blankblank
Сектант
Посилання: KLAD CITY
З'їв 1/3 цукерки на голодний шлунок, вирішивши, що це буде легкий старт дня, це було десь 9-00, неділя. Через пів години почало нагрівати так, що стало зрозуміло: це не легкий старт, а справжня канна-цунамі. Хвиля накрила настільки глибоко, що почувався, ніби лупанув пару козацьких банок.
00:30-00:40
Переживши найпершу хвилю, вирішили з дружиною піти поснідати. Її перша фраза: "Твоїм очам пизда". Глянув у дзеркало, і правда очей нема.
00:40–02:40
Наступні кілька годин пройшли в тумані. Прогулянка до кафе, розмови та їжа здавалися сюрреалістичними. Майже нічого не пам'ятаю, але настрій був на висоті.
02:40-05:10
Повернувшись додому, розморило, позалипав в тікток і подумав що треба відпочити, тож вирішив трохи подрімати. Прокинувся через 1,5 години, яке ж було здивування коли я прокинувся через 1.5 години і мені все ще була пизда.
05:10-10:00
В результаті хвилями мене накривало до самого вечора, в деякі моменти вже почав хотіти, щоб попустило поскоріше. Лише близько 9 вечора ефекти почали поступово спадати. До цього часу відчував усе: і сативний підйом, і важкий індичний стоун.
Наступного ранку прокинувся трохи помʼятий.

Замовлення і сервіс
Цукерки приїхали в одній посилці разом із шишками з минулого тріпу. Стелсу не було. Для цукерок це не критично. Проте сервіс на рівні: оператор був приємний у спілкуванні, замовлення оформили швидко, заблочили оперу телеграм і тому була трохи затримка, але швидко все вирішилось і відправили швидко.Товар
Devour Sour Belts - це преміальні жувальні цукерки, продавець та упаковка заявляє про "3000 мг ТГК на пачку, 300 мг у кожній цукерці". пачка велика, в ній 10 чукерок. Цукерки мають дуже кисолий смак із легкою гірчинкою ТГК, але загалом їсти нормально. На упаковці є скретч-код, під ним qr-код який дає впевнетись що товар не підробка. Упаковка попереджає спробувати 1/8 для початку, але я вирішив, що "досвідченний користувач" і одразу лупанув трохи більше ніж 1/3 однієї цукерки і це була помилка.Будь ласка,
Увійти
або
Тестер
- Вік: 29 років
- Зріст: 182 см
- Вага: ~85 кг
- Толерантність: покурюю 1-2 рази на тиждень, іноді канна-випічка чи ТГК-цукерки
- Крос-толерантність: алкоголь
Хронологія
00:00-00:30З'їв 1/3 цукерки на голодний шлунок, вирішивши, що це буде легкий старт дня, це було десь 9-00, неділя. Через пів години почало нагрівати так, що стало зрозуміло: це не легкий старт, а справжня канна-цунамі. Хвиля накрила настільки глибоко, що почувався, ніби лупанув пару козацьких банок.
00:30-00:40
Переживши найпершу хвилю, вирішили з дружиною піти поснідати. Її перша фраза: "Твоїм очам пизда". Глянув у дзеркало, і правда очей нема.
00:40–02:40
Наступні кілька годин пройшли в тумані. Прогулянка до кафе, розмови та їжа здавалися сюрреалістичними. Майже нічого не пам'ятаю, але настрій був на висоті.
02:40-05:10
Повернувшись додому, розморило, позалипав в тікток і подумав що треба відпочити, тож вирішив трохи подрімати. Прокинувся через 1,5 години, яке ж було здивування коли я прокинувся через 1.5 години і мені все ще була пизда.
05:10-10:00
В результаті хвилями мене накривало до самого вечора, в деякі моменти вже почав хотіти, щоб попустило поскоріше. Лише близько 9 вечора ефекти почали поступово спадати. До цього часу відчував усе: і сативний підйом, і важкий індичний стоун.
Наступного ранку прокинувся трохи помʼятий.
Висновки
Devour Sour Belts - це потужні цукерки, які краще вживати обережно. Однієї пачки з 10 штук точно вистачить надовго. Ефекти багатогранні й тривалі, тому, якщо хочете пережити щось нове та потужне — це ваш вибір.- Органолептика: 9/10 - дуже смачні, хоча легка гіркота все ж відчувається
- Ефекти: 12/10 - ідеальний мікс сативного хая й індичного стоуну, тривалість вражає
- Стелс: 0/10 - відсутній, хоча для цукерок це не критично
- Сервіс: 8/10 - технічні проблеми вплинули на швидкість доставки, але загалом добре