Репутация влияет на твой статус.Приветствую.
Чутка разобрался уже со «статусами» - но не понимаю что такое «репутация».
На что она влияет и как ее получить?
Репутация, это такой предмет..Приветствую.
Спасибо большое, а как я могу взамен тебе дать репутацию?Репутация влияет на твой статус.
Чтобы её получить Я скидываю прикольные клипы с музыкой некоторые скидывают статьи. Трипы можно скидывать смешные картинки я когда-то скидывала мультики главное чтоб нравилось тем кто смотрит ленту.
Будешь другим насыпать репутацией будут и тебе насыпать
На тебе для начала![]()
Перед тем как собирается написать сообщение там есть такой кубик написано репутация и лупаСпасибо большое, а как я могу взамен тебе дать репутацию?
Разобрался, только у меня максимум 5. Спасибо Вам мадам, пролили свет на эти технологииПеред тем как собирается написать сообщение там есть такой кубик написано репутация и лупанажимаешь на неё и там где плюсик внёс столько сколько хочешь поставить максимум 10. Не знаю понятно я объяснила или нет ну пыталась
![]()
Рада помочьРазобрался, только у меня максимум 5. Спасибо Вам мадам, пролили свет на эти технологии
друже, не туди дав)
раджу тобі заїжджати на місцеві флюділкі. буде в тебе тоді і статус крутий і репутація заоблачна, а главне шо мозгі для цього не треба напрягать.Приветствую.
бля но как же они душу греют, эти лайкосики та вбодобаїньки. як маленькі промінчики простої радості. блимць - шматочок позитивної емоції згенерувався у відповідному ядрі лімбічної системи мозку. Тим самим Він створив собой природню противагу негативній емоції, яка між іншим вже давно та впевнено фонить з сусіднього ядра, а саме із аміґдали (воно ж - мигдалина, або мгдалевидне тіло) . і от виходить шо оцей лайкосик, казалось би нікчемний, ніочьомний - по факту робить те ж саме що і табла антидепресанту - одномоментний всплєск серотоніна. та ще і у природній спосіб.Репутацию можно считать разновидностью лайков.
Возможно влияет на самооценку.
доречі, кому ця моя думка відгукнулась чи видалась цікавою, то ставте вподобайку, не тупіть)) воно ж бля не трудно зате як кориснио.бля но как же они душу греют, эти лайкосики та вбодобаїньки. як маленькі промінчики простої радості. блимць - шматочок позитивної емоції згенерувався у відповідному ядрі лімбічної системи мозку. Тим самим Він створив собой природню противагу негативній емоції, яка між іншим вже давно та впевнено фонить з сусіднього ядра, а саме із аміґдали (воно ж - мигдалина, або мгдалевидне тіло) . і от виходить шо оцей лайкосик, казалось би нікчемний, ніочьомний - по факту робить те ж саме що і табла антидепресанту - одномоментний всплєск серотоніна. та ще і у природній спосіб.
я гадаю що ті, хто має звичку щось постить адекватне більш менш регулярно, за що народ ставить лайки, то ці люди точно мають ліпший сон і менше вживають наркотиків.
Тонко )Приветствую.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.