У мене є болтовська хороша тежПодгоню если надо, я ее бу за лесю взял, снаружи слегка потерта а внутри и замки идеал и качество намного лучше чем сейчас болт делает
Для поплавка пойдеМожет на рыбалку майнем, нах
нам тот евак. Как у тебя с
эрекцией?
Може хтось мав хоббі туристичне або завалився старий вещьмєшокНашол где искать
Понял принял +Може хтось мав хоббі туристичне або завалився старий вещьмєшок
А вже там була виходить ?Любі друзі, таке питання.
Може є у когось непотрібний спальний мішок або великий рюкзак?
Збираюсь знову на евак їхати, а мій рюкзак на жаль не вижив з минулого разу. Бо 11го вже буду відчалювати без норм рюкзака пиздець.
Бери! Окрім кетаміну. Сподіваюся не знадобиться і просто віддаси медикам)А вже там була виходить ?
Які обезболи там є ?
Варто брати з собою в аптечку налбуфін/морфін/трамадол/бупренорфін/ кетамін порошок ?
Нажаль все що маю - потребується.Любі друзі, таке питання.
Збираюсь знову на евак їхати, а мій рюкзак на жаль не вижив з минулого разу. Бо 11го вже буду відчалювати без норм рюкзака пиздець.
Дякую і тобі теж)Нажаль все що маю - потребується.
Якби раніше на тижні 2 така тема була б - підігнав б усе...
Бажаю витримки!![]()
Ох, ну знаєш як воно, спочатку неясно чи їдем чи ні, а потім за пару днів підтверджують(Нажаль все що маю - потребується.
Якби раніше на тижні 2 така тема була б - підігнав б усе...
Бажаю витримки!![]()
Є спальник волонтерський не зімній ну теплий можу передати на днях .тіке якщо підтвердиш що ти в зсу.Любі друзі, таке питання.
Маю рюкзак на 35 л подорожній є спальник але яза спальник треба платитиЛюбі друзі, таке питання.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.