TNXO / Тріп-репорти.

Secret Man

Помощник TNXO
Команда Секти
Помощник Представителя
Повідомлення
164
Репутація
113
Вподобайки
175
Бали
228
Депозит
0 $
Тихіше реально радует. летом будет год уже как бегаю к ним. конкретно говорю за район Малиновский в Одессе.
шо можно отметить в сравнении с другими площадками:
- вес хороший, 1 г можно курить вдвоём как минимум пару дней
- прикопы бывают редко. это зимой было оч в тему!
- если ненаход но есть длинная история удачных покупок, могут дать перезаклад, но там кнш индивидуально по ситуации.
- тайники обычно понятные. редко бывает что подпишут чуть-чуть криво, но если подумать пошукать тщательно, то обычно все находится.

ничо не брал кроме шш, по другому стаффу не скажу.

но я лично оч благодарен вам за качественный сервис))

IMG-20250316-123158-987.jpg

Тихіше реально радует. летом будет год уже как бегаю к ним. конкретно говорю за район Малиновский в Одессе.
шо можно отметить в сравнении с другими площадками:
- вес хороший, 1 г можно курить вдвоём как минимум пару дней
- прикопы бывают редко. это зимой было оч в тему!
- если ненаход но есть длинная история удачных покупок, могут дать перезаклад, но там кнш индивидуально по ситуации.
- тайники обычно понятные. редко бывает что подпишут чуть-чуть криво, но если подумать пошукать тщательно, то обычно все находится.

ничо не брал кроме шш, по другому стаффу не скажу.

но я лично оч благодарен вам за качественный сервис))
Малиновский район у них замечательный , про другие не знаю но тут реально курьер молодец

IMG-20250319-201049-321.jpg

IMG-20250319-201335-575.jpg

Хорошої якості амфетамін від Тихіше!

Привет,не будет пробы амфа или другого вещества? Трип в сроки

Отзыв на шишку
Повідомлення об'єднано автоматично:

Вкусно)

Тестер: gidrikUA - 182см/85кг.​

Речовина та вага:​

Амфетамін. Заявлено було 1г, але по факту перевіс — виглядало як 1.2г.

Толерантність до речовини:​

Середня.

Крос-толерантність:​

3 дні тому — мокрий метамфетамін (близько 150мг).

Передмова:​

Привіт усім, хто читає цей репорт.
Час від часу я дозволяю собі трохи "поганяти", особливо якщо є можливість протестувати нову поставку. Цього разу в одному зі знайомих шопів з’явилася тема для проби амфетаміну.
Я подав заявку, мене затвердили, і ось я тут — з новим досвідом, готовий поділитися враженнями.
Посилку отримав за 6 днів від моменту підтвердження. Затримка невелика, і для проби це не критично. Головне, що все доїхало.

Стелс:​

Бандеролька приїхала акуратно упакована. Стелс виглядає якісно, нічого не викликає підозри. Всередині — згорток у чорній ізоленті, а в ньому — зіп-лок із самим продуктом.
Зіп-лок трохи постраждав через ізоленту, але це дрібниці. Головне, що речовина не розсипалася і не змішалася з чимось зайвим.

Фото товару:​

1747639035149.png

Способи вживання та ефекти:​

Скажу одразу — цього разу не вийде описати точні таймінги, оскільки застосовував речовину у хаотичному режимі (багато справ у місті). Але головні плюси й мінуси продукту я детально розпишу.

Інтраназально:​

Стартував із класичних "полосок".
Перший тест:
100мг. Легка гіркота, але без дискомфорту. Через 10-15 хвилин — відчутний енергетичний підйом, ясність думок.
Не стримався і зробив ще одну доріжку (70мг) через 20 хвилин. Ефект став більш вираженим, але без "передозних" відчуттів.
Другий тест:
150мг через 4 години. Попередній ефект ще тримав, але захотілося "освіжити" відчуття. Цей раз зайшов трохи різкіше, але все одно без попайок чи тривожності.

Загальні враження:​

• Стимуляція: Потужна, але без надмірної напруги.
  • Ментальний ефект: Чіткість думок, легкість у прийнятті рішень.
  • Фізичний стан: Жодних неприємних відчуттів, навіть під кінець дії.

Вихід із тріпу:​

Після доби активності (справи, поїздки містом) відчувався невеликий занепад сил, але без тривог чи "параної". Сон на наступний день допоміг повністю відновитися.

Підсумок:​

Цей амфетамін залишив позитивні враження. Продукт високої якості:
  • Ефект тривалий, але без жорсткого "накриття".
  • Вихід м'який, без надлишкової втоми чи тривожності.
Рекомендую цей зразок усім, хто шукає якісний і збалансований стаф.
Оцінка: 9/10.

Дякуємо за репорт)

Назад
Зверху Знизу