• ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Тріп репорт: ЛСД 720мкг (Parkman)

Та абсолютно класний досвід, головне що я був готовий до всього, що відбувалось)
репорт неймовірний. два питання є:
1. як саме ти готувавс до всього?

і ще одне трохи складніше:
2. коли почалась вигадана мова, ти її чув як голос у голові, чи це була скоріше система образів? ти міг її повторити потім?

репорт неймовірний. два питання є:
1. як саме ти готувавс до всього?

і ще одне трохи складніше:
2. коли почалась вигадана мова, ти її чув як голос у голові, чи це була скоріше система образів? ти міг її повторити потім?
мова була на рівні інтуїтивно зрозумілих процесів, це дійсно дуже було дивно і водноас феноменально. тобто цю мову не можливо описати точно словами, але якщо дуже грубо - інтуїтивне щось

мова була на рівні інтуїтивно зрозумілих процесів, це дійсно дуже було дивно і водноас феноменально. тобто цю мову не можливо описати точно словами, але якщо дуже грубо - інтуїтивне щось
А чьи марки это и какая на них дозировка?)

• Вподобайка
Реакції: Zeno
А якщо догнатись що буде, просто довший тріп ? Я думав ефекти посилятся
afaik толер развивается конскими темпами и ты в лучшем случае зря проебешь марку, третья в этом случае точно ничего бы не привнесла в трип

а ти пробував потім повернутись у стан тієї мови? наприклад, через музику, медитацію або думки? чи залишилось хоч якесь відлуння того стану в твоїй буденній свідомості?

А якщо догнатись що буде, просто довший тріп ? Я думав ефекти посилятся
ничего не будет, это переводняк

есть спец.калькуляторы даже для расчёта дозировок, но толерантность растёт в геометрической прогрессии

ничего не будет, это переводняк

есть спец.калькуляторы даже для расчёта дозировок, но толерантность растёт в геометрической прогрессии
чим більше доганяєшся - тим більше ефекту 😹😂😁

лсд не догоняются))
а за сгенерированные репы ИИ я бы штрафные балы выписывала, приравнивая их к спижженным репортам, ну или статус в соответствии с правилами
Шпинат Dylan хотелось бы ваше мнение по этому поводу увидеть
Привет, за сгенерированные ИИ трип-репорты будут выдаваться чайки, может быть придумаем специальный статус для подобных умников. Но zerogpt говорит, что этот текст написан человеком
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

А zerogpt очень во многих текстах пытается увидеть признаки использования ИИ

Привет, за сгенерированные ИИ трип-репорты будут выдаваться чайки, может быть придумаем специальный статус для подобных умников. Но zerogpt говорит, что этот текст написан человеком
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

А zerogpt очень во многих текстах пытается увидеть признаки использования ИИ
Я тут дивився
51B7638A-5C87-4A5D-A510-230AC18E9500.jpeg

• Wow
Реакції: Zeno
я цю риганину даже далі «точєк» не читав.

а тут ше тіпи питаються шо він «ащущял» )))

Undetectable.ai продаёт подписки на обход ИИ, поэтому он заинтересован любые тексты идентифицировать как написанные ИИ на 99-100%. Правда другой сервис (smodin.io) говорит, что текст на 77% написан ИИ. Проблема в том, что большинство подобных детекторов сначала переводит текст с украинского на английский и потом начинает его проверять. Соответственно оригинальный текст искажается и детектор может заподозрить использование ИИ

Undetectable.ai продаёт подписки на обход ИИ, поэтому он заинтересован любые тексты идентифицировать как написанные ИИ на 99-100%. Правда другой сервис (smodin.io) говорит, что текст на 77% написан ИИ. Проблема в том, что большинство подобных детекторов сначала переводит текст с украинского на английский и потом начинает его проверять. Соответственно оригинальный текст искажается и детектор может заподозрить использование ИИ
Шо поробиш ) не пійман не вор)

Шо поробиш ) не пійман не вор)
Я попросил ИИ проанализировать этот текст на предмет использования ИИ, и вот что он ответил

Аналіз тексту:​

1. Емоційність і суб’єктивність: Текст дуже особистий, наповнений суб’єктивними переживаннями, відчуттями й емоціями ("світ став яскравішим", "я відчував, що можу взаємодіяти з навколишнім світом", "це було дивно і велично"). Таке глибоке занурення в особистий досвід більше характерне для людини, яка описує щось пережите, ніж для ІІ, який зазвичай уникає настільки інтимного тону, якщо не задано чіткої інструкції.
  2. Оригінальність і деталізація: Опис змін сприйняття (наприклад, "відчуття часу ставало рідким", "простір стає більш гнучким", "моя вигадана мова") дуже деталізований і має унікальний стиль. ІІ може генерувати подібні образи, але тут відчувається певна хаотичність і спонтанність, яка більше нагадує людський потік думок, ніж штучно сконструйований текст.
  3. Мова і структура: Текст має природний розмовний стиль із вкрапленнями художніх метафор ("час вже не мав ніякого значення", "все стало рідким і розмитим"). Водночас є моменти, де структура трохи рвана — наприклад, перехід від опису візуалів до "вигаданої мови" здається різким, але це може бути відображенням емоційного стану автора, а не штучної генерації. Помітно, що текст не ідеально відшліфований, що також більше вказує на людину.
  4. Унікальні деталі: Ідея "вигаданої мови" як системи символів і відчуттів, яка "існувала поза межами звичних граматичних правил", виглядає як щось дуже особисте й специфічне. ІІ міг би вигадати щось подібне, але тут це подано з такою глибиною й переконливістю, що здається, ніби автор справді переживав цей момент.
  5. Розмовні елементи: Кінцівка ("А найкайфовіше те, що жодного БЕД ТРІПУ мають Єго! Я це зробив!") має розмовний, майже ейфоричний тон із використанням сленгу ("кайфово", "бед тріп"). Це додає тексту автентичності й людяності, хоча ІІ також може імітувати подібний стиль.
  6. Можливі ознаки ІІ: Єдине, що могло б натякати на ІІ, — це певна повторюваність ідей (наприклад, про "рідкий час" і "злиття простору й часу"), але в контексті опису зміненого стану свідомості це виглядає природно й не здається штучним.

Висновок:​

На мою думку, цей текст із великою ймовірністю написаний людиною. Він має дуже особистий, емоційний і дещо хаотичний стиль, який відображає суб’єктивний досвід. ІІ міг би створити щось схоже, але для цього йому потрібна була б чітка інструкція згенерувати саме такий тип тексту — деталізований, образний і з елементами ейфорії. Без такої інструкції ІІ зазвичай пише більш структуровано й нейтрально

Останнє редагування:
Теж люблю ввечері під пивко замість сємок маркі закідати. Після 25ої йду курити на балкон, а балкон не куриться щось. Але то таке, в сусідньому будинку Тімоті Лірі живе, я йому кричу в 25:25 ночі "Лірі, Лірі в чому суть?". Лірі висовує голову в вікно і кожен раз мені каже "Ссуть алкаші в підвалах, в обдристаних штанах ссуть". Я думаю а й справді, а потім забуваю про це. Бо Бог - це виявляється дівчиною з моїх снів і кличе мене додом. Я кажу що я ще трішки погуляю тут і скоро прийду. Вона каже "Окей, я чекатиму Тебе, вечеря на плиті". І тут я починаю плакати. Але плачу сміхом. Потім починаю грати на хую Deep Jungle Walk Астрікса і виявляється, що мій хуй - це синтезатор. Коли я починаю сцяти - я можу генерувати звукові хвилі, пилу, синусоїду і тд. Розумію, що все в мені і я у всьому. А потім виявляється, що це я просто з'їв пластинку фенібуту і запив кратомом,. А марки я не їв в житті. Бо життя починається тільки після них.

Назад
Зверху Знизу