Аналогичный вопрос)Шо тут без мене робиться
Доброго ранкуЕдем дарова всем
Та як як , хуевато , но жить можно, хочу похмелиться а нету(( и слава богу,бо похмелье это новая пьянка)Доброго ранку
Шо як здоров'я в тебе як ранок
Та шо я норм я вчора ліг рано спати голова боліла від пивкаТа як як , хуевато , но жить можно, хочу похмелиться а нету(( и слава богу,бо похмелье это новая пьянка)
Ты там шо?)
Не всі - Доброго ранкуЛюди добрі - доброго ранку йоу
може то пиво таке, або дозування було перебільшене.Та шо я норм я вчора ліг рано спати голова боліла від пивка
Так то був мікс бір, фу знову мінус в моєму вибиті лишилося опісля і віденське...може то пиво таке, або дозування було перебільшене.
Треба писати скаргу на шоп
Хорошего по немножкуТак то був мікс бір, фу знову мінус в моєму вибиті лишилося опісля і віденське...
Та шож у тебя она постоянно болит?))Та шо я норм я вчора ліг рано спати голова боліла від пивка
Не всі - Доброго ранку
Та в мене травми цей боксТа шож у тебя она постоянно болит?))
У меня ваще не когда голова не болит
Тьфу тьфу тьфу
Ооо так ты боксер?) Хуясе норм))Та в мене травми цей боксбоком вилазить
Трошки займався не багато, напився вліз в драку порозкидав тіпов в мені трубою як уєбали по бошці..от і приїхалиОоо так ты боксер?) Хуясе норм))
Сколько занимался боксом?
З віком розумієш шо нах ті драки, але інколи так дебілів хочеться пиздитиТрошки займався не багато, напився вліз в драку порозкидав тіпов в мені трубою як уєбали по бошці..от і приїхали
Ахуеть , путь самурая прошел)Трошки займався не багато, напився вліз в драку порозкидав тіпов в мені трубою як уєбали по бошці..от і приїхали
Это не отьемлимая часть жизни)З віком розумієш шо нах ті драки, але інколи так дебілів хочеться пиздити![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.