А зараз встигаю ?Йоу
Давайте 97
Я не вихваляюся але я юзер з досвідом в 7 роківТут уже половина бросают, пару лет на синтетике и гайки
Повідомлення об'єднано автоматично:
Rogash ты залупа
шо случилось?Van Var Cannnabisss jooo truloo Borodalirika Агнесса Искре Borborigmo Altim€ter ggell togo Kelskiu Inkvizitor Rizeon Cook Planowik Яни Tonycaponi Rogash Sereban n1ghtmare SICARIO eDRONDONDON C A S aeternumh MadMax1252 Morshynskaya cvvshow3@gmai Bazz13 Gavriil AlinaTrans Chaktilidze hot_guarani? floki GanjANGOA roman0102 Kropotkin ReadyOrNot Paul333
Хорошего тут мало) Я траву лет 15 курю а химозу пару лет назад переел тут и отбило желание)Я не вихваляюся але я юзер з досвідом в 7 років
Призыв на рулюшо случилось?
Если по немного то норм, но я комбо жесткие делал типа соль+спайс или фен+лсд+шшЦе добре що хімію рідко вживається, або не вживається її взагалі.
Ах ти ж овєрдозний бездознікЕсли по немного то норм, но я комбо жесткие делал типа соль+спайс или фен+лсд+шш
Последнее комбо оказалось фаталити
Моє фатальне комбо цеЕсли по немного то норм, но я комбо жесткие делал типа соль+спайс или фен+лсд+шш
Солидно, на таком не грех и подвязать)Моє фатальне комбо це
Амф+кет+мдма+кокос
Бро я це все за один вечір в себе закину та на наступний день психіці була пезда!!Солидно, на таком не грех и подвязать)
Оце мабуть в тебе приход був, кайф, а потім отходняки такі що на стінки лізеш, я кілька разів від подібних "коктейлів" теж ледве ласти не склеїв...Если по немного то норм, но я комбо жесткие делал типа соль+спайс или фен+лсд+шш
Та не тот микс что с кетом ето темаОдним словом, все що є занадто то не здраво, потрібно просто знати якусь міру, але це є вибір кожного окремо взятого індивідуума.
Честно говоря микс с кетом не пробовалТа не тот микс что с кетом ето тема
От солей со спайсом казалось что салют из микроинсультов в голове)Оце мабуть в тебе приход був, кайф, а потім отходняки такі що на стінки лізеш, я кілька разів від подібних "коктейлів" теж ледве ласти не склеїв...
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.