Шишки Марти

Справедливости ради стоит отметить, что витрину тут никто не обновляет на ресурсе..всегда надо спрашивать, и аккуратно, что б не подсказать правильный ответ ))
Одно дело не поменять название, другое тулить трехбаночный бадыль и писать что это классные шишки как делает ТС. Хлопаки с района подтвердили.

Останнє редагування:
  • Вподобайка
Реакції: Planowik

А. Грибенко

Балів: -15
    Чого ти до мене доїбався? Відʼїбися вже. Я тобі нічого не продавав, хулі ти ниєш тут

Жоржъ Борманъ

Балів: -5
Эмм.. А что теперь трех баночная шишка по 100грн называется бадылем? Зажрались однако некоторые господа. Тем более продавец согласился на компенсацию. С чего такой срач?

Дивно, що коли людина за 74 $ бере аж 30 грам шишок, вона хоче преміум індору. Марті занадто добрий…

Останнє редагування:
Всем здравствуйте Мира, Впишусь,за Марти
Имело место, быть, две покупки,без вопросов,при первой покупке человек, подчёркиваю,Человек сразу пошел навстречу,отправив то что оговорено

На второй покупке,Я попросил столько же но Марти сказал маленькими партиями, не удобно ему, Я ответил, смогу маленькими, смогу брать, и за больший вес даже не знаю с чего отдавать, у меня жизнь не проста и пара тысяч на траву для меня это гон просто,на что Марти замолчал, но по итогу просто выслал,в два раза больше оплаченного,молча написав при этом Сможешь отдашь,нет забудь,и всё если бы он меня не блокнул,сам Я бы просто дружил с человеком,и дело совсем не в какой то шмали, по шмали была россыпь,да она разная у него, но даже меня,часа полтора,меняло знатно..
PS мне насрать что там у кого как,
Но для меня Марти Не продавец даже А ЧЕЛОВЕК хороший.
И лично от меня лучшие рекомендации о Марти Всем добра.

Друже, про що ти кажеш?? Це різні речовини в принципі - сатива та індика!

Інші взагалі ефекти - вчора в 22 покурив Ейфорію - до ранку очі закрити не зміг… куриш індику/гібрид - спиш немов немовля миттєво…або через годину якщо гібрид…

Інша справа, що часто шопи парять тобі шо попало, щоб тільки продати…або вони самі не в курсі що вони тобі парять… часто питаю - амнезія є? Так є, і приходить чиста індика )) ось в чому справа…

А памʼятаю брав Pablo Escobar - так там ефекти як у амфу…

Інша справа , що сатіва квітне в два рази довше за індику…а коштує стільки же…тому така лажа що хер знайдеш…
Шалома братанікі,ну за різні речовини, тут я проти однозначно, це як коноплі номер один, коноплі номер два?Ну в натурі, що настільки є різниця між дозріванням, так там по факту від двох неділь до шести, як хто, сатори от за два тижні буде готовий, чисто індюшини в мене не має, але переважно індюшина так само дозріває, але ці всі фактори, якщо брати який лист, по-перше, гібрид по листу абсолютно сатівний,такі як лемон хез вузенькі листочки,а вже готові,сушаться, тут трохи авто еффекту залетіли

Всем здравствуйте Мира, Впишусь,за Марти
Имело место, быть, две покупки,без вопросов,при первой покупке человек, подчёркиваю,Человек сразу пошел навстречу,отправив то что оговорено

На второй покупке,Я попросил столько же но Марти сказал маленькими партиями, не удобно ему, Я ответил, смогу маленькими, смогу брать, и за больший вес даже не знаю с чего отдавать, у меня жизнь не проста и пара тысяч на траву для меня это гон просто,на что Марти замолчал, но по итогу просто выслал,в два раза больше оплаченного,молча написав при этом Сможешь отдашь,нет забудь,и всё если бы он меня не блокнул,сам Я бы просто дружил с человеком,и дело совсем не в какой то шмали, по шмали была россыпь,да она разная у него, но даже меня,часа полтора,меняло знатно..
PS мне насрать что там у кого как,
Но для меня Марти Не продавец даже А ЧЕЛОВЕК хороший.
И лично от меня лучшие рекомендации о Марти Всем добра.
Братан я беру всегда все четко , лучше не найдешь

Вкладення

• IMG_9955.jpeg
    IMG_9955.jpeg
    158.4 КБ · Перегляди: 19
Дивно, що коли людина за 74 $ бере аж 30 грам шишок, вона хоче преміум індору. Марті занадто добрий…
та это классика вообще любого бизнеса, особенно рц
если потенциальный клиент тебя заебывает вопросами, выпрашивают скидки и т.д. - в 85% случаев нихуя хорошего не жди, даже наоборот тебе на голову насрут в итоге, как бы ты не старался угодить
неблагодарное это дело, идти навстречу людям

Сьогодні отримав чергове замовлення, замовляю 6 раз, останні 4 замовлення були по 30гр., сьогодні приїхало 34+ бонусом як і обіцяли поклали кано-масло. Марті як продавця можу тільки рекомендувати! З приводу якості шиш готовий посперечатися з негативним відгуком, який є у гілці. Шиш робочий, мій високий толер пробиває (курю майже кожного дня, через бонг та інколи водний). Так він не "однобаночний" і звикаєш швидко (це само собою зрозуміло, як і від інших шиш) але своїх грошей він точно вартує.

