Existence#1 Посвященный Реєстрація 07.04.24 Повідомлення 2 689 Репутація 2 047 Вподобайки 2 233 Бали 1 574 02.02.25 #41 HappyNow сказав(ла): Не зайшло мені, ну я і брав їх як ліки для себе. А розслабитися травкою можна набагато краще Натисніть, щоб розгорнути... Ліпше травки нічого немає щоб розслабитись і не страждати потім на виходах
HappyNow сказав(ла): Не зайшло мені, ну я і брав їх як ліки для себе. А розслабитися травкою можна набагато краще Натисніть, щоб розгорнути... Ліпше травки нічого немає щоб розслабитись і не страждати потім на виходах
DonPedro Сектант Реєстрація 02.02.25 Повідомлення 98 Репутація 430 Вподобайки 149 Бали 138 03.02.25 #42 HappyNow сказав(ла): Не зайшло мені, ну я і брав їх як ліки для себе. А розслабитися травкою можна набагато краще Натисніть, щоб розгорнути... Я тоже с этим согласен. Пока фарму не попробовал. Она вытеснила все. И траву и грибы, и рапэ, и меня это пугает. Надо завязывать с фармой
HappyNow сказав(ла): Не зайшло мені, ну я і брав їх як ліки для себе. А розслабитися травкою можна набагато краще Натисніть, щоб розгорнути... Я тоже с этим согласен. Пока фарму не попробовал. Она вытеснила все. И траву и грибы, и рапэ, и меня это пугает. Надо завязывать с фармой
HappyNow Гуру Реєстрація 28.03.24 Повідомлення 14 246 Репутація 5 046 Вподобайки 15 832 Бали 3 340 03.02.25 #43 DonPedro сказав(ла): Тапентадол дуже швидко вбиває толер. Мене теж від 1 вставляло спочатку, а зараз за вихідні дні йде близько 8 штук. Натисніть, щоб розгорнути... В інструкції пише, не більше 600 мг за добу
DonPedro сказав(ла): Тапентадол дуже швидко вбиває толер. Мене теж від 1 вставляло спочатку, а зараз за вихідні дні йде близько 8 штук. Натисніть, щоб розгорнути... В інструкції пише, не більше 600 мг за добу
DonPedro Сектант Реєстрація 02.02.25 Повідомлення 98 Репутація 430 Вподобайки 149 Бали 138 05.02.25 #44 HappyNow сказав(ла): В інструкції пише, не більше 600 мг за добу Натисніть, щоб розгорнути... Так. І не більше 200 за один раз з перервою від чотирьох до шести годин. Повідомлення об'єднано автоматично: 05.02.25 Existence#1 сказав(ла): Ліпше травки нічого немає щоб розслабитись і не страждати потім на виходах Натисніть, щоб розгорнути... Бур'ян нешкідливий, згоден) . Але найчастіше вона служить трампліном у тяжкі
HappyNow сказав(ла): В інструкції пише, не більше 600 мг за добу Натисніть, щоб розгорнути... Так. І не більше 200 за один раз з перервою від чотирьох до шести годин. Повідомлення об'єднано автоматично: 05.02.25 Existence#1 сказав(ла): Ліпше травки нічого немає щоб розслабитись і не страждати потім на виходах Натисніть, щоб розгорнути... Бур'ян нешкідливий, згоден) . Але найчастіше вона служить трампліном у тяжкі