіло стиснулось, як перегріта пружина. Мені здалось що вона центр кімнати.
01:55:00 — Я відчував себе героєм фільму, де кожен кадр - шедевр на Оскар🏆. Серце билось впевнено, тіло було легким.
02:20:00 — Перша пауза. Ми лежали поруч. Мовчання не тиснуло. Навпаки. Це був тільки наш з нею простір. Глибоке і одночасно глухе задоволення було підсилено чистою молекулою =meow-meow=
Усередині відчував хвилю〰️〰️Вона рухалась〰️повільно〰️і〰️огортала мене〰️Легка і тепла. Це вже не пік, але все ще красиво. Памʼятаю як вона щось шепотіла. Було не важливо, що саме. Важливо яким голосом і інтонацією вона це робиля.
02:30 — Згадав як почалась ностальгія за миттю, яка ще не закінчилась після orgasmós (буквально — «кипіти, палати пристрастю») підсиленою дизайнерською молекулою =meow-meow=
3:20:00 Почав повертатися до себе. Розмови ставали повільнішими. Час був розтягнутий. Але все ще м’який.
04:30:00 — Тиша. Сон. Можливо, щось більше. Ефект майже зник. Але залишилося враження. Як про першу книгу, яку ти хочеш перечитати.

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Загалом все сподобалось. Дякую KLAD777

Загальне враження від меф KLAD777

AD_4nXfR-FEAexJIFzfYDItKa0Ij-8ftzimHCly31HqUwiWw4PFzIroVuJQnn0gH36l6S-SdyvtaTFCWLtT-qhJQfRYSX1XL98pYVaN1HUf-L7WhbrtEDF33a0JbFL9Td0JxV9lTIGsx_g

KLAD777 – магаз наразі справляє загалом позитивне враження, орієнтуючись на вищу середньої якості продукти з тенденцією до найвищої якості (на мою субєктивну думку), доступність і стабільність. Стелс якісний.
Після очищення мефедрон показав себе з хорошої сторони — ефект сильний, стабільний, з приємною тілесною та соціальною складовою.
(Другий і третій репорти тестерів наразі в статусі сектант @XVision і мудрець @Existence#1)
Сильна комунікація.
AD_4nXe0QA813KgkGaClbguhLDNINPigvqy7nF1sFdLZOG26z2e4W3wCJyHF8a07GycXCVi5s-ELgQh2FiYcpyp_6WO2UHHloUdoh-lSS8scWX_mfnkF8oN8VR5KG4Rl6k-VyPgC0_hW1g

Спілкування тепле лампове.

Висновки про придбаний мефедрон

AD_4nXcGd8cwtEY5SPj8-pNvgS2yv3A51OfDYR6NKmfN44v6je9a1fPIdaPFxx91laAQlO5Rz9uY79raG55RyoQ_HlqAWDLP6KbLnvllOyqiILiDgmiyP09o-Y5FBRlcPINdaHM38wzH7w

Якість (після очищення): 10/10
Перший раз меф я спробував десь 7 років тому. І зараз, як тоді, ефект вразив. Обидва рази вживання було пероральне, і вплив був довгим, вираженим та потужним. Це той випадок, коли назва White Magic/Energy Crystsl— не просто маркетинг. Назва цілком відповідає відчуттям.
Стим: 8-9/10
Чіткий ментальний підйом, підвищення енергії, бажання взаємодіяти. Прискорене мислення, мова - все підсилено, але без агресивного перерозгону як у амф.
Ейфорія: 9-10/10
Тепла, емоційна, тілесна - як «м’який» MDMA. Було все: бажання до обіймів, зорового контакту, відчуття глибокої «щирості», легкості, ніжної чутливості, тепла.
Якщо амф — це «енергія», то меф — це «енергія з душею»

Спілкування з продавцем: 10/10
Стелс 9/10.
Тривалість видачі проби: 10/10.
Відповідність ваги заявленому: 10/10

Завершення

Якщо т-репорт вам сподобався і було цікаво — тисніть лайк та залишайте коментар, мені буде приємно!

Завжди зважайте на безпеку. Очищення продукту знижує ризики для здоров’я.
«Бережіть себе, не лінуйтеся очищати продукт, щоб на фініші не опинитися в стані повної “запайки” чи, не дай Боже, у клініці»
Вот ,что значит гениальный подход к научным исследованиям.
Браво маэстро,Браво!

найс репорт!

а можна дізнатись що там ?))
Це коли тебе починає трясти не від вживання, а від самого слова “сіль”. все строго:
сіль у стравах — тільки морська,
а в житті — максимум меф, раз на 7 років.
Мій лікар, невролог, сказав: «Ще раз alpha pvp — і ти вже не пацієнт, а експонат у музеї токсикології»
А я йому: «То я краще в музей піду як гід»
Тож продовжую працювати «гідом». Вибачайте, форум-ча-ча-чаніни, сіль не моє. Я на дієті, ча-ча-ча…🙈

Один раз пригостили — і я подумав: ну, що може бути? А от що було — словами передати важко. Можна сказати, то було пекло з присмаком батарейки. Пів року потім я на дверний дзвінок здригався, як спецназівець. Серце стукало, думки скакали, як білка з паяльником. Сон? Ага, щас… Дні зливалися в один нескінченний пекельний день.
Так що солярафобія — це не примха. Це самозбереження на основі гіркого, пекельного досвіду.

Це коли тебе починає трясти не від вживання, а від самого слова “сіль”. все строго:
сіль у стравах — тільки морська,
а в житті — максимум меф, раз на 7 років.
Мій лікар, невролог, сказав: «Ще раз alpha pvp — і ти вже не пацієнт, а експонат у музеї токсикології»
А я йому: «То я краще в музей піду як гід»
Тож продовжую працювати «гідом». Вибачайте, форум-ча-ча-чаніни, сіль не моє. Я на дієті, ча-ча-ча…🙈

Один раз пригостили — і я подумав: ну, що може бути? А от що було — словами передати важко. Можна сказати, то було пекло з присмаком батарейки. Пів року потім я на дверний дзвінок здригався, як спецназівець. Серце стукало, думки скакали, як білка з паяльником. Сон? Ага, щас… Дні зливалися в один нескінченний пекельний день.
Так що солярафобія — це не примха. Це самозбереження на основі гіркого, пекельного досвіду.
як на мене краще гарного амфа нічого нема:cool::D

КИЕВ,КИЕВ ,КИЕВ ,КИЕВ ,КИЕВ ,КИЕВ ,КИЕВ

ЗАПИШУ 5 ЧЕЛОВЕК НА ПРОБУ ШИШЕК
ПРЕДПОЧТИТЕЛЬНО С ХОРОШЕЙ РЕПУТАЦИЕЙ
ВСЕ ВОПРОСІ В ЛС.

Назад
Зверху Знизу