Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Через 15 хвилин кручу рандомайзер та розіграємо 5 USDT на крипту USDT TRC 20 , добавив тих хто писав + до розіграшу , якщо ще когось добавити то пишіть Протягом 15 хвилин , ще можу добавити в список! Учасників брав по порядку коментарів та надавав їм номер 1,2,3 и.т.д.
Всім доброї ночі! Вітаю вас сектанти! Допоможіть вибрати аватар , ви мене знаєте як мафію (YMB - Yung Mafia Business) , Якщо мене взагалі хтось знає .
Вирішив встановити собі аватар , допоможіть вибрати найкращий варіант , я закріплю декілька варіантів , виберіть найкращий та напишіть цифру , всі коментарі відмічу вподобайкой! Всім дякую за увагу , бажаю гарної та тихої ночі!
+ Розіграш 5 USDT на крипту USDT( TRC20)! Пишіть в коментарі якій варіант вам сподобався найбільше і вкажіть до нього коментар " + до розіграшу " , вранці я рандомно виберу одного переможця та відправлю йому 5 USDT на usdt(trc20) гаманець , знаю копійки , але все ж таки халява.) Всім дякую за увагу , та вже вибачте що краду ваш час! Дуже захотілось оновити собі аватар!
P.S : Зображення було створено на сайте Bing Image Creator :
Всім доброї ночі! Вітаю вас сектанти! Допоможіть вибрати аватар , ви мене знаєте як мафію (YMB - Yung Mafia Business) , Якщо мене взагалі хтось знає .
Вирішив встановити собі аватар , допоможіть вибрати найкращий варіант , я закріплю декілька варіантів , виберіть найкращий та напишіть цифру , всі коментарі відмічу вподобайкой! Всім дякую за увагу , бажаю гарної та тихої ночі!
Варіант номер 7 найбільше сподобався + Розіграш 5 USDT на крипту USDT( TRC20)! Пишіть в коментарі якій варіант вам сподобався найбільше і вкажіть до нього коментар " + до розіграшу " , вранці я рандомно виберу одного переможця та відправлю йому 5 USDT на usdt(trc20) гаманець , знаю копійки , але все ж таки халява.) Всім дякую за увагу , та вже вибачте що краду ваш час! Дуже захотілось оновити собі аватар!
P.S : Зображення було створено на сайте Bing Image Creator :