Расклад

Головне ніяких доків не підписуйте, навіть якщо вам ламають ребра і вибивають зуби. Зуби вставити, ребра заростуть, а з домовини не виберетеся

Сучасні проблеми вимагають сучасних рішень. Потрібно в кишах носити торпеду про запас і у випадку небезпеки швидко навалити в труси і обмазатись кавелдиками з ніг до голови. Ніхто вас не зачіпить тоді точно. Так, можливо буде неприємно для гордості та его, але гордість і его - це підараси, яких треба щімити з ранніх літ, щоб просвітитись і стати вільним. Ось така хуйня, малята.

Сучасні проблеми вимагають сучасних рішень. Потрібно в кишах носити торпеду про запас і у випадку небезпеки швидко навалити в труси і обмазатись кавелдиками з ніг до голови. Ніхто вас не зачіпить тоді точно. Так, можливо буде неприємно для гордості та его, але гордість і его - це підараси, яких треба щімити з ранніх літ, щоб просвітитись і стати вільним. Ось така хуйня, малята.
ой, знаю я одного чувака, якого бусифікували і він в тцк обмазався гівном, відпетляв, ходить по києву як ні в чому не бувало

ой, знаю я одного чувака, якого бусифікували і він в тцк обмазався гівном, відпетляв, ходить по києву як ні в чому не бувало
Красавчик! Плюс це краще в бусіку робити, щоб вони потім ще відмивали сморід)) А також як тільки підійшли до тебе на вулиці, то попередити - сказати що дніще рве і біжиш на сральник терміново, що не ручаєшся за те, що буде якщо вони тебе затримають)

Похуй заебался настилом стелить
Повідомлення об'єднано автоматично:

Бухич!)

Без-назви-1.jpg
Разменивает копейки в разливной ?

• Haha
Реакції: Istina

Istina

Балів: 5
Данная картина очень хорошо описывает бытие на ближайшее время думаю, зельценский будет отправлять думаю на то чтобы из из вас делалась колбаса и фаршик, как-то так. Ну больше похоже на предупреждение, а для кого-то это инструкция
c4e237aa-8ccc-421d-8f9a-45b934618d4c.jpeg
нахуй надо такие расклады

Назад
Зверху Знизу