I hate lies
Гуру
Давай, мені самому цікаво як будеЗараз як підрахую всі слова які ти написав
Давай, мені самому цікаво як будеЗараз як підрахую всі слова які ти написав
Хорошего по немножко, а мефедрона на дорожкуОчень тяжко, солярка выматывает а тут именно просто достаточно сделать новую дорожку
Не пробував мефі поняв шо точно не будуХорошего по немножко, а мефедрона на дорожку
Кришу рве, їбатись тягне. Хочеться ше і шеНе пробував мефі поняв шо точно не буду
Та сама півіпі на тількі одна складова інша все понятноКришу рве, їбатись тягне. Хочеться ше і ше
Може бути, але пвп не пробувавТа сама півіпі на тількі одна складова інша все понятно
То по твоїм характеристикам мефа точно воноМоже бути, але пвп не пробував
Один раз взяли клад, але помилились і там було пвп, то змили в унітаз.То по твоїм характеристикам мефа точно воно
Краще вже траву курити ніж цеОдин раз взяли клад, але помилились і там було пвп, то змили в унітаз.
Кєнт сказав шо мєф дєтский лєпєт
Дада ну к мяу это применимо хотя бы)Хорошего по немножко, а мефедрона на дорожку
Кожен день будемо вносити по трохуПотрошку писати потрібно щоб було чотко все так
Тут і там шум і гам так буваєКожен день будемо вносити по троху
Бачу у Вас зʼявився ліричний відступТут і там шум і гам так буває
Та у него есть шаблонный набор хуй переплюнешБачу у Вас зʼявився ліричний відступ
Так воно буває, ніхто точно не знає, але то є так і так воно булоТа у него есть шаблонный набор хуй переплюнеш
оказывается это не так страшно как описывают)Всё круто, хорошее питание + спорт.
Психологическая зависимость сильная.
Жизненные приоритеты вытащили )
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.