Шишки Марти

Я получил вчера вечером. Курю сегодня розсып. Завтра на трезвую шишек покурю. Ну и завтра после завтра отпишу.
Пока могу сказать одно: розсыпушка приятная, как в старые добрые времена...

Шалома братанікі, один хтось не отримав пробу,XAT клявся божився, що позавчора буде репорт,нуль,ну як вірити,бл...
Щоб не втрачати віру в людей
Можу зробити в мінімальні терміни

Миру братанікі,є така шишш, якість агонь, на 5 з мінусом, але є зерна, десь 10 процентів,є десь пів кілограма,віддам дешевше,там чотири рослини,усі плюс мінус однаково
IMG_20250509_131659_187.jpgIMG_20250509_131654_024.jpgIMG_20250509_131649_568.jpgIMG_20250509_131633_284.jpg

Відгук на пробнік шш.
Отримав пробнік шш від шопу Марті. Прийшовши додому розгорнув стелс...чудове оформлення...безпалівне)) закинув на ваги..завірив номінально заявлену вагу пробніка із фактажною вагою...все зійшлось. На вид шш мають неймовірно апетитний зовнішній видосик)) видзвонив друга, для пробного покуру. Підготував зарання водний агрегат ламавой) значить корєш вже підскочив і взялись пробувати...оп і по першій баночці опущено...на вході заходить плавно не жорстко...штори зашторює сходу...відчуваю до козацького напасу не до тягнуть...бо вже вафлі...корєш більше хапає шш...його толлер явно вищий, що і замітно, бо першу банку опустив у норм стані))... І тут одразу почав засипати по другій...я все що осилив - це пів банки другого зробити...і мене вбрало нахуй...друган зробив повністю другу і третю банки...мене рознесло так, що я і ржати стрімався...корєш по ходу в ахуєнному настрою відплив по своїм дєлам...попросив трохи пригостити з собою...віддав все що залишилось...бо я то в основному на Пав приколясах сиджу...цього разу лише для різноманіття протестив, хай йому грець)))... Згадав так би мовити молодість, студентську, коли травичка була по два рази на день стабене)))...отже залишився дома сам...пре як ну його нах...аж перелякався...побіг на кухню в пошуках попуску... Нагріб всякої всячини і давай жерти як не в себе...але по відчуттям не попустило, а навпаки нагрібло ще більше...вирішив залізти до душу...може водичка попусте подумалось мені....і цього разу не помилився. Контрастний душ привів у чуства дотикові відчуття поверхні шкіри...а за цим і приземлився на землю всі інші відчуття...приліг на диван...врубив кіноху...і залип у екран...час від часу ловивши сміхоістерики в основному без причини...але такі ахуєнні, що аж до сліз пробирало))) давно так не ржав...супер))

по оцінкам:
стелс 10/10
якість шш 10/10
спілкування з адміністрацією шопу 10/10

Дяка шопу за довіру...однозначно всім раджу

Миру братанікі, запрошуємо протестерів затестити що маємо, кожна проба 4+гр,до двох шишек гр.і махорки 2,5, дякую за увагу, відправлення лише поштою,нп, делівері,міст, укрпошти.
Співпраця з гарантом вітається
Переглянути вкладення 94498Переглянути вкладення 94498Переглянути вкладення 94504Переглянути вкладення 94503Переглянути вкладення 94507
Переглянути вкладення 94509Переглянути вкладення 94510
С кайфом бы вписался на отправку, примеры 20+ работ на соседних форумах, могу скинуть в ЛС)))

Назад
Зверху Знизу