Продам шишки

Шалома брази,та буде, чекаємо, можливо мене цей трім задовбе,ці теркі з робітниками, що трімлять, щоб ви розуміли, це тяжко, практично як і вирощування, цей трім,то я псіхану і зварю все що є, тоді буде одне масло, жодного шишла чи махоркі,я рахував, мені було б вигідно даже 400-500 сотень за мл.а цей мл.через вейп, чи цігу намочить пару крапель, на тиждень дубасити одному по п'ять разів на добу спокійно, можна на кішку, але то в чотири рази більше доза треба, чекайте і дочекаєтесь🥳😁😁😁
Без математики і не туди, і не сюди

Марти і обичний ЦЕ РІЗНІ люди
Це додає оптимізму. А про «заєбала ця травичка» - то це відчуття знайомо кожному гроверу,зазвичай,десь через пів року після харвесту зʼявляються такі думки 😁

Тоже не как не опробую Махорку Марти,но дядька ровный100%

По фин.решу обязательно
Оставьте в ЛС ваш контакт.

В скором времени надеюсь всё таки опробовать махорки marti. Дай то бог, все таки первый тест

В скором времени, опробую Махорку Марти.)))) но
Скажу так здесь пойдут навстречу..всем мир.

Шалома брази,та буде, чекаємо, можливо мене цей трім задовбе,ці теркі з робітниками, що трімлять, щоб ви розуміли, це тяжко, практично як і вирощування, цей трім,то я псіхану і зварю все що є, тоді буде одне масло, жодного шишла чи махоркі,я рахував, мені було б вигідно даже 400-500 сотень за мл.а цей мл.через вейп, чи цігу намочить пару крапель, на тиждень дубасити одному по п'ять разів на добу спокійно, можна на кішку, але то в чотири рази більше доза треба, чекайте і дочекаєтесь🥳😁😁😁
то шішок німа?

🤣😁🥳 чому не має, все є, окрім масла

Миру братанікі, з'явилася шишка, трохи зерна, процентів 10, але якість супер,5з мінусом ,є десь пів кілограма, віддам дешевше,80 грн від 100,1х0 від 50гр.від двадцять до 50 150, можна десять за 2000, завжди бонус, враховуючи це буде 12гр.за 2000,усі замовники можуть вимагати бонус на вагу більше 50грПереглянути вкладення 95918Переглянути вкладення 95919Переглянути вкладення 95920Переглянути вкладення 95921Переглянути вкладення 95922
Повідомлення об'єднано автоматично:

Це сатівне домінування, гібрид ташкенти та білої вдови
Извините конечно, но у вас шишки с плесенью нихуевой на фото.

Махорка+
Человек ещё лучше.спасибо Марти..

Назад
Зверху Знизу