МультиКекс
Гуру
Обычный форум, женщины есть, но их тут не многово первых, не люблю ноющих телок. а во вторых, я буквально вчера зарегистрировался, для меня вообще ничего не понятно здесь пока
Обычный форум, женщины есть, но их тут не многово первых, не люблю ноющих телок. а во вторых, я буквально вчера зарегистрировался, для меня вообще ничего не понятно здесь пока
я понимаю. к женщинам отношусь с уважением, а к обиженным тёлкам с презрениемОбычный форум, женщины есть, но их тут не много
Чим тобі допомогти, можливо підказати новачку щось?во первых, не люблю ноющих телок. а во вторых, я буквально вчера зарегистрировался, для меня вообще ничего не понятно здесь пока
та я вже трошки починаю розбиратися, дякую! і дуже тобі вдячний за репутацію! насправді я не конфліктний, просто так вийшло...Чим тобі допомогти, можливо підказати новачку щось?
Так буває, всі ми є різні в тому і ізюминка наша )))та я вже трошки починаю розбиратися, дякую! і дуже тобі вдячний за репутацію! насправді я не конфліктний, просто так вийшло...
Тримай але міцно щоб не втікалаВсім ку, дайте в мені трішки репутації![]()
Тримаю крепко як дівку за сідниціТримай але міцно щоб не втікала
То є нормально якщо попка тугенькаТримаю крепко як дівку за сідниці
Ну ты тоже не иди по жизни с предвзятостью) все люди разные, но все одинаково хотят в этой жизни)я понимаю. к женщинам отношусь с уважением, а к обиженным тёлкам с презрением
І сміх і гріхТо є нормально якщо попка тугенька
Сказав як відрізав красавчик ураНу ты тоже не иди по жизни с предвзятостью) все люди разные, но все одинаково хотят в этой жизни)
Прочитай уважно правила бро бо тут нюансІ сміх і гріх
Да нюанс на 5 слов в сообщении как у клад сиди когда-тоСказав як відрізав красавчик ура
Повідомлення об'єднано автоматично:
Прочитай уважно правила бро бо тут нюанс
Та читав, багато слів потрібно, але буває нема часу ))Прочитай уважно правила бро бо тут нюанс
я тобі плюс дав чи мінус?Та читав, багато слів потрібно, але буває нема часу ))
Та да вірю знаю поні маю чи осла)))Та читав, багато слів потрібно, але буває нема часу ))
Та как раз сейчас времени полно, везде тоже не успеешьТа читав, багато слів потрібно, але буває нема часу ))
О бля ты любишь эти наборчики слов)Тут і там шум і гам якщо так
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.