I hate lies
Гуру
Я щасливий що зараз живу норм, а міг би в памперси пісятися після такогоЗ віком розумієш шо нах ті драки, але інколи так дебілів хочеться пиздити![]()
Каже врачякьи не шапка то була тобі шапка, я тоді був в шапці була осінь ,
Я щасливий що зараз живу норм, а міг би в памперси пісятися після такогоЗ віком розумієш шо нах ті драки, але інколи так дебілів хочеться пиздити![]()
Иногда даже мелочи спасают нашу жизнь броЯ щасливий що зараз живу норм, а міг би в памперси пісятися після такого
Добре шо шапка, добре шо так. Значить ше треба твоя енергія в світі )Я щасливий що зараз живу норм, а міг би в памперси пісятися після такого
Подержал так подержал)) ахахДобре шо шапка, добре шо так. Значить ше треба твоя енергія в світі )
Шоб не був зовсім дурним![]()
Тримаю баланс, щоб сильно не розхвалити і не образитиПодержал так подержал)) ахах
Аххааа аххааа та бачиш все ж дія і наслідки....якби не пив не ліз би в драку не лізти в драку поїхав додому до дівчини а не в лікарню, це цікавий процес нашого виборуДобре шо шапка, добре шо так. Значить ше треба твоя енергія в світі )
Шоб не був зовсім дурним![]()
Синька лох , но пить не брошу))Аххааа аххааа та бачиш все ж дія і наслідки....якби не пив не ліз би в драку не лізти в драку поїхав додому до дівчини а не в лікарню, це цікавий процес нашого вибору
То добре шо клепка на місці, засвоїв урока і тепер з нами тут )Аххааа аххааа та бачиш все ж дія і наслідки....якби не пив не ліз би в драку не лізти в драку поїхав додому до дівчини а не в лікарню, це цікавий процес нашого вибору
Який саме, то що шапка була, чи то що тут з нами ?)Правельный выбор сделал дед)) ура ура ура)
Два в одном))Який саме, то що шапка була, чи то що тут з нами ?)
це точно так і є, наслідки бувають різні від тих драк )На форуме лучше чем в драке))
Нормально так я тут з стількома людьми познайомився багато чого нового дізнався)))Правельный выбор сделал дед)) ура ура ура)
Да я норм шарю пар костей не ломить, шапку вдягнув єдиний з компашкиЯкий саме, то що шапка була, чи то що тут з нами ?)
Правильний варіант ) але ж інколи так хочеться вмазати якомусь дебілуТа ну их нахуй , развернусь и молча уйду , нежели лезть в залупу)
Это же отлично бро)) я так природнился к лабе)Нормально так я тут з стількома людьми познайомився багато чого нового дізнався)))
Да я норм шарю пар костей не ломить, шапку вдягнув єдиний з компашки
Особенно когда напьсю да кулаки чешуться а голова не соображаетПравильний варіант ) але ж інколи так хочеться вмазати якомусь дебілу![]()
Бог надів ту шапкуДа я норм шарю пар костей не ломить, шапку вдягнув єдиний з компашки
Так душа іноді мені чотко каже що зробитиБог надів ту шапку![]()
Точнее и не скажешь бро)) реально кто в рубашке родился, а дед в шапке)Бог надів ту шапку![]()
Всім підказує, а буває ще інфу через людей доносить, шоб навєрнєка дойшлоТак душа іноді мені чотко каже що зробити
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.