Репорт-порівняння штампів кокаїну Barcelona та N77 від Morales

Sirius

Гуру
Повідомлення
10 075
Вподобайки
14 403
Репутація
8 027
Бали
3 430
Продавець: Morales
Підтримка: taiga
Гілка магазину: Тестер: Ч/32 років /64 кг/ 174 см
Толлер/Кросс-толлер: Нульовий
ПАР: Кокаїн
Спосіб вживання: Назально
Заявлена вага: 1 г Barcelona + 1 г N77
Фактична вага: відповідає заявленій

Передісторія:

Подав свою кандидатуру на тест кокаїну штампу Barselona, коли роздавали клади. Клад забрати не міг в силу певних обставин. Від нього відмовився. Але продавець запропонував відправити. При тому не лише 1 г Barcelona, а ще й 1 г N77. За що велика дяка та повага!

Відправлення отримав Новою Поштою. Вдома відкрив. Стелс дуже гарний. Не прощупується. Та і вцілому такий стелс, скоріше за все, можна спалити, лише по наводці. Надійний.

Вдома перевіряю відповідність ваги. Все як має бути у обох штампів.

BARCELONA
photo_2025-08-17_11-38-07.jpg

N77
photo_2025-08-17_11-38-13.jpg

Так як на дані штампи уже написана достатня кількість репортів окремо на кожен, то я вирішив зробити порівняння. Буде без таймінгів - сама суть.

Органолептика:

Barcelona
- білосніжний, пухкий як сніг, що тільки випав. Також присутні невеликі грудочки - такі ж самі білосніжні. Сам горіх сухий, я б сказав, що немає навіть потреби в просушуванні. При подрібненні майже не липне. Запах класичний кокаїновий, з присутніми нотками розчинників алкалоїдів коки.
photo_2025-08-17_11-38-11.jpg
photo_2025-08-17_11-38-09.jpg

N77 - Білі з легким перламутровим відтінком пластівці. Дещо вологі - в ідеалі юзеру потрібно просушити їх на нагрітій в мікрохвилівці тарілці. Тут запах більш виражений, але знову ж таки - класичний кокаїновий.
photo_2025-08-17_11-38-15.jpg
photo_2025-08-17_11-38-16.jpg

Ефекти:

❗ Попередження - це лише моя субʼєктивна думка❗

(Дозування використовував від 30 до 60 мг)

Barcelona
- мʼяка, приємна ейфорія, з нотками благородності. Гарно виражена емпатія. Стимуляції мінімум. Можна спокійно лежати та говорити, обійматись зі своєю половинкою. Пік приходить поступово та плавно. Без скачків та перепадів. В другій половині таймінгу одного підходу - приходить умиротворення. Можна спокійно взаємодіяти з соціумом. Повільний спад. Бажання догону виражене середньо. Роздратованість після закінчення відсутня. Тривалість дії - 50-60 хв.

N77 - стимуляція більш виражена ніж ейфорія. Тут нотки благородності я не відчув. Накриває швидше. Хочеться рухатись та багато говорити. Але взаємодія з соціумом, скоріше за все була б не комфортною. Викликає більше сексуальне збудження ніж
“Barcelona”. Бажання догону виражене сильно. Є роздратування після закінчення дії, якщо не доганятись. Дія 30-40 хв.

Висновок:

Barcelona сподобався більше. Це така собі приємна молода красуня з шармом та грацією, яка принесене тобі ніжну та плавну насолоду. Створить тобі зустріч з романтичним вайбом після робочого дня.

N77 сподобався дещо менше. Це така собі дама з досвідом яка діє завжди різко і впевнено. Ти відкриваєш двері після роботи - а вона уже гола і готова до ваших задоволень.

Загальні оцінки:

Спілкування з продавцем/сапортом: 11/10

taiga - достойний сапортище. Morales - взагалі створив максимально гарне враження. Я впевнений, що цей магазин чекає успіх.

Стелс: 9/10

Відповідність ваги: 10/10

Оцінки особливостей штампів:

Barcelona

Органолептика: 9,5/10
Ефекти: 9,5/10

N77
Органолептика: 9,5/10
Ефекти: 8,5/10

Останнє редагування:
P.S. Можливо через деякий час додам тест реактивами, чекаю на їх доставку. Але результати тестів реактивами також можна глянути в інших тестерів.

Не спалила себя такими космическими количествами кокаина

P.S. Можливо через деякий час додам тест реактивами, чекаю на їх доставку. Але результати тестів реактивами також можна глянути в інших тестерів.
Привет! Отличный репорт, спасибо!

• Вподобайка
Реакції: Sirius

Sirius

Балів: 10
    И вам ещё раз спасибо)
Назад
Зверху Знизу