Паяльник
Конфуций

Garuda

☮️ REAL PREMIUM ШИШКИ ☮️ Купить онлайн ☮️ Закладки Киев ☮️ Почтой по Украине ☮️ ОПТ ☮️ РОЗНИЦА ☮️ GARUDA ☮️
Уважаемые друзья, пришла весна и у нас созрели для вас приятные скидки Первая скидка в 5% по промокоду: LabRC420Garuda (Напишите это код оператору, скоро опубликуем контакты) Вторая скидка в 5%, если вы оставите отзыв после покупки Общая скидка: 10% Скидка действует на товары до 50г Действует до...

Типічний стелс присутній, нічого особливо, також в наявності є вакууматор і додаткові зіпи всередині, радісно
Шишло має яскравий типічний запах, добре просушене, плотно покрите червоними вусами і виразними тріхомами. Крошиться пальцями без особливих проблем, однак липне до них. Зерна і бадилі повністю відсутні. Виглядає ось так:

Чутка переживаю щоб не захуйовило бо я після пянки, і не зовсім добре себе почуваю, але впевненими рухами увєрєнно крошу шишло і забиваю в свою вже чутка патєрпєвшу і чорну від постійних нагрузок сушку в очікуванні
Тостер - 32\190\80
Речовина - шш сорту Chemdawg
Дозування - приблизно 0.25
Толер - вище середнього
Кростолер - алко, амф тиждень тому
0-00 Задуваю, куриться дуже легко і напрочуд приємно, смачно, присмак чутка квітковий і зовсім злегка віддає легкою кислинкою. Залітає, під самий кінець напаса чутка гірчить і дарує легке покашлювання
0-03 Практично одразу після пари тяг відчуваю як на мене накатує тепло, благодать і релакс світу цього. Різко не нагрібає, просто поступово надає умиротворєніє, стає приємно, злєгонца крутиться кабіна
0-10 Ефектно відчуваю як банка воскресила мій організм, добавила хітпоінтів, статів, фарту, масті, азарту, при цьому всьому вдобавок до всього вищеперечисленного дарує довольно відчутну легку долю стоуну. Почало приємно поступово наліплювати, в міру потужно.
0-25 Наліпило помалу і зовсім несподівано, розкрило ефект. На відчуття ефект більш сатівний, хоч і мене спочатку чуток затормозило, проте голова стала поярче соображати, по своєму, так сказати, своєобразно, при чому доволі таки рєзво. Також чухаю доволі відчутне загострення світосприйняття, його зміну в приємну сторону, а також легке паморочення, появу апетиту і сильний сушняк, позитив відносно загальної обстановки
1-00 Лежу в ліжечку і насолоджуюсь чілом. Процес підбору відео під тріп зайняв досить багато часу. Мислі в кабіні снують доволі бодро, хоча й слегонца затуплено. Відчуваю релакс і розслабон по всьому тілу, починає пробивати на хавчик, причому доволі плотно. Загальні враження загалом дуже приємні, легкий стон ефект досі присутній? проте він абсолютно не критичний, не заважає мислити адекватно.
2–15 Потроху основний ефект почав розсіюватися, проте постефекти прекрасно відчуваються досих пір. Туман в голові помалу розходиться, розслабуха в тілі і хороший настрій залишається. Загалом доволі класне шишло, тому витримавши невелику тактичну паузу і похававши пельменів, я впевнено задуваю наступну порцію, і насолоджуюсь приємним вечором

Манагер - 10\10
Доставка - 10\10
ШШ - 8+\10
Тривалість ефекту - 8+\10
Indika/sativa ~40\60%
Останнє редагування: