Перший раз 100 мг буде з головою. Я раніше брав на пробу але толер швидко набивається і 100 мг перестаєш відчувати. Недавно мені приїхав тапентадол і 1 табл дуже сильно накрилаНаче дві таблетки по 100 мг має бути достатньо для тріпу. Читав, що і від 100 мг в людей пруха була
Тапентадол дуже швидко вбиває толер. Мене теж від 1 вставляло спочатку, а зараз за вихідні дні йде близько 8 штук.Перший раз 100 мг буде з головою. Я раніше брав на пробу але толер швидко набивається і 100 мг перестаєш відчувати. Недавно мені приїхав тапентадол і 1 табл дуже сильно накрила
ага потом месяц кумараТапентадол дуже швидко вбиває толер. Мене теж від 1 вставляло спочатку, а зараз за вихідні дні йде близько 8 штук.
А як довго ти вживав його ? Були в тебе кумари ?ага потом месяц кумара
Як довго вживаєш ?Тапентадол дуже швидко вбиває толер. Мене теж від 1 вставляло спочатку, а зараз за вихідні дні йде близько 8 штук.
А як довго ти вживав його ? Були в тебе кумари ?
Скільки вжив за скільки днів ? Пережив кумар чи зараз на кумарах ?не долго, но много
щас я кодеиновый принцСкільки вжив за скільки днів ? Пережив кумар чи зараз на кумарах ?
То скільки тапендатолу вжив і за скільки днів ? Коли кумари від нього почалися ?щас я кодеиновый принц
Є кумар чи ломка, синдром відміни ?Два тижні
Як довго та багато вживав ? Був синдром відміни, кумар чи ломки ?Перший раз 100 мг буде з головою. Я раніше брав на пробу але толер швидко набивається і 100 мг перестаєш відчувати. Недавно мені приїхав тапентадол і 1 табл дуже сильно накрила
Да кодеин фигня слабо штырит ващещас я кодеиновый принц
Бля моя жизнь одина большая ломка я уже не знаю от чего мне хуевоЄ кумар чи ломка, синдром відміни ?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Як довго та багато вживав ? Був синдром відміни, кумар чи ломки ?
На плато в сон клонить, з закритими очима були зорові галюцинації. Заради кайфу не змісту його юзати, не було ніякого задоволення від дії препарату.Абстиненції немає, просто поганий настрій, пригніченість. Вчора рыгав від передозування і відчував зорові і слухові галюцинації.
Поэтому мой совет, никогда не превышайте минимальную рекреационную дозировку для выхода на первое плато. За каждое второе будет расплата потом, в лучшем случае. В худшем.... не будем о грустном
2 тижні кожний день ? На який день появилась пригніченність ?Абстиненції немає, просто поганий настрій, пригніченість. Вчора рыгав від передозування і відчував зорові і слухові галюцинації.
Поэтому мой совет, никогда не превышайте минимальную рекреационную дозировку для выхода на первое плато. За каждое второе будет расплата потом, в лучшем случае. В худшем.... не будем о грустном
І що тобі подобається дія препарату ? Я не відчув ніякого кайфу, просто злипаються очі , і галюни проскакують.Два тижні
Я юзал тапентадол с кофе. Эйфория, спокойствие, смазанность, желание общаться. Главное не принимать горизонтальное положение и двигаться. Иначе и кофе не поможетІ що тобі подобається дія препарату ? Я не відчув ніякого кайфу, просто злипаються очі , і галюни проскакують.
Вначале по 1шт на ночь потом 1 утром и 1 вечером, ну и доза стала расти2 тижні кожний день ? На який день появилась пригніченність ?
P.S. На прикладі цього препарату зрозумів значення слово хмурий, чому опіушніків називають Хмурими
Не зайшло мені, ну я і брав їх як ліки для себе.Я юзал тапентадол с кофе. Эйфория, спокойствие, смазанность, желание общаться. Главное не принимать горизонтальное положение и двигаться. Иначе и кофе не поможет
Вначале по 1шт на ночь потом 1 утром и 1 вечером, ну и доза стала расти
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.