Прошу допомоги сектантів

Подгоню если надо, я ее бу за лесю взял, снаружи слегка потерта а внутри и замки идеал и качество намного лучше чем сейчас болт делает

Есть еще чехол уклоновский, если навыворот одеть полностью черный и от дождя защитит

Подгоню если надо, я ее бу за лесю взял, снаружи слегка потерта а внутри и замки идеал и качество намного лучше чем сейчас болт делает
У мене є болтовська хороша теж
Якщо буде треба для бригади теж для препаратів крові,то маякну

Может на рыбалку майнем, нах
нам тот евак. Как у тебя с
эрекцией?

Вкладення

• 17412831117404986910670279023422.jpg
    17412831117404986910670279023422.jpg
    2.7 MБ · Перегляди: 7
Нашол где искать

Любі друзі, таке питання.
Може є у когось непотрібний спальний мішок або великий рюкзак?
Збираюсь знову на евак їхати, а мій рюкзак на жаль не вижив з минулого разу. Бо 11го вже буду відчалювати без норм рюкзака пиздець.
А вже там була виходить ?
Які обезболи там є ?
Варто брати з собою в аптечку налбуфін/морфін/трамадол/бупренорфін/ кетамін порошок ?

А вже там була виходить ?
Які обезболи там є ?
Варто брати з собою в аптечку налбуфін/морфін/трамадол/бупренорфін/ кетамін порошок ?
Бери! Окрім кетаміну. Сподіваюся не знадобиться і просто віддаси медикам)
Краще купи 3 шт якісних турнікетів ,окклюзійних наліпок запасних і термоковдр . Також парочку гемостатичних бандажів та пов'язок. Із медикаментів зформуй свою аптечку з базових препаратів від орві, медикаментів які ти приймаєш сам (якщо є такі) і запас своїх ліків на пару тижнів.
Всякі є, і наркотичні обезболи і всякі нпвп. І просто седативні засоби

Збираюсь знову на евак їхати, а мій рюкзак на жаль не вижив з минулого разу. Бо 11го вже буду відчалювати без норм рюкзака пиздець.
Нажаль все що маю - потребується.
Якби раніше на тижні 2 така тема була б - підігнав б усе...
Бажаю витримки! ❤️

Бажаю витримки! ❤️
Дякую і тобі теж)
Повідомлення об'єднано автоматично:

Бажаю витримки! ❤️
Ох, ну знаєш як воно, спочатку неясно чи їдем чи ні, а потім за пару днів підтверджують(

Є спальник волонтерський не зімній ну теплий можу передати на днях .тіке якщо підтвердиш що ти в зсу.

Маю рюкзак на 35 л подорожній є спальник але яза спальник треба платити

Назад
Зверху Знизу