🎰Рулетка-Флуд📣 30 USD💲 или 5 г премиум шш на выбор! 💀Каждые 3000 сообщений приз!💀 Dreamers.club.cc🔝

Там в основному всі невживають мойшики ))
Раз заїхав на мойку вже останнім клієнтом, на часах було десь пів на 12ту ночі.

Відійшов в кімнату очікування і чую як хтось тисне на гудок в моїй машині - пім, пім, пім… сука.
Питаю що за хуйня, чувак каже в нас сіськаста робить, то вона лобовуху витирає ))

Короче, оказалось шо вони всі там потягнули водного, як почали кричати, неначе стадо мавп😂 ржав я там довго

Раз заїхав на мойку вже останнім клієнтом, на часах було десь пів на 12ту ночі.

Відійшов в кімнату очікування і чую як хтось тисне на гудок в моїй машині - пім, пім, пім… сука.
Питаю що за хуйня, чувак каже в нас сіськаста робить, то вона лобовуху витирає ))

Короче, оказалось шо вони всі там потягнули водного, як почали кричати, неначе стадо мавп😂 ржав я там довго
Это нормально бро для мойки)) ребятам тоже раслабляться как то нужно , но работа есть ответственность , по этому только самый скрытный нарк останеться оаботать , главное не воровать и не наебывать изза жадности , сколько таких было шо " я нечего не брал , та шоб я " а там камеры в каждом боксе ...ну вообще судьбу не наебешь)

Передвигаем по тихому , без шороха и топота)

Бля, треба зробити щоб той кулемет гатив, наприклад щоб слова вилітали 😁
То соляхи нада вьебать шоб рот как пулемет стрелял слова безпрерывно а дед не по соленой теме он и так норм валит)) 40к смс я считаю это пушечный яд)

То соляхи нада вьебать шоб рот как пулемет стрелял слова безпрерывно а дед не по соленой теме он и так норм валит)) 40к смс я считаю это пушечный яд)
Может он съездит в санаторий, тай я буду настигать его ))

Назад
Зверху Знизу