Existence#1 Посвященный Реєстрація 07.04.24 Повідомлення 2 241 Репутація 1 474 Вподобайки 1 826 Бали 1 314 Неділя в 21:40 #41 HappyNow сказав(ла): Не зайшло мені, ну я і брав їх як ліки для себе. А розслабитися травкою можна набагато краще Натисніть, щоб розгорнути... Ліпше травки нічого немає щоб розслабитись і не страждати потім на виходах
HappyNow сказав(ла): Не зайшло мені, ну я і брав їх як ліки для себе. А розслабитися травкою можна набагато краще Натисніть, щоб розгорнути... Ліпше травки нічого немає щоб розслабитись і не страждати потім на виходах
DonPedro У меня не покупать! Реєстрація 02.02.25 Повідомлення 14 Репутація 10 Вподобайки 9 Бали 3 Понеділок в 03:41 #42 HappyNow сказав(ла): Не зайшло мені, ну я і брав їх як ліки для себе. А розслабитися травкою можна набагато краще Натисніть, щоб розгорнути... Я тоже с этим согласен. Пока фарму не попробовал. Она вытеснила все. И траву и грибы, и рапэ, и меня это пугает. Надо завязывать с фармой
HappyNow сказав(ла): Не зайшло мені, ну я і брав їх як ліки для себе. А розслабитися травкою можна набагато краще Натисніть, щоб розгорнути... Я тоже с этим согласен. Пока фарму не попробовал. Она вытеснила все. И траву и грибы, и рапэ, и меня это пугает. Надо завязывать с фармой
HappyNow Гуру Реєстрація 28.03.24 Повідомлення 13 876 Репутація 4 645 Вподобайки 15 348 Бали 3 340 Понеділок в 08:46 #43 DonPedro сказав(ла): Тапентадол дуже швидко вбиває толер. Мене теж від 1 вставляло спочатку, а зараз за вихідні дні йде близько 8 штук. Натисніть, щоб розгорнути... В інструкції пише, не більше 600 мг за добу
DonPedro сказав(ла): Тапентадол дуже швидко вбиває толер. Мене теж від 1 вставляло спочатку, а зараз за вихідні дні йде близько 8 штук. Натисніть, щоб розгорнути... В інструкції пише, не більше 600 мг за добу
DonPedro У меня не покупать! Реєстрація 02.02.25 Повідомлення 14 Репутація 10 Вподобайки 9 Бали 3 Сьогодні в 07:21 #44 HappyNow сказав(ла): В інструкції пише, не більше 600 мг за добу Натисніть, щоб розгорнути... Так. І не більше 200 за один раз з перервою від чотирьох до шести годин. Повідомлення об'єднано автоматично: Сьогодні в 07:22 Existence#1 сказав(ла): Ліпше травки нічого немає щоб розслабитись і не страждати потім на виходах Натисніть, щоб розгорнути... Бур'ян нешкідливий, згоден) . Але найчастіше вона служить трампліном у тяжкі
HappyNow сказав(ла): В інструкції пише, не більше 600 мг за добу Натисніть, щоб розгорнути... Так. І не більше 200 за один раз з перервою від чотирьох до шести годин. Повідомлення об'єднано автоматично: Сьогодні в 07:22 Existence#1 сказав(ла): Ліпше травки нічого немає щоб розслабитись і не страждати потім на виходах Натисніть, щоб розгорнути... Бур'ян нешкідливий, згоден) . Але найчастіше вона служить трампліном у тяжкі