Ну нафармил ее непроизвольно.., но это не точно )
Так в том то и дело, что да, я думал это «репутация», дается только магазинами для своих покупателей, а тут оно вот как, добрые люди накидали, еще й лайков насыпали. Я рассчитывал за пару дней статус получить - а оно за пару часов вышло. И со стороны теперь кажется что это был «байт» на репутациюНу нафармил ее непроизвольно.., но это не точно )
Це до моменту поки тобі замість 10 не поставлять 9бля но как же они душу греют, эти лайкосики та вбодобаїньки. як маленькі промінчики простої радості. блимць - шматочок позитивної емоції згенерувався у відповідному ядрі лімбічної системи мозку. Тим самим Він створив собой природню противагу негативній емоції, яка між іншим вже давно та впевнено фонить з сусіднього ядра, а саме із аміґдали (воно ж - мигдалина, або мгдалевидне тіло) . і от виходить шо оцей лайкосик, казалось би нікчемний, ніочьомний - по факту робить те ж саме що і табла антидепресанту - одномоментний всплєск серотоніна. та ще і у природній спосіб.
я гадаю що ті, хто має звичку щось постить адекватне більш менш регулярно, за що народ ставить лайки, то ці люди точно мають ліпший сон і менше вживають наркотиків.
То нетрезвый недокрут.Це до моменту поки тобі замість 10 не поставлять 9![]()
раджу тобі заїжджати на місцеві флюділкі. буде в тебе тоді і статус крутий і репутація заоблачна, а главне шо мозгі для цього не треба напрягать.
Просто общайся с людьми и все будет гудПриветствую.
Чутка разобрался уже со «статусами» - но не понимаю что такое «репутация».
На что она влияет и как ее получить?
Чимось схоже на, перепрошую, тщеславие, але то таке головне не перегинати палку.бля но как же они душу греют, эти лайкосики та вбодобаїньки. як маленькі промінчики простої радості. блимць - шматочок позитивної емоції згенерувався у відповідному ядрі лімбічної системи мозку. Тим самим Він створив собой природню противагу негативній емоції, яка між іншим вже давно та впевнено фонить з сусіднього ядра, а саме із аміґдали (воно ж - мигдалина, або мгдалевидне тіло) . і от виходить шо оцей лайкосик, казалось би нікчемний, ніочьомний - по факту робить те ж саме що і табла антидепресанту - одномоментний всплєск серотоніна. та ще і у природній спосіб.
я гадаю що ті, хто має звичку щось постить адекватне більш менш регулярно, за що народ ставить лайки, то ці люди точно мають ліпший сон і менше вживають наркотиків.
Ага тока за баблоНа раздачу пробников соли
зачем?Еще покажу как она отнимаеться..
Демонстрация функции. Что б знал что не только повышать репутацию можно а и понижать.зачем?
и это правильноДемонстрация функции. Что б знал что не только повышать репутацию можно а и понижать.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.