• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

• Маркетплейс в Telegram:🚪DOORS

Teresa Mendoza | ОПТ ШШ | САТИВА | ИНДИКА | ОТПРАВКИ | Мини-опт от 50г | Цены от 2.4$/г | Деликатный стелс 📦

Оставляю отзыв о лучшем магазине шш)
Сделал заказ Тутанхамона без проблем, оператор отвечает очень быстро, уже самого утра мне дали консультацию и я сделал свой заказ.
Отправили буквально на следующий же день, доехало очень быстро.
Стелс бомба ) палить не буду , но таким стелсом можно заказывать спокойно кг и больше, проблем не будет.
Шишка приехала вообще без мусора палок и семок, одни круглые твердые масляныстые орешки) Заходит дым легко , на выдохе немного сжимает горло, как правильно выращенная шишка. Эффект бомбезный ) веселый энергичный легкий стоун ) можно и полазить и позалипать)
Оператор 10/10
Стелс 10/10
Товар 10/10
Всем советую сотрудничать с данным селлером) люди толковые )

Вкладення

• IMG_1891.jpeg
    IMG_1891.jpeg
    274.5 КБ · Перегляди: 48
Проверенные классические стрейны)

Толково 👍🍀

Замовив Big Bud. Відправили на наступний день. Пара слів про стелс... На даний момент це найбезпечніший варіант з усіх, що я отримував.
Шишки добре просушені, з приємним запахом.
Вживав через папіросу 50/50 з табаком.
По ефекту... Це просто знахідка для вечірнього чілу! Але не для роботи. Зовсім. Я вже хвилин 40 не можу змусити себе встати з крісла. Навіть писати це важко. Хочеться лягти на м'яке ліжко та слухати музику. Або на природу десь, лягти на сонечку і лежати.
P.S. Вибачте за якість фото, телефон старенький

Вкладення

• IMG_20250417_135131.jpg
    IMG_20250417_135131.jpg
    2.4 MБ · Перегляди: 32
Замовив Big Bud. Відправили на наступний день. Пара слів про стелс... На даний момент це найбезпечніший варіант з усіх, що я отримував.
Шишки добре просушені, з приємним запахом.
Вживав через папіросу 50/50 з табаком.
По ефекту... Це просто знахідка для вечірнього чілу! Але не для роботи. Зовсім. Я вже хвилин 40 не можу змусити себе встати з крісла. Навіть писати це важко. Хочеться лягти на м'яке ліжко та слухати музику. Або на природу десь, лягти на сонечку і лежати.
P.S. Вибачте за якість фото, телефон старенький
Благодарю за ваш отзыв💚

Наче відпустило... Тепер хотілось би доповнити відгук більш конструктивно.
Шишки дуже щільні, гарно просушені, майже без насіння і палок. Запах дуже приємний, але на що схожий я не зрозумів.
Дим заходить легко, тільки на видиху трохи першить горло.
Покурили на пару з командиром, я залишився на місці, а він відразу поїхав у справах. Нагрібати почало не відразу, хвилини через 2. Прийшло відчуття покою, захотілось присісти і позалипати в телефон... І так я просидів більше 2 годин!)) Велика вдячність магазину! Це саме те, що я шукав. Ідеально підходить сісти ввечері, пихнути і хоч ненадовго забути все, що коїться навколо. Просто сісти і відпочити.
А, ну і їсти захотілось дуже:unsure:
Командир досі не повернувся, навіть не знаю, що з ним, але думаю справиться :ROFLMAO:
Всім миру і гарного настрою!
Повідомлення об'єднано автоматично:

P.S. Сорт Big Bud

Наче відпустило... Тепер хотілось би доповнити відгук більш конструктивно.
Шишки дуже щільні, гарно просушені, майже без насіння і палок. Запах дуже приємний, але на що схожий я не зрозумів.
Дим заходить легко, тільки на видиху трохи першить горло.
Покурили на пару з командиром, я залишився на місці, а він відразу поїхав у справах. Нагрібати почало не відразу, хвилини через 2. Прийшло відчуття покою, захотілось присісти і позалипати в телефон... І так я просидів більше 2 годин!)) Велика вдячність магазину! Це саме те, що я шукав. Ідеально підходить сісти ввечері, пихнути і хоч ненадовго забути все, що коїться навколо. Просто сісти і відпочити.
А, ну і їсти захотілось дуже:unsure:
Командир досі не повернувся, навіть не знаю, що з ним, але думаю справиться :ROFLMAO:
Всім миру і гарного настрою!
Повідомлення об'єднано автоматично:

P.S. Сорт Big Bud
Дуже рада що ви отримали задоволення і трохи змогли відпочити:)

Big Bud неплохо выглядит, пробы будут?

Да и сорт вполне известный дабы на него ещё и трипы писать.
Гровер мне не известен, качество товара данного продавца для меня не известно, сид банк производителя семян не известен. Отзывы ноу-неймов как-то не впечатляют. Я понимаю что кому-то и попсового названия хватает, чтобы отвалить бабок за теплицу\аут.

Назад
Зверху Знизу