Тапентадол

Наче дві таблетки по 100 мг має бути достатньо для тріпу. Читав, що і від 100 мг в людей пруха була

Наче дві таблетки по 100 мг має бути достатньо для тріпу. Читав, що і від 100 мг в людей пруха була
Перший раз 100 мг буде з головою. Я раніше брав на пробу але толер швидко набивається і 100 мг перестаєш відчувати. Недавно мені приїхав тапентадол і 1 табл дуже сильно накрила

Останнє редагування:
Перший раз 100 мг буде з головою. Я раніше брав на пробу але толер швидко набивається і 100 мг перестаєш відчувати. Недавно мені приїхав тапентадол і 1 табл дуже сильно накрила
Тапентадол дуже швидко вбиває толер. Мене теж від 1 вставляло спочатку, а зараз за вихідні дні йде близько 8 штук.

Вкладення

• IMG_4780.jpeg
    IMG_4780.jpeg
    1.4 MБ · Перегляди: 2
Є кумар чи ломка, синдром відміни ?
Повідомлення об'єднано автоматично:

Як довго та багато вживав ? Був синдром відміни, кумар чи ломки ?

Абстиненції немає, просто поганий настрій, пригніченість. Вчора рыгав від передозування і відчував зорові і слухові галюцинації.

Поэтому мой совет, никогда не превышайте минимальную рекреационную дозировку для выхода на первое плато. За каждое второе будет расплата потом, в лучшем случае. В худшем.... не будем о грустном

Є кумар чи ломка, синдром відміни ?

Як довго та багато вживав ? Був синдром відміни, кумар чи ломки ?
Бля моя жизнь одина большая ломка я уже не знаю от чего мне хуево

Абстиненції немає, просто поганий настрій, пригніченість. Вчора рыгав від передозування і відчував зорові і слухові галюцинації.

Поэтому мой совет, никогда не превышайте минимальную рекреационную дозировку для выхода на первое плато. За каждое второе будет расплата потом, в лучшем случае. В худшем.... не будем о грустном
На плато в сон клонить, з закритими очима були зорові галюцинації. Заради кайфу не змісту його юзати, не було ніякого задоволення від дії препарату.

Останнє редагування:

2 тижні кожний день ? На який день появилась пригніченність ?
P.S. На прикладі цього препарату зрозумів значення слово хмурий, чому опіушніків називають Хмурими

І що тобі подобається дія препарату ? Я не відчув ніякого кайфу, просто злипаються очі , і галюни проскакують.
Я юзал тапентадол с кофе. Эйфория, спокойствие, смазанность, желание общаться. Главное не принимать горизонтальное положение и двигаться. Иначе и кофе не поможет

2 тижні кожний день ? На який день появилась пригніченність ?
P.S. На прикладі цього препарату зрозумів значення слово хмурий, чому опіушніків називають Хмурими
Вначале по 1шт на ночь потом 1 утром и 1 вечером, ну и доза стала расти

Я юзал тапентадол с кофе. Эйфория, спокойствие, смазанность, желание общаться. Главное не принимать горизонтальное положение и двигаться. Иначе и кофе не поможет

Вначале по 1шт на ночь потом 1 утром и 1 вечером, ну и доза стала расти
Не зайшло мені, ну я і брав їх як ліки для себе.
А розслабитися травкою можна набагато краще

Назад
Зверху Знизу