Будь ласка,
Увійти
або

23:50
Таблетка розчиняється в мені, мов код до давно забутого порталу. Світ не змінюється одразу — все так само тихо, нічне повітря пахне літньою тишею, монітор миготить знайомими відтінками. Просто чекаю.
00:26
Перший теплий дотик. Всередині наче хтось запалив грубку, і не жарко — радше затишно. Внутрішня усмішка. Це відчуття схоже на обійми зсередини. Хвиля огортає, але не накриває — вона гладить.
00:40
Мій розум поступово м’якшає. Думки пливуть неквапливо, але з вогником — хочеться щось робити, слухати, рухатись, відчувати. Вмикаю УННВ. Їхні тексти розгортаються, як фільм про моє життя. Усе знайоме — і водночас абсолютно нове.

00:48
Лежу. Музика грає так, наче вона створена не для вух, а для тіла. В кожному акценті — ритм серця. Я вже відчуваю, що десь близько пік, але він не гримить, не ламає. Він — як прибуття потяга, на який чекав усе життя. Повільно, врочисто, з легким передчуттям магії.
01:00
Дивлюсь у стелю, слухаю музику і мандрую думками. Усе водночас банальне і глибоке. Думаю про друзів, про життя, про любов. Цей стан не тільки тілесний — він душевний. Екстазі відкриває двері, але не штовхає. Просто запрошує. І я заходжу.
02:46
Пік пройдено. Я це відчуваю, але це не сум — це вдячність. Тіло починає трохи охолоняти, але свідомість усе ще в теплі. Музика не зникає, вона лиш трохи тихіша, але така ж щира. Я задумуюсь, щоб зробити окремий плейлист — він заслуговує на це.
03:20
Тримаюсь на плато. Все ще добре. Просто трохи спокійніше. Іскра в мені починає згасати, але я не хочу гасити її насильно. Немає потреби у редозі — досвід самодостатній. Іноді краса — в тому, щоб знати міру. І я її знаю.
05:00
Світ повертається на свої місця. Я відчуваю втому, але приємну. Серце б’ється рівно. У тілі — тиша, в голові — спокій. Перед закиданням я щільно поїв і пив багато води — це допомогло. Мудрий сет і сетінг — ключ до хорошого досвіду.
Я дивлюсь останню серію "Футурами", вкутуюсь у ковдру, і в моїй душі — повна ясність. Maserati виявились несподівано глибокими. Це не просто «піймати кайф» — це зустрітися з собою. Іноді таблетки можуть бути не втечею, а відображенням. Своєрідним дзеркалом, у якому бачиш не себе, а того, ким хочеш бути.

Також окремо додам що було приємно за оперативність та сераіс і дякую за таку можливість
Стелс 8/10 герметичність є у наявності ефект 10/10
Висновок:

Останнє редагування: