Шишки Марти

Миру братанікі, запрошуємо протестерів затестити що маємо, кожна проба 4+гр,до двох шишек гр.і махорки 2,5, дякую за увагу, відправлення лише поштою,нп, делівері,міст, укрпошти.
Співпраця з гарантом вітається
Переглянути вкладення 94498Переглянути вкладення 94498Переглянути вкладення 94504Переглянути вкладення 94503Переглянути вкладення 94507
Переглянути вкладення 94509Переглянути вкладення 94510
Внатуре, и меня на дизель или афган куш, лучше дизель но я подвинусь если место занято

Приветствую еще одного селлера аутом, который будет это выдавать за UHQ
Я не кажу, що це индор, це аут,теплиця,і я стверджую, готовий мірятись ху..., що я вирощую речі не гірше за індор, можна надати самому, нехай зацінить,з чого узагальнення, що індор краще,?Бо більше масла безпонтового,яке тільки на легені, нічого більше, це одна відмінність індору від ауту,я повірь,вирощував,я для себе і опту горіхи в боксику буває роблю, це все залежить від сеемечкі та заложеній в ній генетиці
Повідомлення об'єднано автоматично:

Шалома бро, візьмеш пробу?

Вітаю вас! З радістю опробую вашу комбопробу за інформативний і детальний тріп репорт, ось деякі приклади
Бро, напиши в личку

Приветствую. Скорейшего старта. Готов протетировать ваш стафф взамен напишу два Трип репорта с фото. Примеры репертуара в подписи🇧🇴
Бро,а де ту подпись подивитися?

Миру братанікі, запрошуємо протестерів затестити що маємо, кожна проба 4+гр,до двох шишек гр.і махорки 2,5, дякую за увагу, відправлення лише поштою,нп, делівері,міст, укрпошти.
Переглянути вкладення 94498Переглянути вкладення 94498Переглянути вкладення 94504Переглянути вкладення 94503Переглянути вкладення 94507
Привет. По новостям по Айситв сказали новый магаз с травкой залетел на секту и пробы раздаёт!!!! Стану на пробу ,отправка но вавой почтой.
Вот поимеры нелавних трип-репортов

Удачного открытия

Я не кажу, що це индор, це аут,теплиця,і я стверджую, готовий мірятись ху..., що я вирощую речі не гірше за індор, можна надати самому, нехай зацінить,з чого узагальнення, що індор краще,?Бо більше масла безпонтового,яке тільки на легені, нічого більше, це одна відмінність індору від ауту,я повірь,вирощував,я для себе і опту горіхи в боксику буває роблю, це все залежить від сеемечкі та заложеній в ній генетиці

Шалома бро, візьмеш пробу?

Бро, напиши в личку

Бро,а де ту подпись подивитися?
Якщо з телефону увімкни горизонтальну орієнтацію екрану на натисни на кнопку спойлеру 1000002182.jpg

Вітаю. Удачної та швидкої перевірки. Запишусь на пробу :1043269172:

Приклади репортів:

Запишусь на пробу ваших шишек/россыпи отправкой, более 20-ти примеров по натуре в подписи 🥷🏼

Добрый день! Желаю Вам удачного старта! Запишите пожалуйста на пробу под детальный репортаж в срок, примеры:

Приветик) Стану на пробу твоих соцветий с радостью. Интересно было бы покурить Дизель и Калаш)
имею уйму репортов по шишкам/гашишу/тгк маслу/вейпам и прочей тгк продукции:

+ Якщо є куди!

Запишите на тест отправкой в Запорожье

Назад
Зверху Знизу