Дивно хотіти за таку ціну VHQ індорну шишку, яка буде коштувати як мінімум в 2 рази дорожче.

Зрівняти мені є з чим, замовляв ще з останніх у Френка, у Тома та в "SHOP STAR SHOР" в свій час (З останнім я знайомий з 2017 і він досі на плаву, що мене сильно дивує, давним-давно у них в тг каналі я і познайомився з лабою).

Вкладення

• Screenshot_20250905_171959_Gallery.jpg
    Screenshot_20250905_171959_Gallery.jpg
    1.7 MБ · Перегляди: 7
  • Screenshot_20250905_171951_Gallery.jpg
    Screenshot_20250905_171951_Gallery.jpg
    1.5 MБ · Перегляди: 7
Сьогодні отримав чергове замовлення, замовляю 6 раз, останні 4 замовлення були по 30гр., сьогодні приїхало 34+ бонусом як і обіцяли поклали кано-масло. Марті як продавця можу тільки рекомендувати! З приводу якості шиш готовий посперечатися з негативним відгуком, який є у гілці. Шиш робочий, мій високий толер пробиває (курю майже кожного дня, через бонг та інколи водний). Так він не "однобаночний" і звикаєш швидко (це само собою зрозуміло, як і від інших шиш) але своїх грошей він точно вартує.

Дивно хотіти за таку ціну VHQ індорну шишку, яка буде коштувати як мінімум в 2 рази дорожче.

Зрівняти мені є з чим, замовляв ще з останніх у Френка, у Тома та в "SHOP STAR SHOР" в свій час (З останнім я знайомий з 2017 і він досі на плаву, що мене сильно дивує, давним-давно у них в тг каналі я і познайомився з лабою).
багато слів - мало конкретики... які сорта брав, у наявності? )

Цей раз за сорт я не уточняв, між запитанням індіка чи сатіва вибрав індіку. Минулі рази брав різні сорти: афган куш, білу вдову і дизель

Шалома братанікі, я чисто тих сортів, що люди пишуть,гн,ну я просто точно знаю, що то в кращому наполовину ті сорти,ну якщо приблизно в цій ціни,ще буває індорна дорога шишка більш менш соответствует,я обману не хочу,я кажу чесно,в мене гібриди,є більш сатіва,є більш індика, трави норм, більшості подобається, окрім одного випадку,я пояснив чому

Шалома братанікі, я чисто тих сортів, що люди пишуть,гн,ну я просто точно знаю, що то в кращому наполовину ті сорти,ну якщо приблизно в цій ціни,ще буває індорна дорога шишка більш менш соответствует,я обману не хочу,я кажу чесно,в мене гібриди,є більш сатіва,є більш індика, трави норм, більшості подобається, окрім одного випадку,я пояснив чому

Шалома,а де я заблокував тебе?В телеге?
Да но это ваше право же,той телеги больше нет так как того телефона нет,Я отписал просто ситуацию,так как есть так будет честно вот и все Добра и Мира вам Марти 😎
Шалома,а де я заблокував тебе?В телеге?

З 5-6 покупок тільки одна була з вакуумом, хоч тільки одна була відправлена в день оплати.
Купляв двічі масло і чомусь що на 70$ що на 50$ вийшла та сама кількість масла, хоча коли брав на 50 ще і грамову шишку кинули в пакєтікє.
Пропозиція про доплату за більш якісний стелс і пакування магазин не зацікавило, а отримувати 10+ грам без вакуума в пакеті , який обмотаний трусами з секонд-хенду мені не підходить
Шишки за свої гроші дійсно непогані, але моменти з сервісом, як і відповідь про підтвердження оплати через 10+ годин мене не влаштовує
Тому шляхи наші розійшлись

Останнє редагування:
В любом случае как по мне продавец, более чем ровный,Я россыпь брал, но даже меня,пробило,на часа полтора.но каждому свое так сказать.

З 5-6 покупок тільки одна була з вакуумом, хоч тільки одна була відправлена в день оплати.
Купляв двічі масло і чомусь що на 70$ що на 50$ вийшла та сама кількість масла, хоча коли брав на 50 ще і грамову шишку кинули в пакєтікє.
Пропозиція про доплату за більш якісний стелс і пакування магазин не зацікавило, а отримувати 10+ грам без вакуума в пакеті , який обмотаний трусами з секонд-хенду мені не підходить
Шишки за свої гроші дійсно непогані, але моменти з сервісом, як і відповідь про підтвердження оплати через 10+ годин мене не влаштовує
Тому шляхи наші розійшлись
Шалома братанікі, це брав ти не в мене,я масло один раз тільки продав і не тобі,я знаю кому, а трави так не їдуть, все в вакуумі,це чи ти попутав, чи знову чес не за що

Вступаюсь за Марті. За суперечливі ситуації завжди накидав зверху, наразі якість шишки покращилась. Продавцю респект, нехай продовжує:)

Охххх а пробу ваших красотулек сделаете в Одессу?)))

Назад
Зверху Знизу