Їбать в тебе кулемет на руках ))Хімчистка салону автомобіля на пробу під репортаж![]()
Їбать в тебе кулемет на руках ))Хімчистка салону автомобіля на пробу під репортаж![]()
Там в основному всі невживають мойшики ))Пфф ну это уже по наркомански , яб до такого не додумался)
Ага раскажи мне , у меня 4года стаж и на каждой мойке где работал ,везде были наркоманы) и мутили и крутили шо токо не делали)Там в основному всі невживають мойшики ))
Раз заїхав на мойку вже останнім клієнтом, на часах було десь пів на 12ту ночі.Там в основному всі невживають мойшики ))
А я про, що в мене знайомих валом ))Ага раскажи мне , у меня 4года стаж и на каждой мойке где работал ,везде были наркоманы) и мутили и крутили шо токо не делали)
зате вам мабуть точно не скучноА я про, що в мене знайомих валом ))
Та розумієш кожен по своєму двінутийзате вам мабуть точно не скучно![]()
Это нормально бро для мойки)) ребятам тоже раслабляться как то нужно , но работа есть ответственность , по этому только самый скрытный нарк останеться оаботать , главное не воровать и не наебывать изза жадности , сколько таких было шо " я нечего не брал , та шоб я " а там камеры в каждом боксе ...ну вообще судьбу не наебешь)Раз заїхав на мойку вже останнім клієнтом, на часах було десь пів на 12ту ночі.
Відійшов в кімнату очікування і чую як хтось тисне на гудок в моїй машині - пім, пім, пім… сука.
Питаю що за хуйня, чувак каже в нас сіськаста робить, то вона лобовуху витирає ))
Короче, оказалось шо вони всі там потягнули водного, як почали кричати, неначе стадо мавпржав я там довго
Гарно бути йобнутим, багато чого так похуюТа розумієш кожен по своєму двінутий
В мене колись подруга була шорохова наташкаПередвигаем по тихому , без шороха и топота)
Прочитав спочатку «шороховата»В мене колись подруга була шорохова наташка
Шуршала по тихой ))) наташки они такие)В мене колись подруга була шорохова наташка
Ахерена була мала таких мало шороховала конкретноПрочитав спочатку «шороховата»![]()
Шороховата Ната ,и так пиздато ...так пиздато)Прочитав спочатку «шороховата»![]()
В піздатості діє статистика, більше малих більше шансів шо будуть нормально шуршатиАхерена була мала таких мало шороховала конкретно
Статистика має плюс до до і мінус послеВ піздатості діє статистика, більше малих більше шансів шо будуть нормально шуршати![]()
Бля, треба зробити щоб той кулемет гатив, наприклад щоб слова виліталиСтатистика має плюс до до і мінус после
То соляхи нада вьебать шоб рот как пулемет стрелял слова безпрерывно а дед не по соленой теме он и так норм валит)) 40к смс я считаю это пушечный яд)Бля, треба зробити щоб той кулемет гатив, наприклад щоб слова вилітали![]()
Может он съездит в санаторий, тай я буду настигать его ))То соляхи нада вьебать шоб рот как пулемет стрелял слова безпрерывно а дед не по соленой теме он и так норм валит)) 40к смс я считаю это пушечный яд)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.