DN1PRYAN1N
Быдлятина
Заслужив статус за ненормативну лексику )) В чаті секти знайомі були колись )Оце ти статус взяв собі...в мене все добре ми знайомі?)
Заслужив статус за ненормативну лексику )) В чаті секти знайомі були колись )Оце ти статус взяв собі...в мене все добре ми знайомі?)
Я слышал ты вроде шоп кинул или то не ты?)Заслужив статус за ненормативну лексику )) В чаті секти знайомі були колись )
Я где-то читал что он шоп кинул, возможно я ошибаюсьСерьезно серьёзно... Вот это статус яркий
Кинув шопЯ слышал ты вроде шоп кинул или то не ты?)
Ну таке, як би ж то на Державній Мові ) Я вже написав що б мені змінили, пообіцяли змінити )Серьезно серьёзно... Вот это статус яркий
Читало читало і не дочитали?Я где-то читал что он шоп кинул, возможно я ошибаюсь
А мне похуй,я на каком языке пишу тут ,на том же языке и в окопах хуярил против пидаров.Кинув шоп
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ну таке, як би ж то на Державній Мові ) Я вже написав що б мені змінили, пообіцяли змінити )
Читало читало і не дочитали?
Та мне как то всё равно что, кто и какКинув шоп
Ну таке, як би ж то на Державній Мові ) Я вже написав що б мені змінили, пообіцяли змінити )
Читало читало і не дочитали?
Ну це діло твоє) Головне що в окопі хуярил, респект та повага, Слава Україні !А мне похуй,я на каком языке пишу тут ,на том же языке и в окопах хуярил против пидаров.
Героям слава!Ну це діло твоє) Головне що в окопі хуярил, респект та повага, Слава Україні !
Не знаю не знаю, ти ж спитав чомусь, хоча ти не впевнений і тобі байдуже) А так я не розумію навіщо ти задав це питання у цій темі ))Та мне как то всё равно что, кто и как
То ж так буває що поробишнужно же написать что то вроде бы
я не можу повірити в це, які люди?!То ж так буває що поробиш
Надомной только что пролетели и вертушки за ними в догонкуНе знаю не знаю, ти ж спитав чомусь, хоча ти не впевнений і тобі байдуже) А так я не розумію навіщо ти задав це питання у цій темі ))
Знову ці підари запустили цих карлсонів сука
Затишшя, у всіх напевно тривога або не у всіх, просто ніхто не хоче грошей чи преміального стафу ?)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.