Всім доброї ночі! Вітаю вас сектанти! Допоможіть вибрати аватар , ви мене знаєте як мафію (YMB - Yung Mafia Business) , Якщо мене взагалі хтось знає .
Вирішив встановити собі аватар , допоможіть вибрати найкращий варіант , я закріплю декілька варіантів , виберіть найкращий та напишіть цифру , всі коментарі відмічу вподобайкой! Всім дякую за увагу , бажаю гарної та тихої ночі!
+ Розіграш 5 USDT на крипту USDT( TRC20)! Пишіть в коментарі якій варіант вам сподобався найбільше і вкажіть до нього коментар " + до розіграшу " , вранці я рандомно виберу одного переможця та відправлю йому 5 USDT на usdt(trc20) гаманець , знаю копійки , але все ж таки халява.) Всім дякую за увагу , та вже вибачте що краду ваш час! Дуже захотілось оновити собі аватар!
P.S : Зображення було створено на сайте Bing Image Creator :
1.Варіант номер один!
2. Варіант номер два!
3. Варіант номер три!
4. Варіант номер чотири!
5. Варіант номер п'ять!
6. Варіант номер шість.
7. Варіант номер сім!
8. Варіант номер вісім!
9. Варіант номер Дев'ять.!
10. Варіант номер десять!
11. Варіант номер одинадцять!
І ще декілька варіантів і на цьому все!)
12.
13
14.
15.
16.
усьооо!!!
Вирішив встановити собі аватар , допоможіть вибрати найкращий варіант , я закріплю декілька варіантів , виберіть найкращий та напишіть цифру , всі коментарі відмічу вподобайкой! Всім дякую за увагу , бажаю гарної та тихої ночі!
+ Розіграш 5 USDT на крипту USDT( TRC20)! Пишіть в коментарі якій варіант вам сподобався найбільше і вкажіть до нього коментар " + до розіграшу " , вранці я рандомно виберу одного переможця та відправлю йому 5 USDT на usdt(trc20) гаманець , знаю копійки , але все ж таки халява.) Всім дякую за увагу , та вже вибачте що краду ваш час! Дуже захотілось оновити собі аватар!
P.S : Зображення було створено на сайте Bing Image Creator :
Будь ласка,
Увійти
або
.1.Варіант номер один!
2. Варіант номер два!
3. Варіант номер три!
4. Варіант номер чотири!
5. Варіант номер п'ять!
6. Варіант номер шість.
7. Варіант номер сім!
8. Варіант номер вісім!
9. Варіант номер Дев'ять.!
10. Варіант номер десять!
11. Варіант номер одинадцять!
І ще декілька варіантів і на цьому все!)
12.
13
14.
15.
16.
усьооо!!!