Паяльник
Конфуций
🟢 Медицинский центр "Панацея" - КОКАИН, D-METH (стекло), МЕТ, АМФ, MDMA, МЕФ
Закладки в Буче, Ирпене, Киеве, отправки по МП

Асклепий

Тестер - 32\190\80
Речовина - болівійський кокаїн
Вага - 0.25
Дозування - ~0.08
Толер - відсутній
Кростолер - амф і мєт 4 сутки тому
Отримав повідомлення в лс з пропозицією затестити, погодився. Був зорієнтований +- в яких числах буде відправка, але вона відбулась раніше, про що я був повідомленний, і приємно здивований завмер в очікуванні. Посилка приїхала на наступний день, але йобана мусарська пошта затупила і привезла її мені не рано вранці, а лише після обіду, сукі тхорі ненавіжу
Стелс присутній, доволі добротний, не придертися, одобряю. Упаковка достойна, в декілька слоїв, все як книжка пише, доєбатись нема до чого
Всередині на мене чекають ось такі осьо дєла ребята. Порошок твердий шо камінь, як залежаний фєн, карті піддається с трудом. Було прийняте рішення не тягнути кота, а одразу єбашитись

18-53
Піздячу в себе дві доріженьки. Залітає легко, без печіння. Типічний для речовини запах відсутній, але й відсутність запаху хіматури також радує
18-55
Перші зміни практично одразу відчутні. Відчув легкий холодок, зовсім легкий, мав би бути сильніший. Далі чутка оніміла носоглотка, повітря яке вдихаю відчувається прохолодним. Децл запіздував ще в десну, і вона доволі рєзко також оніміла, як і зуби. Перше що відчуваю - слабку легкість в голові. Думки вроді би сповільнились, але стали правильними, розміреними. Поступово почав зникати негативний настрой. Далі відчуваю певну легкість у тілі, легке бажання рухатись
19-00
Відчуваю підсилення ефекту. Носоглотка доволі потужно так оніміла, верхні зуби також, вони віддаєють по нижніх, що не дуже приємно. Чутка крутиться голова і підташнює. З’являються легкі ліфти, вони чуток гірчать, стікаючи по трубах, які також німіють в місцях контакту з речовиною.
19-10
Досі всьо оніміло нахуй, мозги також але частково. Відчуття легкого блаженства, плавна і приємна проте слабка ейфорія, вона вроді й не маже і не тормозить, просто розливається тілом, Чутка тошнить, злегка візуалить, картинка тремтить. Зрачки розширені, злегка пітнію.
19-20
Досі ефект оніміння, стало сильно сушити, хімічним сушняком, який неможливо запити. Мозкова дія підсилена, однак думки плавні і повільні, пробиває на філософію, мислити якось глобально, ейфорія не сильно виражена як ефект, вона просто наповнює мене і простір навколо. Все у світі стає врівноваженим, наповненим добром і позитивом, але в недостатній мірі. Виражена зміна світосприйняття, чутка яскравіші кольори. Починаю потіти ну прям як собака, хоч мені й не гаряче, піт ваняє так шо просто пізда, бомжами ацетоном і ссаніною
19-25
Зненацька ефект вирівнюється, легка мазаніна і ефект тупяку в голові поволі але впевнено йде на спад. Носоглотка і зуби досі злегка онімівші, і ахуєвші. Хороший настрій в позитив залишились, проте не в повній мірі, присутнє відчуття «нєапрєдєльонності», відать організм чутка ахуєвший. Досі сильно потогонить, штинь такий шо просто пізда, на всю хату
19-35
Ефект майже повністю зник, прям внєзапно, залишись постефекти, досі невелике відчуття легкості. Ейфорія майже абсолютно ушла, натомість взамігн з’явився тупняк, відчуття таке ніби по голові йобнули дошкою, а потім ше добавили ногою. Догнатись бажання нема абсолютно. Досі плотно оніміли верхні зуби. Фініте ля комедія. Вночі спав хуйово, ворочався і потів

Манагер - 11\10
Доставка - 10\10
Кокс - 4\10
Тривалість дії - 7\10
Вонючий потняк і ухада - 11\10
Останнє редагування: