Продам шишки

Шалома брази,та буде, чекаємо, можливо мене цей трім задовбе,ці теркі з робітниками, що трімлять, щоб ви розуміли, це тяжко, практично як і вирощування, цей трім,то я псіхану і зварю все що є, тоді буде одне масло, жодного шишла чи махоркі,я рахував, мені було б вигідно даже 400-500 сотень за мл.а цей мл.через вейп, чи цігу намочить пару крапель, на тиждень дубасити одному по п'ять разів на добу спокійно, можна на кішку, але то в чотири рази більше доза треба, чекайте і дочекаєтесь🥳😁😁😁
Без математики і не туди, і не сюди

Марти і обичний ЦЕ РІЗНІ люди
Це додає оптимізму. А про «заєбала ця травичка» - то це відчуття знайомо кожному гроверу,зазвичай,десь через пів року після харвесту зʼявляються такі думки 😁

Тоже не как не опробую Махорку Марти,но дядька ровный100%

По фин.решу обязательно
Оставьте в ЛС ваш контакт.

В скором времени надеюсь всё таки опробовать махорки marti. Дай то бог, все таки первый тест

В скором времени, опробую Махорку Марти.)))) но
Скажу так здесь пойдут навстречу..всем мир.

Шалома брази,та буде, чекаємо, можливо мене цей трім задовбе,ці теркі з робітниками, що трімлять, щоб ви розуміли, це тяжко, практично як і вирощування, цей трім,то я псіхану і зварю все що є, тоді буде одне масло, жодного шишла чи махоркі,я рахував, мені було б вигідно даже 400-500 сотень за мл.а цей мл.через вейп, чи цігу намочить пару крапель, на тиждень дубасити одному по п'ять разів на добу спокійно, можна на кішку, але то в чотири рази більше доза треба, чекайте і дочекаєтесь🥳😁😁😁
то шішок німа?

Назад
Зверху Знизу