• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

🍟Топові бошки для сексу від KFC🍗

Alexliproll

Конфуций
Повідомлення
4 441
Репутація
6 911
Вподобайки
7 728
Бали
2 880
шоп - KFC SHOP , Mr.Sanders , KFC Support
тестер -
Alex Пуп (Rap)
речовина - топові бошки (Lemon Haze)
вага проби - 5гр. (+3гр.)
скільки - 150мг (+70мг)
толер - кожен день в мені тгк
кросс - пивна гніда

KFC.jpg

кфс 4.jpg
кфс 5.jpg
Доброго дня шановні сектанти, сьогодні на огляді індорні бошки від KFC🍗😋
На вигляд як класичний і доволі непоганий індор, дуже радують дизельні і снанкові нотки, при цьому аромат досить солодкий, свіжість зеленого лісу в купі з цитрусовими дарують ніздрям насолоду (у природному сенсі).
Перед тим як сапп записав мене на пробу, я також отримав приємний подарунок у вигляді 3 грамів шишок за те що непогано попрацював ротиком)
Тому дуже дякую за пробу в 8 грамів, адже це рекорд.
Сорт дуже банально-класичний, лемон був радий зайняти перші рядки у серцях майже кожного курця канабісу, але саме головне - це руки гровера (think about it).
Сидячи за ноутом, дістав дерев'яну трубку і почав смоктати, дуже легкий і при цьому доволі в'язкий дим від шишок, по горлу не б'є, тиск на груди мінімальний але якщо курити дуже різко, тоді можна й прокашлятись, що й трапилося зі мною на останній затяжці. Дуже солодкі та легкі шиш на смак, щось близьке до цитрусово-земельних.

Через 5 хвилин після покуру я зловив себе на думці, що давно не було в мені сатівноі тяги, увесь цей час сидів за ноутом та слухав музику, навіть усмішка з'явилася на моему обличчі, пруха солодка неначе морозиво в +36. Канабісний стім в купі з єйфорією набирають обороти.
15-30хв. - Біти грають фоном поки серед думок виникають дуже смішні, пам'ятаю як мого друга забєдило від сативних шишок і він постійно озирався коли ми були на вулиці.
Фізично відчувається тепло у голові та в області потилиці, ментально теж дуже добре, Алекс задоволений від нападів сміху, сативні флєшбеки зігрівають душу поки хай-хєти приємно доповнюють нову мелодію, музика це простір для творіння, продовжую насолоджуватися процессом. Дуже хочеться сексу.
1 год. 30хв. - Спілкування та стимовий чіллинг, вирішив що мені не вистачає пива і часникових грінок, це була райська насолода, зовсім не думав про те що за вікном темно та сіро.
Далі переглядав чорне дзеркало, по мінімуму спілкувався в тг і насолоджувався часниково-пивним тандемом у душі плаксивого серця.
Вайб навіть нагадує літо якого ще немає в наявності, стимова безтурботність і душевний підйом разом з гарним настроєм дарують дуже приємний досвід.
Сативна тяга була збалансована і я далі спокійно робив нотатки на майбутні треки, дивився ютуб та інколи заходив на лабу, настрій все ще непоганий, також дуже непогана психоделічна складова, але не сама сильна яку я відчував за весь час куріння.
2 год. 30хв. + - На максимально виражених пост ефектах пішов у магаз за пивною добавкою, а коли прийшов додому підкурив ще 70мг і з кайфом продовжував жити життя.
Канабіс рівня Нескафе за 2020 рік, тобто продукт якісний, індорна классика по всім параметрам, але міг би доїбатись до запаху який ну не дуже інтенсивний, хоча і смачний.
Щоб вловити якісь нотки з м'ятного лісу з солодкою землею, треба трошки внюхатись :1043269172: А також стелс, в якому чомусь не було вакууму який був у першій посилці, тому мінус бал за пару зіп-локів.
Дякую що були зі мною весь цей час, my dear friends :)

weed - 8.7/10
стелз - 7.5/10
KFC Support 10/10

лучше музыку пиши)

Леее даа че за тигр вообще ебать я твой хуй сосал бро рад что вернулся что не уходишь с конца

Е*аьь жирный пробник 😋 ещё и шихи шикарные 🤌

Нормальный репорт.
Блин, а мне эту пробу до сих пор не отправили, от твоих фото у меня слюни текут, уже не терпится опробовать эту красотку) Надеюсь на днях и я ее заценю...

Тигр.
Нормальный репорт.
Блин, а мне эту пробу до сих пор не отправили, от твоих фото у меня слюни текут, уже не терпится опробовать эту красотку) Надеюсь на днях и я ее заценю...
К сожалению мы в основном работаем с Новой, поэтому такие проблемы небольшие. Скоро все будет!)

Тигр.

К сожалению мы в основном работаем с Новой, поэтому такие проблемы небольшие. Скоро все будет!)
Не вопрос, ожидаю. Главное не забудьте про меня)

П.С. Alexliproll, твой репорт бьет все рекорды, красавчик, умеешь привлечь внимание!

Трип репорты про траву мне фиолетовы .Зашел ради секса и в упор его не вижу -нафига тогда в заголовке писать чего нет

Бомба!

Прекрасный трип-репорт

Назад
Зверху Знизу