Просто роздуми про вічне

Steve Jobs

Сектант
Повідомлення
44
Вподобайки
94
Репутація
230
Бали
244
Треба мати щастя повернутися додому

Повернутися додому — це, виявляється, не право. Це не обов’язок. І навіть не заслуга. Це — щастя. Велике, тихе, хрупке щастя.

Я про це думаю щодня. І що ближче смерть — тим чіткіше усвідомлення: не всі повернуться. Дехто вже не повернувся. А дехто, можливо, ще лежить десь на "сірій зоні", без імені, без хреста і без молитви. І найбільше, чого їм тепер можна побажати — це повернення тілом додому. Щоб не залишитися на чужій, розритій, зневаженій кацапом землі.

Я не боюся померти. Але я боюся зникнути. Боюся лишитися десь у воронці, під уламками, у списках безвісти зниклих... Боюся, що рідні не знатимуть, де я. Що не зможуть попрощатися. Що близькі навіть не матимуть місця куди можна прийти і пом'янути...

Повернутися живим — це щастя.
Але якщо вже не судилося прийти живим, то хоча б повернутися так... Щоб рідний край прийняв тебе назад. Щоб твій вдома могли вшанувати пам'ять . Бо навіть смерть заслуговує на людське обличчя.

Ми тут - це розуміємо. Коли дивишся на побратима, з яким вчора ділив хліб, а сьогодні тільки його бронік і кривава форма — розумієш, що життя — миттєве, крихке, випадкове. І що щастя — це навіть не жити. А мати шанс бути знайденим і повернутим.

Хто читає це — просто згадайте нас. Згадайте, що ми тут. Що ми воюємо не тільки за землю. Ми воюємо за право повернутися. У будь-якому вигляді.

Вічна слава полеглим!Берці.png

Ми воюємо за право повернутися. У будь-якому вигляді.
Слышал информацию что погибших солдат числят как безвести пропавших не выплачивая обещанную компенсацию родственникам?

Слышал информацию что погибших солдат числят как безвести пропавших не выплачивая обещанную компенсацию родственникам?
Если нету тела, то не могут признать бойца погибшим. Исходя с этого нету и выплат.
По этому, стараемся вынести хоть часть какую-то, что бы провели ДНК экспертизу и признали человека погибшим.

В бюджете нет денег на выплаты ,только себе на зарплаты.У коллеги сын погиб ,так пришлось адвоката нанимать,за огромные баблища ,что бы вырвать выплаты за погибшего.ЗЕлебобики только загоняют на убой ,а дальше ты им не нужен.

В бюджете нет денег на выплаты ,только себе на зарплаты.У коллеги сын погиб ,так пришлось адвоката нанимать,за огромные баблища ,что бы вырвать выплаты за погибшего.ЗЕлебобики только загоняют на убой ,а дальше ты им не нужен.
Та бля бабок нихуя нету чинари хуярю!

Назад
Зверху Знизу