Шишки Марти

Бо ти таке, щоб курити, не пробував, тобі це не приходить до смислів? Оце скажеш, але пагано що ти можеш відстоювати свою точку зору до останнього, можливо...
Повідомлення об'єднано автоматично:

На проби вже є люди, щоб не було надій на дарма

Без образ, просто так буває
Тут кожному своє, кому що подобається.

Замовив тут шишечки вдруге з радістю. Все моментально швидко та відповільно, за 2 дні шишки були вже на руках. Перша покупка теж було запакована без вакууму але надійно замотана ніякого запаху не було. На другій покупці вже був присутній вакуум і все було ще надійніше заховано. Щодо якості шишок це тверді 8/10, мінімальна кількість насіння з другої банки можна йти спати)) Продавцю дякую та окремий респект за швидку роботу і бонуси! Всім миру, поки найкращий зелений продукт по ціні/накуру що тут на прилавках бачив, беріть поки всьо не забрав))
F6CJBr7.png
F6C2U12.png

брав махорку для кана-випічки. махорка робоча)
якщо курити ---- з 2х-3х банок посміхає, пре на прикол, смаколики. не кашлюча, смак...на свою ціну
для кана-масла ---- 2 стакана на пачку масла. зі 180гр масла вийшло 162+гр кана-масла. це добрих 4-8 порцій (у мене мафіни)
дякую за махорку і добрий бонус)

брав махорку для кана-випічки. махорка робоча)
якщо курити ---- з 2х-3х банок посміхає, пре на прикол, смаколики. не кашлюча, смак...на свою ціну
для кана-масла ---- 2 стакана на пачку масла. зі 180гр масла вийшло 162+гр кана-масла. це добрих 4-8 порцій (у мене мафіни)
дякую за махорку і добрий бонус)
Це 80 грам трави на 8 мафінів ? І на скількох людей мафін ?
Вже появилося масло RSO, його можна у випічку спокійно добавляти

Це 80 грам трави на 8 мафінів ? І на скількох людей мафін ?
Вже появилося масло RSO, його можна у випічку спокійно добавляти
Я рахую стакан - ~30г)
Приблизно 60г трави на пачку масла. Далі це масло можно ітак їсти (дуже смачно), бо пройдего 2 етапи декарбоксилізації (чи якось так). Прожарка на 115градусів і кипячіння.
Ми зробили 8 мафінів.
Для новачка, думаю, 0.5 мафіна - нормально. 1 - інтенсивно.
я від двох - поплавився)

Взагалі, на пачку масла можно вбухати від 10 до 100 грамм шишек або трави

Я рахую стакан - ~30г)
Приблизно 60г трави на пачку масла. Далі це масло можно ітак їсти (дуже смачно), бо пройдего 2 етапи декарбоксилізації (чи якось так). Прожарка на 115градусів і кипячіння.
Ми зробили 8 мафінів.
Для новачка, думаю, 0.5 мафіна - нормально. 1 - інтенсивно.
я від двох - поплавився)

Взагалі, на пачку масла можно вбухати від 10 до 100 грамм шишек або трави
Робив 100 грам трави, слабо пруща, цигарка на одного. Вийшло 25 порцій масла, так пам'ятаю, це було давно

Робив 100 грам трави, слабо пруща, цигарка на одного. Вийшло 25 порцій масла, так пам'ятаю, це було давно
Ось щось на зразок того)

Я раз робив зі 100гр обрізків індорної гідри. Кекси вийшли такі, що 1 укус звалював з ніг недосвідчену людину)

Цього разу, звісно, слабше масло, але ціна - 5тирічної давнини, мене влаштувало. З шишками порівнювати нема сенсу, але ціна/якість - прийнятно

Покупал здесь шш, все понравилось, сервис и сами шш, довольно крепкие и курятся хорошо, за свои бабки отличное предложение.

Шалома братанікі, там проби завтра поїде хеппі та кетамін, побачимо відгуки,ще там покупцям даю, хто питає, після відгуків зложимо ціну

Шалома братанікі, там проби завтра поїде хеппі та кетамін, побачимо відгуки,ще там покупцям даю, хто питає, після відгуків зложимо ціну
Шальом) Ого а шо за хеппі таке?) Тай кетамін який саме можно трішки більше інформації будь ласка?)

Ото ви морозиво,хепі
Ноу, та кетамін це сектанти,якім поїде проби масла, вже в телеге за кетамін питають,бл. нах вам той кетамін,є речі цікавіше

Братанікі, кетамін,в мене ще мак плаче,якій кетамін,а літр кіслого стоїть годами,я за сезон максимально п'ятдесят кубов використовую, щоб собі гери зробити, може комусь кіслого треба, добре якщо метамфетамін робити з справжніми ефедринами,то тема,як у кіно

пробы Марьи Иванны краше будут))
Братанікі, кетамін,в мене ще мак плаче,якій кетамін,а літр кіслого стоїть годами,я за сезон максимально п'ятдесят кубов використовую, щоб собі гери зробити, може комусь кіслого треба, добре якщо метамфетамін робити з справжніми ефедринами,то тема,як у кіно

Переглянути вкладення 110463Переглянути вкладення 110467Переглянути вкладення 110465Переглянути вкладення 110468Переглянути вкладення 110469Переглянути вкладення 110471Переглянути вкладення 110470

я б такие фотки не выставлял бы , теон уже довыставлялся , нашли его через неделю после того как выставил такие же фотки .

Миру братанікі, запрошуємо протестерів затестити що маємо, кожна проба 4+гр,до двох шишек гр.і махорки 2,5, дякую за увагу, відправлення лише поштою,нп, делівері,міст, укрпошти.
Співпраця з гарантом вітається
ТГ.,,@Martilaba,,
Переглянути вкладення 94498Переглянути вкладення 94498Переглянути вкладення 94504Переглянути вкладення 94503Переглянути вкладення 94507
Переглянути вкладення 94509Переглянути вкладення 94510
Доброго времени суток, хотел бы записаться на пробу, я не про тестер на данном ресурсе, однако, есть более
15 репортажей, конкретно на шишки на других форумах, буду рад написать красиво и грамотно и сюда для вас!

Мои репортажи

👇 👇 👇

ЛЕГИОН ШИШКА

Доброго времени суток, хотел бы записаться на пробу, я не про тестер на данном ресурсе, однако, есть более
15 репортажей, конкретно на шишки на других форумах, буду рад написать красиво и грамотно и сюда для вас!

Мои репортажи

👇 👇 👇

ЛЕГИОН ШИШКА
Если интересно, могу предоставить доказательства, как наличия репортажей так и статуса про-тестера на другом ресурсе.

я б такие фотки не выставлял бы , теон уже довыставлялся , нашли его через неделю после того как выставил такие же фотки .
Шалома брази, може ти і правий,я просто годами на інших ресурсів, але краще бути обережним,підтримую

Там ті хто масло отримав, не беріть більше 1дц в кубі, це одна десята, якщо на кішку, якщо курити в три рази менше,ну це масло переважно для вейпу,перорально багато треба,в гішпанії, Франції таке масло до сотні євр. за куб чи мл.Я пробував там,ну в Чехії,там по 60 є.було і якість гірше ніж моє, як і шишулі, що в магазині, фуфло якесь, на руках ще можна щось нормально взяти

Порада, взяли маленьку голку,шістку з шприц двойка,воно в шприці,одів і капаєш обережно на булку чи хліб, запиваючи горячим кофе чай, краще кофе, кусок масло слівочного також поможе, краще усваюється

Десь 15 крапельок дост мені, не прибитим краще менше, десять

Назад
Зверху Знизу