Grandmavillag
Сектант
А масло куриться чи якийсь інший метод вживання ? Чи типу є якісь спеціальні прилади для його вживання ?До речі, мені масло зайшло краще, ніж шш
А масло куриться чи якийсь інший метод вживання ? Чи типу є якісь спеціальні прилади для його вживання ?До речі, мені масло зайшло краще, ніж шш
Я їв, мені давали на пробу.А масло куриться чи якийсь інший метод вживання ? Чи типу є якісь спеціальні прилади для його вживання ?
А ти що шукаєш в траві ?А масло куриться чи якийсь інший метод вживання ? Чи типу є якісь спеціальні прилади для його вживання ?
Для мене трава більше як заспокійлива дія для сну і апетиту і щоб було спокійніше, бо антидеприсанти не дуже дієві чомусь для мого організму, а от трава допомагає заснути і поїсти і втихомирити тривогу і деприсивні стани. Тож вживаю більше в терапевтичних цілях, чому цікаво за інші методи вживання бо куріння шкідливе на легені тому і думав може є якісь інші методи щоб вживати ) то пекти печиво трохи великий розхід трави і то бє по кишеніА ти що шукаєш в траві ?
Масло, вакс, дистилят - це все види концентратів з трави. Їх можна і курити, і парити, і їсти
О, я також шукав таке. Канна масло зайшло з трави дуже добре. А це масло RSO спробував, ще краще. Подивись рубрику продам разово. Як є можливість, діазепам /сібазон/валіум спробуй, гарний препарат. Лірику не варто, гадостьДля мене трава більше як заспокійлива дія для сну і апетиту і щоб було спокійніше, бо антидеприсанти не дуже дієві чомусь для мого організму, а от трава допомагає заснути і поїсти і втихомирити тривогу і деприсивні стани. Тож вживаю більше в терапевтичних цілях, чому цікаво за інші методи вживання бо куріння шкідливе на легені тому і думав може є якісь інші методи щоб вживати ) то пекти печиво трохи великий розхід трави і то бє по кишені
Ще в кофі шоп У Слона був сорт Крем Карамель, підходить для терапевтичних цілей. Їх не має поки на форумі, були раніше, мають же повернутисяДля мене трава більше як заспокійлива дія для сну і апетиту і щоб було спокійніше, бо антидеприсанти не дуже дієві чомусь для мого організму, а от трава допомагає заснути і поїсти і втихомирити тривогу і деприсивні стани. Тож вживаю більше в терапевтичних цілях, чому цікаво за інші методи вживання бо куріння шкідливе на легені тому і думав може є якісь інші методи щоб вживати ) то пекти печиво трохи великий розхід трави і то бє по кишені
Дякую)Удачного решения!
Дякую я гляну обов'язково, діазепам і сібазон пробував, ще більше в тривогу кидає чомусь )О, я також шукав таке. Канна масло зайшло з трави дуже добре. А це масло RSO спробував, ще краще. Подивись рубрику продам разово. Як є можливість, діазепам /сібазон/валіум спробуй, гарний препарат. Лірику не варто, гадость
Тегни через @ представника шопа та адміністрацію форумаДякую)
Там напас получил море удовольствия !Дякую, обов'язково гляну
Хуя ты терапевт 25г на месяц ! Наверное только по выходным куришь ?Для мене трава більше як заспокійлива дія для сну і апетиту і щоб було спокійніше, бо антидеприсанти не дуже дієві чомусь для мого організму, а от трава допомагає заснути і поїсти і втихомирити тривогу і деприсивні стани. Тож вживаю більше в терапевтичних цілях, чому цікаво за інші методи вживання бо куріння шкідливе на легені тому і думав може є якісь інші методи щоб вживати ) то пекти печиво трохи великий розхід трави і то бє по кишені
ну я стараюсь курити лише коли тривога і деприсивний стан, але по трішки бо задоволення не з дешевих. то так десь і получається 25-30г. на місяць для двох)Хуя ты терапевт 25г на месяц ! Наверное только по выходным куришь ?
Вчора був шоп, з дешевими цінами на шшну я стараюсь курити лише коли тривога і деприсивний стан, але по трішки бо задоволення не з дешевих. то так десь і получається 25-30г. на місяць для двох)
зараз подивлюсь ) дякуюВчора був шоп, з дешевими цінами на шш
Старший Гровер, глянь
Кто виноват что украли его аккаунт? Только сам он, наверное повелся на смену никнеймаПривіт, хочу поділитись негативним досвідом.
Замовляв шишки
Dead Budda-10г.
Papaya haze-15г.
На суму: 260 $ trc.
Доставка: Нова Пошта
Шоп Thc Familly
Boss- ( @THC_BOSS_0923)
Оператор- (@THCstar) новостворений ( страрий акк видалений .
19 лютого зайшов на канал все було як завжди і в прикріплених повідомленнях я знайшов силку на оператора, написав йому він прийняв замовлення і скинув реквізити на оплату. Оплативши скинув йому підтвердження і чекав на відправку. На наступний день я зайшов на канал і бачу повідомлення, що їх акк викрали і вони не приймають більше замовлень, на момент мого замовлення цього повідомлення не було і вони активно кидали рекламу в свій чат. І чат з оператором було видалено в ноль. Я написав в підтримку там мені сказали,що я у всьому сам винен. Скріни додам. З часом на зв'язок вийшов босс і сказав,що компенсує +25% до замовлення до кінця квітня, я не погоджуюсь на таку компенсацію , я в них постійно в місяць беру 20-25г. Протягом року вже ) і не вважаю, що це справедлива компенсація. Всі скріни будуть нижче.
дякую дуже , я надіюсь на це )Кто виноват что украли его аккаунт? Только сам он, наверное повелся на смену никнейма
Полная компенсация должна быть тут
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.